| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Hriste14.8.2005 20:53:42
JANI - to je super, tak vidíš!!! A nějak jí ta poloha na 4 nevzala jo? :o)) To je potvůrka malá, viď? Ale půjde takhle na 4 stále častěji a za chvíli zjistí, že je to docela zábava a rychlé přibližovadlo.
|
|
|
Re: Re: Hriste14.8.2005 20:51:48
KATE - hrůza s tím kočárkem! My jsme zatím žádnou "nehodu" neměli, ale můžu říct, že je pěkně rozvrzanej a když jede pozadu, tak jede do strany. Dříve uhýbal i propředu, ale to už se seřídilo, ale pozadu je to fakt děs!
CÁCO - super fotky!!! Fífa vypadá jako heavy-metalák :o) Takové lebkové tričko a ohnivá mikina. Moc mu to sluší, pořádný drsný mužský!!! |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Hriste14.8.2005 20:43:11
Ahojky, Cáco, vypadá to, že si Filda první návštěvu hřiště užil, že? A máte z toho moc krásné fotky. Jinak tatínek vypadá hrozně mladě :-)
Kate, to mě mrzí, jaké máte s kočárkem problémy. My ho jen jednou reklamovali, ještě dřív, než jsme s ním vyjeli, protože ho manžel nafouknul a najednou prasklo kolečko. Reklamaci zamítli, že prý ho přefoukl. Ale od té doby bez problémů a to s tím fakt hrozně vyvádíme - přežil i cestu po Sedmihorkách ve skalách. Dneska se Bety postavila na čtyři - na kolínka a na ruce a to sama, ale žádné velké nadšení. Rozhodně by radši stála u nábytku, případně seděla a hrála si :-) |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Hriste14.8.2005 20:26:14
Zdravim pri nedeli. Tak jsme byli dneska s Fifou poprve na detskem hristi. Dokumentaci prikladam :o)
![]() ![]() ![]() |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek - Laila14.8.2005 14:05:32
Nazdárek!
Teda Paffi, tak to je sííííla, musím to ukázat manželovi, to se bude divit. Ten váš kluk se teda akceleroval, jen co je pravda. Mimochodem, jak jsem teď byla na té samotě u kamarádky, tak to je kousek od Olomouce, dokonce jsem si říkala, že bych tě mohla kontaktovat, ale do města jsme vyrazily jen dvakrát a taktak jsme stihly, co jsme chtěly. Ale určitě tam ještě letos pojedu, tak se pak můžem domluvit na kafe nebo tak. Lenny, Laila je fakt hezoučká a ty očiska! I fotky z vašeho trojsrazíku jsou pěkné. Verísku, váš pes se vozí v košíku, no to je paráda! My máme Deltim Travel, jako Amely a tuším i Jana, že? Teprve teď nedávno jsem si přečetla pokyny v záručáku a nestačila jsem se divit - nosnost spodního košíku je 1 kg!!! to jsou fakt srandisti. A nádherně se obrnili proti všem reklamacím - neuznávají "mechanické poškození" - tak jaké sakra jiné existuje? My už máme dvě pružiny pryč a v našem obchodě je nemají a furt se nemůžu dostat k tomu, abych zavolala přímo do Deltimu, takže kočárek nám pomalu ale jistě odchází, už byl dvakrát úplně rozpadly, vyletěly z něho šrouby, no, ale na ježdění v lese dobrý. Štěpánka se v noci budí každé 2-3 hodiny, už mi to ani nepřijde divné, ale zato v lesích šla spát v 9 a vstávaly jsme v 9 ráno, teď ovšem bryskně přešla na sedmou ráno. |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek - Laila14.8.2005 11:49:41
Holky dík za pochvaly....je to šídlo.
Jinak s flaškou a hrníčkem máme opačný problém - flašku si drží rád,ale nepije z ní......... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pár fotek - Laila14.8.2005 9:18:38
Dobré ranko. Čekáme návštěvu - o měsíc mladšího chlapečka, tak se těším.
My čteme Lailu s "a". Je varianta, kde se píše i "e" Leila. No nevím, my prostě čteme L"a"ila, těžko říct co je správně :o)) Kajdo, tak mu tu flašku pusť hned jak mu ji dáš. Podej mu jí jen když jí pustí a pak ji zase nech jen jemu. Laila když vidí, že to držím, tak to po nějak době pustí, ale když to nedržím, tak si to ohlídá. Jinak nevím jak poradit :o/ |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pár fotek - Laila14.8.2005 8:41:00
Ahoj holky,
tak dneska ráno byl zase boj a pláč kvůli držení láhve, ale měl tam přidělaná ta ouška, tak chvíli držel sám, ale já přidržovala, snad ho to brzo naučím, abych u něj nemusela sedět a hlavně aby uměl sám pít. Musím si konečně koupit to pítko, který teče jen když saje. Máma ho možná má doma, tak se podívá. Kdyžtak ho musím koupit. Lenny - fotky super. Paffi - říkala jsem ti to už na Skypu, Ríša je borec. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Pár fotek - Laila14.8.2005 8:32:36
Lenny, Laila je kouzelná. Já volám manžela skoro na všechny fotky -:). Lenny, my máme domácí spor - jak se čte Laila? Manžel má Lailu kolegyni a prý se čte s "e".
|
|
|
Re: Re: Pár fotek - Laila13.8.2005 22:31:59
Holky, díky :o) Jako modelku bych ji tedy zrovna vidět nemusela, ale nechám to na ní :o)))
Amely, je to fakt. Úplně se změnila, byla opravdu jeden čas pořádnej cvalda! Paffi, je to Concord trimax. Ta fotka je 9 - 18kg, ale dá se to pak nějak rozložit, že je to 15 - 36kg. Stála 4.100,- Kč na Černém Mostě. Má dvě polohy, jedna úplně sedící a druhá se trochu sklápí, ale není to jako v tom vajíčku, to ne. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.