| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 31954  [Dalších 31704 >>]
Deni+František+Ella 13842

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:41:23
Marti - my uz nastesti lezeme, zacal az v 10 mesicich a ja uz myslela ze se ani nedockam. Ted to ale vse dohnal.
Ale fandys je stale furt takovej nervak. Uz to neni tak desny, ale zejmena mezi lidma v restauraci apod je to fakt o nervy.

Byla jsem u Kludske na vyklad z karet a ta rikala ze se uklidni az v roce a pul, tak mam doma zasobu prasku na nervy.
Ale zase me dala hezke vyhlidky ze budu mit holcicku a ta bude zase extremne hodna - uplny opak fandyska.
Kazdopadne jeji vyklad byl hodne trefny a nejake veci co rekla uz se splnily....

Me se i ted zalibil od Stokke ten Xplory (i kdyz jsem puvodne rikala ze je caklej), ja taky furt jen koukam po kocarkach. Na ten sportak od Bebe confotu nedam dopustit, jen ten mestsky kocarek taky stale resim.....

Pry jsou holcicky mnohem vic ukecnay, pochlub se co uz Barunka povida....
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:38:33
No vida. tak to půjdu okouknout do terénu. Než mi upadne kolo úplně.
kocarek
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:36:27
U toho espressa zase ale nejdou polohovat nozicky:-(
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:34:35
No zas tak chytra jsme nebyla, mela jsme si uz na Mateje poridit na ten podvozek od hlubokyho i sportak, v zime by se hodil. Ted na druhy uz se mi to nechtelo dokupovat.
Denisa jo, to reknu rovnou ne!!:-))) Mala je pusinka, neleze, je to asi tri dny co se zacala plazit:-) Jak u vas?
Amely 13045

12.8.2005 22:31:02
No jo, zkušená matka :-) Koukám, že Inglesina espresso má spojený rukojeti. Spíš to chce vidět ve skutečnosti.
kocarek
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:27:06
Marti - tys byla chytra hned na zacatku, ach jo, ja to asi moc uspechala (opet)

A jak se ma Barunka? Uz leze?
(mmch tady je Denisa ze rijnovek:-))
Martina 1078

12.8.2005 22:23:43
I polohovaci zada a nozky maj, az do lehu. To maj myslim vsechny "lepsi" golfky.
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:21:47
Ty moje golfky maj spojenou rukojet.
kocarek
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:21:36
Takovy komprosem mezi holema a sportakem se mi libil ten ZAPP od Quinny (pokud to pisu spravne). Ten je taky moc povedeny.

Jinak golfky s spojenou rukojeti dela Jane, a ty by mely byt fajn uz je proto ze se daji polohovat jak zadicka tak i nohy, takze muze prcek lezet.
Ale kdyz jsem je zkousela v krame skladat, tak mi to vubec neslo, ale to muze byt i tim ze mam obe ruce leve:-))

Skoda ze nemuzu nakupovat od nuly, uz bych byla chytrejsi. Ale to tu pise snad kazda mamina co ma dite kolem 8 - 12 mesicu:-)))) Skoro vsechny se spali.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

12.8.2005 22:11:11
Hm, tak to možná ještě zvážím. U toho svého kočárku mám spojenou rukojeť a jednou rukou se dá složit. Jen ty pitomý zadní kola. Nejsou totiž dvojitý, ale jednoduchý. Možná jsem je zničila tím, že tam dávám nákup a není to na to dělaný.Na to jsou zas lepšé sporťáky s nafukovacíma kolama.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 31954  [Dalších 31704 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.