| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Re: příspěvek12.6.2005 22:32:13
Teda já se musím naučit psát rychleji :-)
|
| Naďa+Esterka+Valinka | 23187 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar12.6.2005 22:30:56
ztracená, to nákupní centrum je hned při výlezu z metra na zličíně (pouze přejdeš jednu silnici) a fontána je uprostřed toho centra (obchodů je tam spousta, ale kdybys mě zabila, tak si nevzpomenu na žádnou značku :-(
a teď už fakt dobrou |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: příspěvek12.6.2005 22:27:06
Naďo, já si myslím, že bychom se měli asi hlavně domluvit se Ztracenou, aby se jí ten čas hodil. No a v nákupním centru jsem ještě nebyla, já na Zličíně většinou zapadnu do Ikey nebo Tesca, ale doufám, že tam od metra taky jede nějaký bus. A fontánu snad budu schopna taky najít.
|
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar12.6.2005 22:24:34
Holky super, ja pocitam s patkem 14.oo na Zlicine-kde je fontana? reknete nejaky velky obchod, metro nebo tak neco, moc to tam neznam. Kdyby jste to zmenily, poslete mi prosim sms, mam cisla na Nadu a Amely, tak to jeste ve ctvrtek overim.Tesim se!!!!
Lenny, to je skoda, ale chapu to....tak az priletite do Londyna;-)) |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Sobota12.6.2005 22:24:09
Fotečku z plavání ještě nemáme, ale určitě bude, nebojte, pak se tady zase rozjedu, vždyť mě znáte, nic, nic apak zahltím:(((
LENNY, závidím...Já Zakyntos taky chtěla když jsme vybírali s manžou naši 1. dovču do Řecka- Řecko bylo jasný, pak nakonec byla Kréta, Zakyntos nám teda rozmluvili, že prý to na obr. katallogů vypadá hezky,a le že je to právě jen to jedno jediný nafocekný hezký místo a jinak tam není nic moc k vidění a tmavej písek...Tak nevím, ale tím vám to teda kazit nehodlám, možná to byl jen blbej radílek v cestovce. Kréta byla fajn,a le jen díky tomu, že jsme si tam půjčili auto, jinak tam, kde nás na severu vyflusla cestovka na 12 dní, to bych tam zešílela...a unudila se... SYLVO, psala jsme Ti strašně dlouhý mail a smazalo s emi to, jsem vytočená k nepříčetnosti...Ale napíšu znovu, možná trošku stručněji:)))Dnes nebo zítra... VLASTA- taky byl můj favorit teda s Gábou:((( |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar12.6.2005 22:22:54
Dítě, pes i manža chrní, tak vyrazím taky do pelíšku .-)
já asi budu mít v pátek probllém vás poznat, co takhle poznávací znamení-dítě v kočárku :-)))) |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar12.6.2005 22:19:37
Ztracená, Zličín je od nás, co by kamenem dohodil a v pátek nic nemám, takže pokud se na něčem dohodnem, tak určitě dorazím.
Lenny, ten hotel je nádhernej a cena taky slušná. Nejdřív jsem chtěla kopírovat, abych měla inspiraci na příští rok, ale na co. Ty si budeš pamatovat, kde jste byli :-) Budu mít asi troškunpotíž si vybrat, kam jet na dovču. Jako typická váha se nikdy nedokážu rozhodnout. Už teď nevím, jestli Řecko, nebo Chorvatsko. Ale nechám si poradit od tebe, budeš mít zkušenosti z obou. Letos to necháme na bazén na chatě. Tak ti spadl kámen ze srdce kvůli SS. Musím uznat, že si to fakt zasloužil. Aneta byla skvělá a taky se mi líbila slovenská SS.I když ta co byla druhá, byla spíš moje favoritka. Nad účesama v SS jsme diskutovali s mužem včera. Zrovna jsem říkala, co jim to vytvářej na hlavě za hrůzy. V civilu vypadají ti zpěváčci mnohem líp. Jsou to prostě vlasoví dekadentní umělci :-) |
|
|
Re: příspěvek12.6.2005 22:14:07
Ikulo, chceš se napevno domlouvat dnes, nebo v týdnu?
Já předběžně navrhuju Zličín, nákupní centrum- u fontány, cca 14:00 |
| Ikula | 27147 |
|
|
příspěvek12.6.2005 22:11:14
Míšo, já to taky tak většinou dělám, ale nějak jsem nepředpokládala, že to budu mít tak dlouhé. A paak už jsem byla líná. To mám za to.
Auto k dispozici nemám, Zličín je fajn. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar12.6.2005 22:01:14
ztracená neboj, já jsem též bez auta a zličín je pro nás blíž :-)
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.