| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 31954  [Dalších 29934 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

13.6.2005 22:04:57
Danny malej je sikula.

Verisku jako vzdy fotky skvely-jste obe takovy nase manekynky-jedna hezci nez druha.

Amely s tim choditkem to je dost zajimavy,urcite na tom neco bude.

Dneska mi na cviceni pro zmenu plakala Natalka...nevidela maminku.Ach jo,ja se fakt z toho jednou picnu....
Erika a Peťko 20613

Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

13.6.2005 21:59:07
Amely, jasné, že to neberiem v zlom :o))) ale kamarátkina dcéra, s ktorou chodíme každý deň von, dávala svoju malú do chodítka snáď od 4 mesiacov, malá má teraz 8,5 mesiaca - v chodítku chodí ako drak, ale teraz sa učí liezť... proste jej teraz lezenie pripadá zábavnejšie ako chodenie... veď uvidíme. Vieš, on tam dlho ani nevydrží, asi tak 10-15 minút, potom začne mrnčať - možno ho bolia nožičky, možno chrbátik... ale vieš, ja som rada, že robí čokoľvek, aj to, čo ho baví, hlavne, že stále neleží tak, ako to donedávna bolo...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Prosba

13.6.2005 21:42:52
Verunka je božíííííííííííííí :o))))))
Martina 1078

Re: Re: Re: Prosba

13.6.2005 21:24:03
Verisku super fotky, mala je nadherna!:-)
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Prosba

13.6.2005 20:34:50
KOukám, po dlouhé době fotka Honzíka :-) To je teda kus chlapa a jogurt mu vyloženě chutná :-) Danny, je moc krásnej a za chvilku tě přeroste. Už teď musíš mít problém ho nosit.
Verísku, Verunka je kouzelná na všech fotečkách. Řekla bych, že je spíš podobná tátovi i když jste podobné typy. Závidím ty krásný vlásky, taky chci sponečky :-(
Eriko, taky chodíme na rehabilitaci a cvičili jsme vojtovku kvůli ochrnuté ručičce po porodu. Doporučili nám tam nepoužívat chodítko, protože prý děti pak raději chodí, než lezou.Je to pro ně pohodlnější a zábavnější.Jenže pak mají tendenci přeskočit fázi lezení a tím pádem si neposilují ty správné svaly. Tak bys ho asi měla co nejvíc nechat povalovat na dece na koberci, aby se musel klučina snažit dostat se za hračkama vlastními silami :-) To chodíko bych schovala na pozdější dobu, až už se bude učit chodit.Doufám, že to nebereš ve zlým, jen mě tak napadlo, že možná proto se mu nechce plazit :-)
Konečně se trochu otepluje.Musela jsem koupit malé dvě teplé kombinézky na spaní.V bavlněných byla ráno jak kus ledu a tak velké už jsem neměla :-( Ale jen v seku, takže to bylo za pár korun. Je v tom zas jak miminko :-) Určitě je využijem na chatě.Tam je někdy po ránu taky chladno.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

13.6.2005 18:41:22
Magdo, myslím že na obou v různých dnech, přesný rozvrh nevím, ale ten se bude od září stejně měnit.

Přeju krásné zážitky z plavča :-)
Laďka+2 25367

13.6.2005 18:05:42
VERÍSKU - no teda náááááááááádhera, máte fakt krásnou holčinu. Taky jsem semka měla dneska v plánu dát nějaký fotky, ale počkám, abych tě nezastínila. Tu na té motorce musím ukázat tátovi, bude čučet.
Bamba+2 raubiri 15257

Re: Re: Prosba

13.6.2005 17:55:49
Nado diky. A na ktere je provozovne? Praha 5 nebo 10?
Verísek+VELAMATO 23592

13.6.2005 17:52:08
Oprava- na motorce s dědou:

A už fakt odcházím a nebudu už otravovat...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Prosba

13.6.2005 17:40:21
Jak jsem slíbila, tak činím...Opět propukla fotománie, takže po delší odmlce zase zahlcuji fotkama(snad se mi to aspoň podaří bez problémů):

Na procházce v parku s maminkou:

a s taťkou:

Z oslavy výročí svatby- pod stromem, kde se před rokem fotili maminka s tatínkem ve svatebním:

V pirátském modrém:

Se svým mazlíčkem a dvěma zoubky:

Na golfu:

Na motorce s dědou:

[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 31954  [Dalších 29934 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.