| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 31954  [Dalších 31684 >>]
kocarek
  • 

Re: kočárek

12.8.2005 21:45:47
Petulaku Amely ma recht.
Fakt by na zimu stacil nejaky laciny hluboky kocar a pak dat vic penez do sportaku, tak se setrit nesmi.

Ale pokud potrebues nejaky skladny hluboky kocar (kdyz treba vic cetujete autem a tak), tak bych koupila nejaky podvozek, na ktery se da nacvakat jak autosedacka, tak hluboka korba, a nakonec i sportak. A mas to vsechno pohromade.

Zalezi kolik penez mas k dispozici??

Ja to vyresila prave temi nacvakavacimi doplnky plus jsem jeste koupila zvlast golfac na nakupy (preci jen ten sportak zabere vic mistav aute)
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: kočárek

12.8.2005 21:40:59
Mela jsem to presne jako Amely a 100% s ni souhlasim :o)
Jana + 4 16678

Re: Re: kočárek

12.8.2005 21:39:23
Amely, díky za pochvalu. Bětka vyplazuje jazyk skoro pořád, hlavně když je spokojená :-).
Peťulo, asi z nás nebudeš moc moudrá. Já mám Deltim Travel, trojkombinaci, a jsem s ní naprosto spokojená. Ono totiž záleží na spoustě věcí - např. kde bydlíš, jak často a na co kočár používáš..... Já golfky vůbec kupovat nechci, protože nejezdím MHD a u nás na maloměstě i na strašné chodníky, natož třeba k procházkám k řece, potřebujeme teréňák. Navíc manžel s ním i běhá. To všechno je potřeba uvážit. Přes zimu jsem v něm měla ještě navíc tašku na mimi, fusak se mi do toho vešel. Teď ho používáme jako sporťák a nemůžu si stěžovat, vydrží cokoliv.
Amely 13045

Re: kočárek

12.8.2005 21:15:56
Jani, krásné fotky!! U nás bedna taky boduje. Zatím funguje jako autíčko po dlaždičkách se to drandí :-) Bětuška hezky vyplazuje jazýček, copak si asi myslí v tu chvilku? Jinak souhlasím, že když je něco dětem, je to hrůza. Však si taky občas opakuju, že se nemám rozčilovat kvůli pitomostem a kvůli tomu, že něco nestíhám a mám být šťastná, že jsme všichni zdraví.
Peťuláku, můžu napsat svou zkušenost, ale třeba budou mít holky jinou. Já měla obyč deltim trojkombinaci a přes zimu byla fajn a vešel se do ní i fusak. Jenže jakmile si začala malá sedat a udělala jsem z toho sporťák, už mi to tak praktické nepříjde. Je dost veliký a těžký. Dnes bych to řešila hlubokým kočárkem na zimu a jaro (klidně levnějším, nebo starším) a na léto bych koupila pořádný polohovací větší golfky se stříškou, který pak člověk využije určitě tak do dvou let.Do těch bych investovala klidně spíš víc, protože jsou na delší dobu, tak aby vydržely. Koupila jsem si teď levnější neznačkový a už jsou v háji kolečka, tak mě koupě pořádného značkového asi nemine.Pak tu ale spoustu holek má od narození trojkolky, které používají doteď a myslím, že jsou spokojený.Musíš počkat na další zkušenosti.
Peťulák& Luky 21.10. 28594

kočárek

12.8.2005 20:30:23
ahojky holky ja jsem tady z letosnich listopadovek, jsem ted 27tt, a potrebovala bych poradit, absolutne si nevime rady s vyberem kocarku, protoze ty vsechny krasny kombinace jsou pry k nicemu, ze nez si decko samo sedne, tak musi byt pry rovne pod zadickama, a ruzne skladaci golfky a sportacky po slozeni uplne rovny nejsou, a ja ted nevim kde je pravda, kazdej mi doporucuje klasickej hlubokej, hlavne aby se tm vesel fusak.poradite mi? jste uz zkuseny mamci!!
Peťulák& Luky 21.10. 28594

kočárek

12.8.2005 20:30:21
ahojky holky ja jsem tady z letosnich listopadovek, jsem ted 27tt, a potrebovala bych poradit, absolutne si nevime rady s vyberem kocarku, protoze ty vsechny krasny kombinace jsou pry k nicemu, ze nez si decko samo sedne, tak musi byt pry rovne pod zadickama, a ruzne skladaci golfky a sportacky po slozeni uplne rovny nejsou, a ja ted nevim kde je pravda, kazdej mi doporucuje klasickej hlubokej, hlavne aby se tm vesel fusak.poradite mi? jste uz zkuseny mamci!!
Jana + 4 16678

Re: Fotečky

12.8.2005 18:38:34
Omlouvám se, takhle si větší Bětuška hraje v sedě:

Jana + 4 16678

Fotečky

12.8.2005 18:35:17
Ahoj, už jsem se dlouho nechlubila, tak dvě momentky z dneška :-)
Tohle nám dnes přišlo poštou:

Takhle si Bětuška hraje v sedě:

Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: fotky

12.8.2005 15:31:19
Paffi, tak to je super, že se to zlepšilo, fakt moc gratuluju. Víš, psalas, že mě obdivuješ, jenže já mám spíš pocit, že je spíš co obdivovat u mamin, které mají něco s mimčem, musí to být strašně těžký. Když mám teď Bětušku, obdivuju neskutečně mou mamku, jak to zvládla. Nejen několikrát denně cvičit, inhalovat,....až do mé puberty (v té době samozřejmě s mým "velkým nadšením"), ale hlavně s myšlenkou, že když jsem se narodila, děti s CF se dožívaly většinou 12 let. Ve vesnici, kde jsem žila po narození, zemřela jedna holčička s CF v deseti letech půl roku před mým narozením. Takže když mamce řekli, co mi je, rozbrečela se, a oni se divili, jak ví, co to je. Resumé - obdivuju Tě, že jste cvičili, žes nezmalomyslněla, a jsem ráda, že máš šikulku :-)
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: fotky

12.8.2005 14:07:08
Hmmmmm super, někam se mi ztratil příspěvek a nevím kam, co se dá dělat...

Takže:

Kate - závidím.........

Jani na rehabilitaci jsme chodili kvůli zvýšenému svalovému tonusu. Dostali jsme se tam ve 3.měsíci z neurologie a na tu nás poslala dětská jen preventivně, prorože se Ríša narodil císařem. Jednoduše Ríša měl svalečky tužší, museli jsme je rozcvičit, zatnuté pěstičky měl, na rozdíl od ostatních dětí ještě, když lezl. Většina dětí je od narození taková "hadrová" zato Ríšánek byl "hodně pevný"........a to jsme museli rozcvičit. Měla jsem cvičit 2-3x denně, ale přiznám se, že jsem to flákala tak 1x denně. Jinak taky chodíme na plavání.....

[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 31954  [Dalších 31684 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.