| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 31954  [Dalších 31724 >>]
Paffi a Ríša11/04 17114

13.8.2005 18:48:46
ahoj holky, dneska večer mi slíbil taťka nainstalovat skype. Jak vás tam najdu?
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 17:28:41
Ahojky po malé odmlce. Tak za sebou máme pár dní na chatě v JČ, kde byla hnusná vlezlá zima, jsme rádi, že jsme už doma v teple. Veru měla premiéru na kole s helmičkou, ale nejdřív jí děnsě vadila helmička, děsný řev, pak chvíli koukala a pak nám usnula a padala jí hlavička, tak manžel uznal,že je na to fakt ještě mailnká a že za rok bude líp:)))Ale zkusil to...
Jinak Veru ani tam se se spaním nesrovanla k normálu, takže přetrvává příšerný stav, že v 5 ráno začne mlátit do hlavy, štípat, kousat, řvát...Na té chtě mi ráno 2x pustila dvířka od peřiňáku na hlavu...Takže už vzdávám naději, že bude zase líp, prostě jsme si to lkepší vybrali na začátku. Ovšem já jsem z toho úplně mrtvá...Do toho ty hnusný záda ne a ne přestat bolet a rehabka funguje až za týden...Jinak v JČ se vyznamenal náš pes- neuvěřitelně nádherně bránila Verunku před psem našich známých, který se k ní přiblížil, bylo tokrásný, lehla si na Verunku a na psa začala cenit zuby a vrčet, to ještě nikdy neudělala...No a Veru nadále nejvíc zabaví něco rozkládat a pak zas skládat, vypadá to na technický typ.

MÍŠO, to je teda síla s tím kojením, někdy fakt nad tou Amerikou jen kroutím hlavou...

JANI, tak moc držím palečky, ať Ti vyšetření dopadnou dobře a klidně písej o všem, co chceš a cítíš, že potřebuješ říct, každýho trápí něco a nemusí to být jen mimís...Jinak máma pro dítě dokáže víc než pro sebe- viz. já na svůj ekzém dost kašlu, měla bych se denně celá promazávat, hm, tak možná 1x týdně, ale Veru preventivně na dop. dr. promazávám poctivě fakt denně!Jinak Bětuška je moc krásná holčička, taky pěkný okáček:)))

GOTHIC, výborná příhoda s videem:)))Fakt nezbeda.

MACCIMAMO, držte se, věřím, že to nic nebude, potvrzuju, že dr. někdy fakt dokážou vynervovat.

KOČÁRKY- já mám klasckou kombinaci Danny sport, je hodně velký( což se nám vyplatilo s naší baculkou), využití super, v zimě s fusáčkem a té kočárkové tašce, pak bez ní, teď sporťák, super velký koš pod kočárkem i na velké nákupy, občas i jako místečko našeho psa, když ho nechceme ušpinit v blátě, přehoditelná rukojeť...Jen jediné minus, je dost těžký. Teď zvažuju golfky, hl. kvůli cestování vlakem nebo autobusem k našim( cca 30km), neřídím( bojím se), takže když je manža pryč, docela bych ráda zajela za našima, ales tím velkým kočárem to nejde- nejsou bezbariérové přístupy, do vlaku, z vlaku sama problém...Ale nevím, kde heldat, jen fakt na ty přejezdy, klidně i starší, jen, aby byl trošku polohovatelný na zádíčka a měl stříšku???A samozřejmě nebyl za 5tisíc...
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 15:42:18
Marti, díky, krásné fotky a úžasné dětičky.
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 14:40:10
Jano mas to potvrzeny.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 13:47:14
Laďko - on si jí jednu dobu taky už držel sám, ale zase přestal, vyčůraně zjistil, že to teče i když se tolik nesnaží :-( Mno snad to nějak zvládneme.
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 12:50:20
AHoj holky,
tak jsem před chvílí napsala dlouhe příspěvěk a on se mě vypařil, takže alespoň něco znova.

Na poslední stránce jsem četla o kočárkách. My jsme si koupili Inglesinu Espresso. Jsem s ním nadmíru spokojená - je lehoučkej, spojená rukojeť, pro nás velkej košík pod kočárkem. Jezdíme s ním každej den a fakt super, nedám na něj dopustit. Když ho skládám do auta, tak na jedné ruce držím Davídka druhou složím kočár a naložím ho. Starej dobrej Hartan s nafukovacíma kolama jsme odvezli na chalupu do "terénu" a jsme spokojení. Na Brno golfáč a na chalupu sporťák. Ale s golfkama jezdím všude i např. po trávě a neměla jsem doteďka žádnej problém. od kamošky jsem se dozvěděla, že v podobným vozila malou celou zimu ve fusaku a to měla 11kg v roce, takže zhruba stejně jako bude mít asi Davídek.

Jsem ráda, že se ozvala naše nevěsta Romanka.

Macčímámo, moc je mě líto malýho, ale neboj se, všechno bude v pořádku a dr. jen zbytečně plašil:)

Kajdo, náš malej si drží sám flašku už hrozně dlouho, tak 3 měsíce. Ze začátku jsem mu ji dala do ručiček a přidržovalal jsem mu ty ručičky a naučil se to sám perfektě, neboj, to půjde.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 12:02:34
Marti, to moje dítě bude stejné, neboj :-). Nějak zlobí zažádání o přítele ve Vašem albu, zkusím to později :-(
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 11:51:57
Jano nemas zac, jsem rada, ze jsem te treba trochu se svejma lenochama uklidnila:-)) Fotky mame na rodina.cz/richtrovi, zazadej si.
Jeste k tomu chozeni a kocarku, jak psala Kure, tak Matej i kdyz uz chodil tak nejradsi se vozil, proste sedel a jelo se. Jiny deti se v kocarku vzpiraly a chtely ven, on naprostej opak. Takze jsou i takovy deti ale tady to na nikoho nevypada, tady jsou sami rychlici:-)
Kuřátko 04 16426

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 11:24:15
Dobre rano,
tak jsem se rozhodla reagovat na tema kocarky, spise golfky. Vzhledem k memu cestovani jsem sla do golfek, protoze kocar mi zabral skoro cely kufr, musela jsem oddealavat boudu a uz me to nicilo. Tak jsem poridila golfky Inglesina Zippy. Jsem nadsena, nebot jsou dobre slozitelne - opravdu jednou rukou se slozim a rozlozim, v druhe ruce drzim maleho. Taky vzhledem k velikosti maleho jsem se rozhodla sportak a hloboky (to vse v jednom) prodat, protoze na zimu uz to obehame v golfkach. Taky podle slov me mati, jak malej zacne chodit, tak spis budeme chodit po svych. Takze golfky budou slouzit jako nosic nakupu a zachranna pomucka pro rychlejsi presun, ci pri unave ditete. Ty Zippy jsou dobre odpruzene a jezdi se s nima dobre i po velmi nemestskem terenu (kamoska doporucila, chodi s nima i po polnacce a golfky drzi). Jinak jsem mela moznost porovnat - dalsi kamoska ma Chicco Ponnee (je to dost polozne Esspressu) a co my jsme vyjeli lehce, ona se zasekla a musela trosku zabojovat. ALe je tam vyhoda te spojene rukojeti, neb u zippy se jednou rukou spatne ridi. To je asi tak vse, co jsem chtela, jinak pokud by chtel nekdo koupit nas sportak, at napise a ja mu dam vedet :-)
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 10:08:50
Jani, mám doma ouška co se nasazují na jakoukoli láhev, ale to mu taky nejede. Párkrát to zkusil, ale zjistil, že to teče i když se nesnaží, takže držím já :-(
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 31954  [Dalších 31724 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.