| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: fotky12.8.2005 12:12:55
Ahojky, Paffi, gratuluji k rehabce, proč jste tam chodili? Poslala Vás tam pediatrička? Mně totiž ten tvůj prcek přijde spíš napřed, tak si neumím představit, proč Vás tam nutili chodit. Ale možná je napřed právě proto, že jste cvičili. Každopádně jste šikulky.
Holky, to je sranda, jak jde fakt u každého dítěte něco jinak. Bětuška měla jadýrka na třech měsících (amely, gratuluji k výsledkům u ortopeda), zubů má šest (Kačko, neboj, oni vylezou), začíná rozumět mnoha slovům, povídá kudy leží :-), ale zase se prostě dopředu hýbat nebudeme. Občas už ale zacouvá, na břiše se otáčí dokola sem tam, válí sudy, takže už rozhodně nejsme stabilní a občas se taky divím, že jsem jí rozhodně nechávala tak o metr jinde. No samotnou na posteli ani náhodou. Lezení ani plazení to ale není. Přesto nás nikam doktorka neposlala (proto se divím, že Ríšu šikulku ano). Nejvíc by jí bavilo chodit za ruce, na to je šikovná, ale já jim to s tatínkem zakazuju, že nejdřív lízt. Jenže když oni chtějí tancovat mazurku :-) |
| Kaackaa | 16193 |
|
|
Re: Re: fotky12.8.2005 10:40:20
Ahojky, tak dneska jsme měli dobrou noc, vstávaůli jsme jednou na kojení ve 3, a pak ráno v půl sedmý a to si ještě hoďku zchrupla, což nebývá zvykem a vstávali jsme až v půl osmý, to u nás není moc často. Jinak všude lezeme a všude se stavíme. Ty protiskluzový ponožky na té plovoucí podlaze fakt fungujou a krásně se s nima postaví. Naštěstí už se naučila drobet padat a padá spíš na zadek. Jinak teďko zas moc nejí, pořád by se jenom kojila. No a zub pořád žádnej, to nám už snad nenarostou.
|
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: fotky12.8.2005 10:00:38
Ahoj holky,
tak se mi dvoutýdenní dovolená protáhla skoro na měsíc ... nechtělo se mi domů a kamarádka teď bydlí na samotě v lese, tak jsem se k ní nastěhovala. NO bylo to skvělé!!! Fakt musím souhlasit s psychologama, že aby dovolená k něčemu byla, musí trvat 3 týdny. Po čase už jsem ani nevěděla, kolikátého je, Štěpánka chodila ve špinavém oblečení, neuklízelo se ... no prostě parádička. Jediný problém byli komáři /ale dalo se to vydržet a nechtělo se mi používat chemii/ a cyklisti - kolem chaloupky totiž vede cyklostezka a je neuvěřitelné, kolik hluku takoví lidi na kolech nadělají. Štěpánka samozřejmě dělá šílené pokroky, ale naštěstí se ještě nestaví, takže máme docela klídek. ale je čím dál těžší, fakt už ji nezvládám nosit. Kamarádka mi ji jednou zkusmo dala do šátku - a prostě to nešlo, podlamovala se mi kolena, holt na to nemám. Přečetla jsem něco nazpátek - držím palce hlavně Macčímamě a Janě, holky, ať je to brzo v pořádku! |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 23:42:56
Amely, Paffi ste ma rozosmiali :-)
Paffi opis maleho je super, tiez sa menime s prichodom otecka na najlepsie mimi. :-) Amely ja som sa aj rehotala to sa nedalo nesmiat, chvilu som koketovala s tym ze zobudim tatku, nech sa pobavi, ale bolo mi ho luto. No fakt to sa neda opisat, pohlad pre bohov, on este v takom modrom overali, no sila. A mate pravdu bol tam film pre dospelych :-)) Zacina nejak skoro nie??:-)) Paffi-to je sila s tou rehabkou, oni si fakt furt daco najdu, ved aby on v 8m robil to co robi, tak to je sila!! Amely nas jadra este len cakaju tak snad dopadneme tiez dobre :-) |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 23:08:22
Amely dík za gratulace. Přišlo mi to tam dneska hodně k smíchu( smála jsem se až venku). před 3 měsíci vykládala ta rehabka, jak je Ríša dopředu, jak je šikovný a že počkáme až se posadí a uknónčíme to....no minulý měsíc jsem odcházela naprosto hotová, protože mi řekla, že má děsně kulaté záda a pokud nebudeme následující 3-4 měsíce pořádně cvičit, tak mu ty kulatá záda zůstanou.....a teď je naprosto v pořádku, věřím, že kdyby jsme to neukončili, tak při příští návštěvě bude zase něco " strašně špatně".......
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 23:04:00
Paffi, tak gratulujem k rehabce :-) Nás dnes propustili z ortopedie.KOnečně máme trošku jadýrka. Sláva, tak je to vždycky na hodinu. Moje dítě je divný, vůbec se nechce chovat. Jen venku, to je radši na ruce než v kočárku. Ale doma se snaží vykroutit a zdrhá po bytě za svými nekalými rejdy.
|
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 22:53:39
Ghotic - Rišák měří 78 cm, kus chlapa.............Jinak noční příhoda fakt super....
Jani - myslím, že tím nikoho neotravuješ! Jak jsem psala, moc tě obdivuju. Dnes jsme byli naposledy na rehabilitaci, vše je už "jak má být", tak jsme skončili. Dneka se u nás kňučelo a věšelo po mamince, taky vřískalo, když nebylo miminko nošené......když dorazila v 16hod babička, miminko se změnilo v nejhodnější na světě...že by ze mně cítil, že už jsem mírně vyčerpaná???? |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 22:37:12
Dnes je tu nějaký klídek :-) Maccímámo,doufám, že bude prdelka v pořádku.To je hrůza jedna starost pryč a další ti přidají. Ať tq ten tvůj lumpík moc nezlobí!
Jani, klidně piš, co tě napadne. Vůbec to nemusí být jen o Bětušce :-) Mám radost, že jsi prožila tak hezký den.To člověku hned všechno připadá veselejší,co? Gothic, ten tvůj synek je fakt neskutečnej. Asi bych se potrhala smíchy i přes tu nekřesťanskou hodinu. Chtěl si pustit nějaký lechtivý filmík, aby se mu líp usínalo :-) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 20:22:00
Gothic, tvůj syn se poslední noci rozhodl, že je v noci lepší pařit, že? A copak si chtěl pustit? Že se nestydíš mu to takhle zkazit :-) :-) Tak přeju dnes klidnější noc.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: fotky11.8.2005 19:47:40
Ahojte. Dakujem vsetkym za pochvalu fotiek.
Musim vam napisat humornu prihodu z dnesnej noci. Zobudim sa v noci, ze je nejaky hluk. Hladam Lerina a on si sedi na madraci vedla nasej postele, ktoru tam mame keby spadol. No keby si len sedel, ale on si zapol Tv (ovladac ma neviem odkial) a pretacal videokazetu, No bolo to take smiesne, ze som sa aj hnevat zabudla. Bolo 3,30! :-) No tak putoval k nam, kde som sa ho snazila uspat, ale furt sa tam presuval po celej posteli, az ma to vytocilo a isiel k sebe do postielky, kde pekne sam zaspal ani som nevedela ako. :-) No proste komedia. :-)) A dnes ma prekvapil, dosla ku mne kamoska, tak som sa bala, ze sa jej bude bat a on ked ju zbadal tak sa zacal tak strasne smiat, to sa mi este s nim nestalo. :-)A nejak sa nam konecne rozkecal, cely den to je ba,ba, ba ma, ma, ma, de, de, de a ine zvuky. U nas nase zlate obdobie asi skoncilo, dnes toho vela nenaspal a vyzadoval pozornost. Misa- prajem ti, aby to dobre dopadlo s tou ztaznostou, paci sa mi ze sa nedas!! :-) Ja chapem, ze vescina sporov sa vyhra v prospech kojenia, ten pripad som uvazdala len ako ojedinelu absurditu, ze aj to sa moze stat! :-) Celkom tomu verim, ked som citala v nezmyselnych zakonoch sveta, co vsetko este plati. Napr v dost americkych statoch plati zakaz oralneho sexu a pod. Asi dost zalezi od pravnika co vybojuje :-) Jani-drz sa, prajem ti, aby ti to preslo. Mna tym rozhodne neotravujes, kludne to pis, ved sem nepiseme len o detoch. Tiez mi nie je 2x prijemne kojit niekde kda ma kazdy okukuje, ale obcas sa inak neda. Paffi-Risko je teda poriadny kus chlapa, pametala som si, ze ma krasnu vahu. My sme oproti vam trpazlici. :-) kolko meria? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.