| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 31954  [Dalších 29954 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Zelenina

14.6.2005 19:12:23
Chtela jsem se zeptat,kolik toho vase deti snedi? Myslim na mnozstvi-4lzice nebo 2dcl.. atd?
Diky.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Zelenina

14.6.2005 19:02:24
Ahojky,
na začátku musím pochválit fotky (já na to vždycky zapomenu)-fakt krásný holky :-)
závidím vám ty vlásky, mě připadá, že Esterce vůbec nerostou, zarostla ji jen ta lysinka od ležení, jinak je má pořád stejně dlouhé-teda spíš krátké.

Míšo neboj, všechno bude v pořádku. já se taky vždycky těším, až se budu moct podělit ať už je do dobré nebo zlé.

A teď se budu chlubit :-) Esterka začala odmítat zeleninu po tom co ochutnala ovoce (taky jsem si vyčítala, že jsem jí ho dala moc brzo), ale oblafla jsem ji a dneska sbaštila víc jak 2dcl zeleninové kaše !!!
Prostě jsem jí k tomu přidala jednu!lžičku rýžovo-kukuřičné sunarky a zázrak byl hotov :-)))

Poslední dny byl frmol-byla tu mamka a pak tchán- takže jsem vás dnes celý den poctivě dočítala.
Taky jsem dělala super dobrý a jednoduchý perník-příležitostně přidám k receptům.

Zítra jdu k zubaři-ach jo.
Ještě se tu večer stavím.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 19:02:06
Ahojte.
Jezis Misa chuda Verca, :-( Nech ju to nebolka. Este ze je to O.K.
Ikula, hej, hej vedel to, ale uz to asi zabudol. :-( Robil to u nasich a len ked mu to robi moj otec.
Lenny, hej otvaral a spulil pusinu ako kapr. :-) Robil to hadam pred mesiacom, tiez som tomu neverila, ale fakt to opakoval na povel a pred tym to nikdy nerobil.
Urcite to Laila a aj Verunka robia vedome. Su to sikulky. Moja mama zas ukazovala malemu svetielko na chodbe a ked sa ho spytala kde je svetielko, tak dvihal hlavu a pozeral hore. :-)) No ale ja sa mu nevydrzim dlho venovat ked na to nereaguje, tak ho budu rozvijat asi ludia okolo. Nasi su na to experti.:-)
Vcera tu bola mama a bola mimo z maleho, ze to este nevidela, najprv, ze aby som mu nedovolila sa stavat, ze ma lozit. Ja na to, ze ale on aj lozi, potom ked ho videla, tak pochopila, ona si myslela, ze on sa len tak nahodou stava, ale nie, on sa proste stale plazi dakam, kde by sa mohol chytit a dvihnut.
Uz sme odmontovali rucky zo suflikov, odstranili nafukovacku (mali sme ju kvoli padu z postele, aby sa neudrel), On totiz na tu nafukovacku dnes vyliezol a z nej na postel, skoro ma slahlo. postavil sa pri posteli, hodil sa na zadok a treskol zo sedu na zem. No a toto tu mam stale, je to des, on nema vobec strach a ked spadne, tak este viac bude robit tu vec.
Ale inak je zlaty vcera siel spat o 20,30 potom mi ho o hodinu zobudili nejaki debili co tu jazdili na motorkach, no papal po 3 a po 4h, vstaval o 7 o 9 isiel spat a spal do 12! Potom este poobede 1,5h, tak som konecne upratala. :-)
Lenny-super bazenik a kruh, odkial mate ten kruh?
Erika-pozeram ze mas velmi zaujimavy osud a nemala si to lahke. :-( Nic si nevicitaj, mozno by to tak dopadlo aj tak. Kedy ste sa dali potom s maleho ockom dokopy? Bude aj svatba?? :-)A preco si rodila cisarskym, a nie normalne? To som zvedava, co? :-) Ked nechces neodpovedaj, alebo mi to napis na mail valerik@centrum.cz
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 18:01:11
Lenny urcite to uz umi.V tomhle veku uz takovy veci deticky delaji.Verunka zacala rikat jeji prvni slova,kdyz ji bylo 7.mesicu.
Ten bazenek i "kruh" jsou super.

My sme dneska padali:(.Teda ne Natalka,tu si hlidam,ale Verca.Zakopla a spadla na futro od dveri.Nebylo by to tak hrozny,ale ona spadla na uplne stejny misto pred mesicem a mela ohromnou asi 2cm krvave podlitou bouli do sirky;no a ted to samy:(.Tentokrat uz jsem ji odvezla na pohotovost,protoze jsem mela strach,kdyz to bylo na tom samem miste.Rentgeny se tu nedelaji,pokud k tomu neni vazny duvod,tak ji prohlidli a pustili nas,abysme ji pozorovali....a kdyby neco,tak k doktorce.
Je v poradku,jenom jsem se s vama chtela podelit....sakra ja uz vas mam,jak rodinu:).

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 17:13:06
Jankamin, aha, mě nenapadlo, že by ty zoubky mohly vypadnout takhle malému mimi, to tak neříkali. Jestli už se to stalo, tak to je jasné!

Gothic, co to je kapr? To dělá něco pusinkou?
Ikula 27147

Re: Paci paci

14.6.2005 16:59:54
Vida, Laila se už taky těší na dovolenou.
Já si myslím, že už naši mimísci můžou mít něco naučeno. Andrejka reaguje na říkanku bumtarata ... boucháním do stolu. Protože jsem se ji to snažila naučit, tak taky doufám, že to není náhoda. A Syslík od Gothic prý umí kapra, je to tak, Gothic?
jankamin+jakubko29.11.+Dorotka 17607

Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 16:49:48
Ja len ktym zubkom ....doktori sa boja ze by sa nimi to abbo udusilo lebo ze este pevne nesedia ako ked vyjdu normalne tak by ich mohlo babo prehltnut ....stalo sa to v Bojniciach tam som i ja rodila to len tak na okraj ....ono inak by to asi nevadilo aj mna moj synak hryzie sice teraz uz menej ....tak asi preto to vytrhnutie ---pekny dne vam vsetkym zelam janka a kubko

Paci paci

14.6.2005 16:47:48
Ahoj! Asi všichni lítáte venku, je tam pěkně.
Holky, je možné, že už Laila dělá paci, paci? Děláme to často a teď když to začnu zpívat, tak si plácá rukama. Tedy hodně nešikovně, někdy se netrefí a tak, je to hrozná sranda :o))) Musela jsem si to natočit. Vypadá to, že to dělá úmyslně, začne vždy u té písničky, běžně jí to nenapadne, ale zase si nechci něco namlouvat. Co myslíte?

Re: Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 14:17:35
Verísku, to s tím dítětem je síla! Fuj! To děťátko se znovu narodilo, to ti teda povím.
Já jsem zase někdy minulý týden viděla ve zprávách, že se narodilo miminko a mělo dva zuby. Prý mu je budou trhat, aby nekousalo maminku při kojení a pak mu prý rovnou narostou ty druhé. Já bych to teda Laile vytrhnout nenechala. Za prvé kvůli té bolesti, za druhé je spousta matek, které kojí zubaté děti (že Kate :o)) a za třetí bych se bála, že tam ty zuby bude mít pak v šesti letech špatně uspořádané. Raději bych kojila přes kloboučky než trápit takové miminko!

Jinak mi se vesele připravujeme na dovolenou :o)

Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Prosba

14.6.2005 11:01:55
Ahoj maminy, tak nesměle nakukuju, jestli jste mě tady včera večer za to zaplácání plochy neukamenovaly a nezakázaly mi sem vstup...Díky, že ne i za pochvaly Verunky- vždycky to potěší, vždyť víte. Jsme na ni fakt pyšná. Včera jsme si s manžou zrovna říkali, jaký děsný te´d dělá pokroky ze dne na den. Když jí krmím, mám nad jídelní židličkou zavěšenýho takovýho dřevěnýho panáčka na spirále a když ji krmím, tak jí ho pořád ukažuju a říkám panáček tam je, podívěj atd...A představte si, že jsme včera vyzkoušela zeptat se jí, kde je panáček a ona s etam hned koukla pak celý den, kdykyoli a kdekoli jsme s ejí zeptala, kd eje panáček, hledala a koukala na něj...Prostě paráda, je úžasná a dělá nám jen radost...

AMELY, tak to až řeknu, taťkovi, že říkáš, že je malá po něm, tak tady bude zakopávat o prahy, jak bude mít nos nahoru. Zatím pořád vcedou názory, že je po mně, ale já myslím, že tak ve 4. měs. byla naprosto já, te´d už trošku zesvětlala a mění se jí ksichtíček do manžovy rodiny...Tak uvidíme...Jinak s chodítkem mám podobný nazor, ne zbytečně a moc brzy ho tam dávat, ale spíš až začne sama vstávat a pokoušet se chodit nebo při počátku chození, ji tam dát jen pro bezpečnost:)))

Četly jste denska jak zase vypadlo to dítě z okna- ze 3. patra, bylo mu 10měsíců a nic s emu nestalo...Je to děsný a to už tady od narození Verunky čtu snad popáté, jak vypadlo dítě z okna, mám úplně panickou hrůzu, bydlíme taky hodně vysoko a jedno okno( jediné, co není střešní- bydlíme v podkroví) je hned za sedačkou tj. s dítětem blbý, tak už přemýšlím, jak oddělám kličky, aby to nešlo otevřít, pojistka je málo. Aspoň si budu připadat jak u nás na blázinci, tam taky nesjou kliky na oknech:)))
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 31954  [Dalších 29954 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.