| kocarek |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 22:08:13
Me jen na tech golfkach znervoznuje ta mirna nestabilita, jak jsou ty "hole" nespojene, tak se to vic kynkla.
Mam Peg perego pliko, a na ne taky pada hodne chvaly, ale ja jsem z nich nesva (a to je mame prave jen na nakupy apod, mi je natrvalo tak asi pojdu). Ale to je asi jen zvyk, ze velky sportak je holt hodne stabilni, vic odpruzeny a na kostkach to neskace jako koza:-) Mozna je to i tim ze je tak hodne lehoucky. Ted uz zase pokukuju po dalsim - LOOLA od Bebe confortu, ten mi prijde takovy bytelny a pevny. Ale taky to jsou jen hole. Navic co uz padlo penez za kocarky a doplnky k nim, az mi z toho jde hlav sejdrem. Mozna by byly fajn nejake golfky co maji spojenou rukojet..... |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 22:03:16
Amely Inglesinu Zippy si ted kupovala sestrenka, jsou moooc hezky, maj oproti tomu mymu modelu uz spoustu vychytavek. Ale jeden nedostatek zustava, maj strasne nepraktickej ten dolni uloznej prostor, je to jen takovy jakoby plachta... no celkem na nic:-/
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 22:03:07
Jani, na tvém místě bych si taky chválila sporťák. Je opravdu pohodlnější na spaní.Na chatě používám doteď dokonce starší hluboký kočárek na spaní venku a je to fajn. Spí tam jak dudek.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 22:01:20
Je fakt, ze Bara spi nejvic doma, protoze doma spi nejlip. V golfkach spi velice , velice zridka, taky tam nechce usinat.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 22:01:10
Chystám se asi koupit inglesinu zippy, vypadají ,,fortelně" a četla jsem na ně chválu. Kolečka odešla po 4 měsících u nějakýho německýho neznačkovýho z hypernovy.Byl ve slevě za 2300,-, tak jsem neodolala.Jinak jsou moc hezký a praktický, mají všechno, co jsem chtěla, jen ty zadní kola se úplně vyvracejí a vržou.Čekám, kdy uletí :-)
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 21:59:15
Ještě mě napadlo, že dávám Bětušku často do kočárku i spát (na zahradu), tak i proto by mi ty golfky tolik nevyhovovaly, nejsou na spaní tak pohodlné. Ale jak vidím, zatím jsem v menšině :-).
|
| kocarek |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 21:51:45
Amely - a jaky golfky se chystas porizovat?
A jaky se ti to tak porouchaly? |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: kočárek12.8.2005 21:51:30
S kocarkem jsme to mela presne jak pise Amely, u obou deti, a jsem spokojena. Tzn. na zimu a jaro hlubokej kocarek, ten nas mel jeste navic moznost zvednuti zad, a pak nastoupily golfky, Bara v nich jezdi ted asi mesic, je trochu pomalejsi ve vyvoji tak jsem ji tam nechtela davat zbytecne brzy. Golfky mam znackovy Inglesinu, uz teda starsi model (2002) a jsou fajn a ty jejich novy modely se mi moooc libej.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 21:48:28
Čekám až se ozvou holky, které mají práve ten podvozek a nacvakávají korbičky dle potřeby.Myslím, že jsou spokojený. Ale stojí to docela dost peněz.Vzhledem k tomu, že další dítě neplánujem, tak jsem do toho moc nechtěla investovat. V případě plánovaných dalších dětí bych možná uvažovala jinak.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: kočárek12.8.2005 21:45:55
Jani, super postřeh. Mimo město by mi sporťák vyhovoval, ale do MHD, kde ho kolikrát musím sama rvát po schodech, je nutný lehčí kočárek.Strašně záleží na okolnostech. Nám se sporťák ani nevejde do kufru auta, máme malé.Tak i proto ty golfky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.