| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 31954  [Dalších 31714 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

13.8.2005 8:30:59
Holky, teda vy ponocujete.
Aduško, Macčí, díky za pochvalu :-)
Macčímama, v pondělí moc držíme palce, dejte vědět, jak jste dopadli. Jo a pořád platí pozvání na kafe :-)
Marti, díky za Tvůj nadhled a Tvé později lezoucí děti, moc mě to povzbudilo. Sice to už neřeším, každý má svůj čas, ale i tak jsem moc ráda. Mimochodem, dá se někde nakouknout na nové fotky Tvých prcků, určitě je to správná dvojka :-)
Kajdi, moc neporadím, my pijeme jen z hrnku a ten má ouška, tak si ho Bety drží od začátku sama hezky. Co koupit k lahví ouška, taky to přece dělají?
Leni, to s dcerou Tvého muže je divné, někde bude problém. Možná si podvědomě trošku vynucuje pozornost proti Romče, tak se podvědomě dělá mladší. Drž se, musí to být náročné. A Romanky je tedy kus :-)
My teď máme protivné období - pořád nosit, nebo radši chodit, což zase nechci já :-(. Nebaví jí moc si samotná hrát. Přijde mi, že už ví, že by se mohla víc hýbat a přesouvat, ale ještě jí to úplně nejde, tak se vzteká. Položím jí na deku, chvilku si spokojeně hraje, pak se otočí na bříško, zkusí popolézt, nejde to, tak se začne vztekat. A tak pořád dokola.
Dneska tu mám sestru, tak jí trošku zabaví :-) Přeju všem hezký víkend, my máme taťku v práci, ale vy je asi máte doma, tak tu zase nikdo nebude :-).
Karolína +2 16165

Re: ahoj z Brazilie

13.8.2005 7:21:53
Ahoj holky,

mám dotaz - jak mám Matyáše naučit si sám držet láhev se Sunarem? Když mu jí dám do klína, otevře pusu a natahuje se po ní, ale jen pusou. Ruce nepoužívá! Jinak je moc šikovnej a sušenku, jablko nebo hračku si vezme do ruky krásně. Proč ne lahev??? Díky
Brazilka & Romanka 11/04 18463

ahoj z Brazilie

12.8.2005 23:46:55
Cau holky!
Ja vubec nestiham sem chodit...:-((( Jak tady ted mame manzelovu dceru, tak jsem nonstop zaprahnuta.Dcera je pekny kvitko, je ji 9, v noci se pocurava, neumi si zavazat tkanicky,neumi jist priborem, no celkem katastrofa.
Romca leze jako diva, stavi se o nas a o nabytek, pada u toho na ty svy naducany tvaricky. Bere vsechny ovladace a tim nam porada nadherne filmove vecery, kdy uprostred napinaveho filmu bud vse vypne, nebo preladi na nabozensky program...:-))) Taky uz mame prvni zoubek: jednicka vpravi nahore a ted se zacala klubat i jednicka vlevo nahore, takze bud ejako zajicek. Dole zatim nic. Je protivna jak cinze, chudinka. Taky keca: mama, tata, mama tady, ne ne. No je s ni sranda. Take probehla prohlidka, ma 10.2kg a 76cm, no nazdar! Je to proste zapasnice suma..he he he...Na plavcu se poprve potapela, byla z toho vyvalena a plakala ale podruhy uz to slo.Ted ma chudinka asi zanet spojivek, zarudle vicko a hnisave ocicko...ach jo...myju to fyziologikcym roztokem a kapu MM.
Holky, chtela jsem se zeptat, nemuzete mi napsat bud sem nebo na muj email pod nickem tydenni jidelnicek vasich miminek? Ja jen tak pro inspiraci...zajimalo by me jak a co varite a podavate. Diky moc!
Tak , ja zase letim, snad si vas brzy aspon prectu! Mejte se zatim vsechny moc fajn a at mimiskove nezlobi a jsou zdravoucky jak rybicky! Ja se zase ozvu az bude trochu klid...
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 23:23:50
Deni dobry ;-)))
Deni+František+Ella 13842

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 23:20:42
Ja taky magorim totalne, uz nekolikrat se mi stalo to, ze manzel drzel fandyse a rika: "Podej mi dudlik" a ja ho automaticky podavala, ale ne fandyskovi do pusy ale manzelovi do pusy. A prisaham ze nekecam.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 23:11:28
Ahoj holky,

Jani-Betuska je proste naaaaadhernaaaa! :o)

Petula - my mame prave tie nacvakavacie,trojkolka,plne otocne predne koleso.Vanicku sme pouzivali pol roka,potom sme nasadili sportovu korbu,ta sa nasadzuje nizsie - kvoli stabilite.A pri nakupoch sme tam cvakali autosedacku.Ja som uplne spokojna,nemenila by som,kociar je ovladatelny jednym prstom - nemam problem mat certica na jednej ruke a druhou tlacit kociar :-).A este jedna vec,jazdim aj na inline korculiach s kociarom a nema to chybu.
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 23:11:26
Chodit zacal v 15ti mesicich. Podle rehabilitacni to neni pozde, naopak v pohode, bylo dobre ze dlouho lezl, nejakych 4,5 mesice.
To by myho muze odvezli, on je nervni jen Bara knourne:-/
My taky vzdycky vypadame jak debilove:-)) Manzel jednou v praci sel do satny a jak je zblblej, zacal nahlas delat "tutrlikytutrliky" jak dela na Baru, prej sel kolem zrovna kolega... no smeju se tomu jeste tedm jak musel vypadat;-)
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 23:02:38
Zdravím večer,
JANO Bětuška je kouzelná a jak krásně sedí ( Mates se zatím stále opírá o ručičku,když sedí)

KOČÁREK - souhlasím s Amely
my na vesnici upotřebíme sporťák lépe než golfky,malý v něm spí na zahradě (jako Bětuška)a kola jsou do terénu bezva velká - jsou plastová s dutinami, považovala jsem to za výhodu oproti nafukovacím,ale dost rychle se ojela

na obr. - pokud se ukáže je vidět,že se kočárek prodává i s taškou na mimi,která má zpevněná záda - nebo se dá koupit univerzální s překližkou - pak nevadí,že se kočárek nedá položit úplně na nulu (má asi tak 10 st náklon)
hodně bych teď při výběru kočárku dávala pozor na šířku vnitřního prostoru - nevěděla jsem jaké rozdíly tu mohou být a pak bych asi přece jenom dala přednost přehazovací rukojeti,my přehazujeme boudičku a zádíčka - je to dost montážně náročné
do města k babičce máme teď koupené nové golfky coneco,zatím jsem je neviděla ,tak nemohu referovat - jen jak jsem se informovala,je důležité aby byla plohovací opěrka zad i nohou a samozřejmě váha - trojkolka je hodně těžká (ještě postřeh trojkolka je velmi "praktická" pokud se člověk pohybuje na malém městě,kde jsou přístupy pro kočárek pomocí oblíbených dvou rampiček ve schodišti :-)))

my jsme na zimu měli hluboký kočárek z druhé ruky za pakatel,stejně jsme s prckem nikam moc nejezdili(a když tak v autosedačce),spal v něm i doma a teprve asi ve 4 měs. když se mu v něm přestalo líbit, jsme koupili nový sporťák ( byl v akci bez tašky,přikoupili jsme teplý fusak bez pevných zad )

pokud by se chtěli podívat co a za kolik se prodává z druhé ruky,tak dobrý je www.mimibazar.cz je docela dobrý i na další věci pro mimíse

jinak bojujeme dále,na dnešek bylo spaní tročku lepší tak snad i dnes,další xhodinové nošení už asi nepřežiju
pondělí se také pomalu blíží,už aby to bylo za námi ( a hlavně aby byl prcek v pořádku,i když na nemocné dítě tedy nevypadá ... řádí jak černá ruka,pořád se směje a chvíli neposedí )
Deni+František+Ella 13842

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:49:49
A v kolika pak Matej chodil?
Fandys se taky neplazil, rovnou lezl.

On je hrozne takovej nervni, furt se vrti, knoura, je protivnej. I kdyz ted uz miva i dobre dny.

On hodne prehnane reaguje, bud extremne negatvine nebo zase extremne pozitivne. Dnes me zase den - byli jsme v restauraci a tam sedel v zidlicce kde se (opet) asi po minute sezeni ruzne kroutil vzpiral, rval a to i pres nase intenzivni zabavovani, delani KUK z pod ubrusu apod. Vypadame jako uplni silenci:-)))
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:46:14
Deniso Matej zacal lizt v 10,5 mesicich. Neplazil se vubec. Bara zacne mozna tak o tejden driv :-)) Jak nervak? Jako ze hodne breci?
To jsme zvedava, jestli se ta Kludska "trefila":-))
Bara povida "mama" kdyz ma problem a jinak ruzne hulaka a tak, no zvani furt neco, furt "nadava" ;-)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 31954  [Dalších 31714 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.