| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
11.12.2009 11:34:14
Čištění zoubků, sprcháč je taky L. favorit, ale úplně nejraději L. pózuje na nočníku- jinak ta poslední fotka je jednoznačně pro L: nejvýstižnější:-( Bohužel:-(:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
11.12.2009 11:20:28
S mamkou, s taťkou a V. úchylka- jestli myslíte, že je to to, co myslíte, tak myslíte strávně:-( Nejdřív jsem našla takhle "ošetřené" její miminko( hlavičku) panenky a pak to chtěla mermomocí zkusit i na strejdovi- a ten je pro každou špatnost:-( Ale jinak je V. docela normální holčička
:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
11.12.2009 11:11:15
Verunky a Laurinky kamarádi, návštěva mojí spolužačky:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
11.12.2009 10:58:13
Pár provozních od nás- vede u nás telefon, myčka, pračka, špajzka a vozítka a houpátka všeho druhu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
11.12.2009 10:41:03
Vidis Miso a ja jsem dodnes tomu dr. vdecna, ze to Filipovi udelal. Nebylo to zase tak desny, jak to muze vyznit. Nebylo to jako prirosle uplne natvrdo, ze by krev strikala. Bylo to jen jakoby prilepene, akce trvala asi minutku a krve byla piditecicka. Od te doby naprosto v poradku, bez dalsich zakroku, zasahu a komplikaci. A jeste se diky tomu naucil Filip chodit na nocnik (asi ho to v plene palilo to curani). Dneska si to ani napamatuje a pindu ma v poradku. Oprti treba kamaradce, ktere to pediatr odkladal a stejne po 5 roce skoncili na chirurgii.
Proste si myslim, ze to zrovna v nasem pripade pediatr dobre vyhodnotil a ja jsem FAKT dost rada, ze jsme to tenkrat neodkladali. |
|
11.12.2009 10:38:26
Ahoj holky, tak Vám musím napsat s velikým ťukáním, že L. snad vyslyšela mé prosby, baych mohla péct a od pondělí nastal trošku zlom v jídle- není to na jedničku s hvězdičkou ani na dvojku ne, ale trojka mi úplně stačí A jak se hezky nají, tak pak mi od pondělí spí dopol. i 3 hodiny!!!Nevím, co se stalo, ale kéž by to tak vydrželo, takže toho využívám a od pondělí peču Dnes dělám marokánky, takže při jejich sušení můžu napsat a nsad stihnu hodit i fotky z min. měsíce Mám takovou radost i za to malé, ale podstatné zlepšení. Jo a v úterý jsme byli u DR., tak jsem ji ještě říkala, co a jak teda předvádí s jídlem, L. tam vysekla jeden ze svých uřvaných kousků, kopala ji, rvala fonenďák, vztekala se, takže dr. jen koukala a k tomu průběhu jídla atd. mi řekla, že to fakt je projev její osobnosti a že spolu hold asi budeme tak trochu bojovat a ne jen s jídlem:-( A že musím prostě vydržet... Taky poznamenala, že jsou teda holky fakt kažád jiná( povahově), což teda naprosto trefila:-( Takže opravdu potvrzená dg. čůzy obecné a máme se ještě asi na co těšit. Ikdyž teda teď ji musím chválit Díky moc za podporu, nápady a rady Už dokonce jí i v ruce sušenky( hero, sunarky) No, mám radost, jak kdyby dostala Nobelovku
![]() Jinak V. byla po očkování včera( 3. den po) unavená a mrzutá, bolela ji hlava, tak spala celé odpoledne, jinak je ok ![]() S pindíky bohužel zatím nemám zkušenosti- osobní, ale když jsem na sále kidysi asistovala při obřízce 25letého chlapa, tak mi to teda přišlo šílený a říkala jsem si, jak mu to matka mohla udělat!? A on se cítil taky strašně:-( Takže asi tak... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
11.12.2009 7:15:33
Míšo klííííd
já už na to četla sto a jeden názor. Znám kluka, který musel později na obřízku a měl z toho spoustu komplikací. Prý se tomu předchází. Moc se mi to taky nezdá, ale to máš se vším - píchat ucho, nebo ne? Očkovat, nebo ne? Když dítě začíná chodit - měkké boty, nebo tvrdé boty? Dělat v těhotenství UTZ nebo ne? Prostě to tak je, že mají na některé věci doktoři tady jiné názory a já se fakt necítím moc kompetentní rozhodovat, jestli správně, nebo ne. Když se mi něco hodně nezdá, můžu to odmítnout, většina doktorů to bude respektovat. Znám maminky, které předkožku strhnout nenechali. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
11.12.2009 1:05:29
Jezisi ja,kdyz ctu veci jako,ze nekdo strhaval chlapeckovi predkozku,tak mam sto chuti tomu doktorovi dat pres drzku.Proc to v CR delaji?!!!!
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
10.12.2009 22:52:04
U nas to vypadalo tak, ze Filip ani nepip (pred, pri ani po), vubec mu tyhle veci nevadej. Dokonce mi tvrdil, ze se tesi... Takze navsteva vypadala tak, ze Filip v pohode komunikoval s dr. a sestrou, vsechno rek, ukazal, vylezl na lehatko, stahnul trencle atd.
A ja stala se SILENE RVOUCI Klarkou u dveri ordinace a snazila jsem se ji nejak uklidnit. Visela na me, uplne krecovite se me drzela a jecela jak pominuta. Pritom ji si nikdo ani nevsimnul. Tak takhle asi u nas. Za Filu to odbrecela segra. On je fakt u dr. uplnej pohodar. Dokonce chodil s manzelem na opakovane vypalovani bradavice na chodidle, coz byva pry bolestive a on vubec nic... A to bylo po narozeni Klary, takze mu bylo asi 3,5 roku. Injekce a odbery krve mu nevadej vubec, u zubare zatim byly jen preventivni prohlidky, to taky v klidu. Takze naposledy jsem ho u dr. videla rvat v 18 mesicich, kdyz mu strhavali predkozku na pindovi. NO A TO TEDA ZASE JAKO CHAPU... Zato s Klarkou si jeste asi uziju. Je az neuveritelny, jak jsou moje deti uplne jine (teda povahove)... |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
10.12.2009 15:25:26
Michale u ns to vypada asi takhle.Lukas vetsinoe ani nepipne anebo az po pichnuti rve,Veronika rve pred tim nez ji to pichnou-desne se boji,ale pak uz je klid.Natalka breci,az potom,co ji to pichnout,ze pry to hroooozne boli
. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.