| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 31954  [Dalších 29924 >>]
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Prosba

13.6.2005 17:06:00
Ahoj Magdo,
Juklík je výbornej na prostředí a kvalitu vody (Luka), ale chtěj jako instruktorku Lucku Vaňkovou, má velké zkušenosti a děti ji milujou. Ostatní instruktorky bývají rychlokvašky (vlastní zkušenost). To je můj osobní názor a snad ti pomůže :-)
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj maminy

13.6.2005 16:38:11
Ježiši, sorry, já už sem dlouho nic nedávala a zapomněla to zmenšit, tak ještě jednou a už snad dobře:

Marti, k tomu můžu dodat jen jedno- tuto fotku z min. týdne, kterou jsem nazvala: "Tak tohle Ti, mami, zabavuju. Já chci totiž brášku!":

Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: ahoj maminy

13.6.2005 16:32:18
Tak jetš jednou- viz. text níže:

Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: ahoj maminy

13.6.2005 16:26:40
Marti, k tomu můžu dodat jen jedno- tuto fotku z min. týdne, kterou jsem nazvala: "Tak tohle Ti, mami, zabavuju. Já chci totiž brášku!":

Martina 1078

Re: Re: ahoj maminy

13.6.2005 16:09:44
Jedné paní se narodilo děťátko.
Vypadalo úplně normálně, až na jednu drobnost, která
všechny překvapila.
Jak se poprvé nadechlo, místo pláče se začalo smát.
Hrozně moc smát,
Pěstičky zaťaté, celé schoulené, úplně se třáslo ale
smálo se na
celé kolo.
Sotva se stihlo mezi záchvaty smíchu nadechnout.
Doktoři ho ihned začali prohlížet, jestli je všechno v
pořádku. Když mu porodník rozevřel pěstičku, aby
zkontrolovat prstíčky, hádejte, co našel?
?

?

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Antikoncepční pilulku.

;-)))
Bamba+2 raubiri 15257

Prosba

13.6.2005 15:48:31
Omlouvam se, ze vam vpadam do diskuze.
Resim od zari plavani pro Jachyma, a resim velke dilema kam ho zapsat. Nejbliz mame Juklik, ale je drazsi (coz by mi nevadilo) a hlavne na nej slysim stiznosti. Mam tam predbezne zamluveny termin. Nemate prazandy jiz zkusenosti? Jestli radsi Juklika, ktery bude blizko, nebo radeji dojizdet mhd za nejakym jinym kvalitnejsim plavcem?
Predem diky, klido na mejl, at vam to tu nezahltim.
Magda a Jachym
Laďka+2 25367

Ahoj

13.6.2005 14:34:16
Ahoj holky, tak jsem zase po 100 letech doma u PC.
Od středy do včerejška jsme byli na chapupě, no počasí moc nepřálo, ale alespoň jsme udělali kus práce a nebyli jsme spocení jak prasátka.

Včera jsem jen tak na rychlíka sjela fotky co tady jsou a musím konstatovat, že to co jsem viděla je nádhera. Hlavně teda Davídkova nevěsta Romanka, před tou se skláním. Jen mám strach, aby nás nepřerostla. Ale co už, alespoň by Davídka ochránila. A samozřejmě Laila i Natálka, no všechno jsou nádherný slečny.

Eriko, máš šikovnýho chlapečka, myslím, že to, že se narodil dřív mu nebude v životě na závadu. Jen ať je zdravej!!! Jinak to spinkání vám může spousta maminek závidět. U nás je to skoro stejně jak u vás s tím spinkáním.

Lenny, vy už na tu dovolenou letíte teďka někdy?? Je to tam podle těch fotek nádhera, hned bych jela s váma.

Nějak se mě nechce dočítat dál, zkusím přidat nějaký fotky do alby, abych se taky mohla pochlubit tím mojím sluníčkem.

Čekatel na smazání 19487

web

13.6.2005 9:18:08
Ahojky pridano par novych fotek kdo chce videt :)

Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: ahoj maminy

13.6.2005 1:30:29
Teda Eriko tobe je co zavidet.Ja jsem si myslela,jak je Natalka super mimco,ale na vas nemame.Ten spanek mate skvely!

Nevim,jestli to vis;ja ziju v Americe a tady se zacina kasickama.Nevim,jak moc jsou nebo nejsou slazene oproti tem v CR,ale Natalce jsem dala prvni kasi,pak zeleninu,ovoce,zeleninu atd.a nemela jsem zadny problem.Ono je to spis o tom,co ktere miminko ma rado.

Mas ohromne stesti,ze tak krasne prispivate,a ze vam chutna.
O to pratelstvi si myslim musis zazadat primo v denicku.
Erika a Peťko 20613

ahoj maminy

13.6.2005 1:21:05
ďakujem za pochvalu môjho "bernardína" :o)))
Amely, čo sa týka váhy, vieš, domov sme prišli vlastne s váhou 2500 gramov 13.12. a s papaním mal v pôrodnici veľké problémy. Potom odrazu doma začal strašne veľa jesť (ja som nekojila, on bol v inkubátore, neprikladali ho, odišlo mi úplne mlieko a nepomohli ani babské recepty, ani homeopatiká), takže mu už nestačil Nutrilon 1, kŕmila som ho Nutrilonom Forte - z toho ho zase zapekalo, takže rektálna rúrka bola u nás na dennom poriadku. V "únoru", keď mal 3 mesiace aj týždeň (gestačne 6 týždňov) som mu začala dávať Nutrilon kašu jablkovú - akoby zázrakom začal spávať celú noc - to robí dodnes - 13 až 14 hodín vkuse a cez deň tiež spí dosť. Náš režim je asi taký - ráno okolo 8:00 h - budíček (papanie, prebaľovanie)
9:00 h - zase spánok
11:00 h - budíček (papanie), potom sa hráme, alebo ideme na nákup...
13:00 h - najneskôr! zase zaspí a spí do 15:30 h, napapá sa a idem von na prechádzku
okolo 17:30 ideme domov, ja varím, upratujem, on lieta v chodítku alebo sa hrá pod hrazdičkou
o 18:30 kúpanie, papanie, nočný spánok
takže on tým, že veľa papká a veľa spí - teda málo sa hýbe, dosť naberá. Kašu som obmedzila na minimum, teraz mu stačí na noc fľaša Nutrilonu, ale musí tam mať jednu Nutrilonovú odmerku kaše, aby cítil príchuť, inak mi to nevypije. A chcela som sa rozpísať o tom, aký cirkus Humberto mi spravil pri jedení zeleniny predvčerom - nakoniec to moja mama vzdala a osladila mu ju, potom ju zjedol. No ale dnes mu skúšal dať Laco (môj priateľ a malého tatko) nové "brambory"- cakum prásk také, aké sme si urobili my. Na cibuľke s petržlenovou vňaťou a to mu chutilo. Tak som mu to rozmixovala a zjedol skoro celú misku. Ach jo, začať tak ešte raz, urobím to inak. No ale začala som kašičkami, tak teraz si to odskáčem ;o) mala som začať zeleninou. On totiž zbožňuje všetko, čo je sladké... Snažím sa preto doňho denne dostať aspoň jedno nastrúhané jabĺčko, alebo nejaké iné ovocie. Pritom už nie je chudokrvný, krvný obraz sa mu veľmi zlepšil (žeby z tých kašičiek?) a zároveň prestali jeho "bruškové" problémy a kaká jednu stolicu denne pravidelne každé ráno, keď ho vyberiem z postieľky.
Dvakrát do týždňa nám dopoludňajší spánok odpadá, chodíme totiž cvičiť - pár cvikov z Vojtovky a potom chodí na 20 minút do bazéna. No a cvičiť budeme musieť chodiť dovtedy, kým vás naozaj nedobehneme. Vraj sa to vyrovná do 3 rokov veku dieťaťa. NO ale uznajte, pri trojročnom dieťati už 7-týždňový vekový rozdiel podľa mňa už vôbec nie je vidieť. No tak sa tým cvičením chodíme trápiť...
Môžem si požiadať o to priateľstvo denníčkovské?
Zatiaľ ďakujem
ahojte
Erika
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 31954  [Dalších 29924 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.