| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: fotky11.8.2005 19:25:00
Ahoj holky,
tak za sebou máme krásný den, měla jsem dnes dvě pracovní schůzky, manžel s Bětuškou jeli se mnou. Na tu jednu schůzku přišel člověk se štěnětem rhodéského ridgebacka, tak to byla sranda - Bětuška se s ním pusinkovala a měli ze sebe navzájem srandu. Pak jsme byli na dobrém obídku (tam jsem mimo jiné nakonec byla nucena kojit - celkem drahá restaurace (manžel dostal voucher z práce, tak jsme si mohli dát zadarmo do nosu) a ještě jsme byli na zahrádce otočené do rušné ulice. Jenže Bětuška měla prostě hlad. Až takhle veřejně to nemám ráda, ale bylo to v pohodě. Z Prahy byla jinak Bětuška hrozně vyjukaná, dřív jí to nikdy nevadilo, je vidět, že už rozum bere. Vyděsili ji koně na Václaváku, houkající sanitky, davy lidí.... Ale celkově to bylo moc hezké. Cestou domů bavila celý vlak, lezla po nás, hopsala, hulákala, mazlila se,...... Prostě hlavní postava :-) Jinak kromě mírně zvýšené sedimentace a ojedinělého výskytu Stafylokoka Aurea (toho mám ale skoro pořád) mi nic nezjistili, tak budu muset na nějaké větší vyšetření ke svému doktorovi pro CF :-(. Sorry, že s tím pořád otravuju, já vím, že se to netýká malé.... |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: fotky11.8.2005 12:54:28
Paffi - oni mi kluci přijdou takové podobné typy. Jak vzhledově, tak jsou stejně oba moc šikovní! Pamatuji si jak jsi sem dávala fotku Rišánka jak klečí v lehátku v době, kdy se Laila začala otáčet na bříško :o)) Ta fotka zhora trochu zkresluje, vypadá na ní Ríša menší než skutečně je.
Gothic - viděla jsem fotky, jsou super! Lerikovi ten klobouček hrozně sekne :o) Tu jednu fotku co tam máš dvakrát ti vymažu. Macčí - ach jo, ty ti dávají zabrat. Bude to dobré, neboj! Ale jedno tě utěší a se druhým přijdou. NO jo, doktoři. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re:11.8.2005 0:35:36
Gothic moc hezky fotky.
Tak ja jsem cetla pravy opak...ze vetsina kojicich matek vyhrala vsechny stiznosti...skoro vsechny staty maji zakon na ochranu kojicich matek. Dneska jsem podala stiznost majiteli telocvicny,tak uvidim,co se stane. Jinak odlouceni uplne v pohode.Verca si zatim vzpomene tak dvakrat denne,a ja mam plny ruce s Natalkou-leze,ale ne dost rychle,takze knoura,ze chce me,kdyz ke me doleze,tak se chytne za moje nohy,chvilku stoji a pak spadne...stoupa si u nabytku...a nema ji kdo zabavit (Veronika),takze mam o zabavu postarano:). |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: fotky10.8.2005 22:46:17
Zdravím všechny maminky i mimísky,
minisrazík musel být super,Filípek a Ríša jsou také super,ještě se budu muset podívat na Valerika :-))) Tak to vypadá,že jste měly pravdu asi jsou to opravdu horní zuby - pořád si drbe dásničku Dnes jsme byli na kontrole se srdíčkem a vše je snad v pohodě,jen se jim podařilo natočit asi 2,5 cm čistého EKG záznamu pak jim Mates všechny přícucky poschazoval a při poslouchání dělal takový bugr,že dr. tvrdil,že nic neslyšel - prý také dobře Ale aby nebylo té radosti příliš tak mě schladil tvrzením,že se mu Mates zdá v obličeji oranžový,tak jsem ho ujistila,že měl k obědu mrkev a s drhnutím jsem se moc nezdržovala,protože jsme spěchali a mě nenapadlo,že to někdo bude zkoumat.Pak mi řekl,že má Mates zvětšená játra a tak v pondělí až se vrátí naše paní dr. z dovolené musíme na odběry a sono ...... tak to vidíte,nemužu být chvíli v pohodě Sice když viděl můj kamený výraz mi řekl,že to nic nemusí být a nemám se stresovat .... jak to může ríct,jasně,že sejo budu stresovat Tak kromě toho,že dítě nespí,skoro permanentně řve nebo mě trhá na kusy tak se ještě bojím :-(((((ach jo GOTHIC Valerik je neuvěřitelný,to bych asi měla šok....mám i teď když se Mates staví u nábytku a to je ve dne,natož v noci |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: fotky10.8.2005 22:39:39
Přidávám se k pochvale fotek, móc se povedly. Ale připadá mi, že Leri je spíš podobný na maminku.....
Jo ZOO, taky jsme tam byli( dokonce teď v neděli), Ríša celkem nezájem, líbil se mu malý krokodýl a taky kozy, ale ty jenom, když je Roman krmil.... Ghotic, zrovna dneska jsem si říkala, že v tom jak postupuje Ríša dopředu je hodně podobný Lerikovi, že tohle dělal Leri před měsícem. Taky ten dort jsem dělala k jmeninám, včera bylo u nás Romana(můj skoromanžel je Roman).....Jde to celkem rychle, je to typický skorohotový sáčkový dort, před těhu jsem ho dělala docela často, tak to mám rychle hotové.... Lenny - to drobnější stvoření má 9,7kg.... Jani - přeji dobré výsledky testů. Stejně jsi jednička s takovou nemocí a jak to dobře zvládáš.... Míšo koukám jak telátko na nový vrata - já myslela, že amerika je příznivě nakloněna kojení na veřejnosti. Musím říct, že mně to potíže nedělá v cizím prostředí, ale třeba v baru, kam chodíme každý den na kávičku se jdu na kojení vždycky schovat do salónku... Kajdo - gratuluji k opětprospané celé noci, já čekám, kdy se to podaří i nám.....(ještě nikdy nespal v kuse dýl jak 4hod, kecám, týden po příchodu z porodnice spal od 23-05.....) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
fotky10.8.2005 21:53:52
Gothic, moc krásné fotky, Valerik je kouzelný. A Tobě evidentně to hubnutí jde.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz10.8.2005 20:05:07
Lenny myslim ze drobnejsi Risko ma okolo 9kg :-)))) No neviem aj mne sa zdal mensi, ale asi foto klame :-))) Ale uz ukladam na rodinu, tak sa mozes kuknut, su tam fotky z dovci, zo ZOO co sme boli teraz cez vikend, a nase pokroky :-)
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz10.8.2005 19:58:44
Gothic :o)))) Tak to je dobrý fór!!!
Mě se ale zdál takový drobnější! Nahoře v tom příspěvku je název Gothic, prostě jsem si nějak neuvědomila, že to je jen název příspěvku :o) |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz10.8.2005 18:52:28
Este som zabudla napisat, ze u nas je tiez obcas veselo. Vcera zaspal L. prekvapivo skoro o 19,30 no a ked som spala asi hodinku, tak sa rozhodol ze je cas vstavat. Bolo 1,30. Zobudim sa dieta stoji vedla mna na matraci co tam mame aby nespadol a neudrel sa, tak som sa ho pokusala hodinku uspat, ale nic, tak putoval do postiely, dufala som ze pochopi ze je noc a spinka sa. Ale kdeze za chvilu rev, tak som zobudila muza ze uz nevladzem tak isiel skakat s prckom na fit-loptu a asi po 15 minutach ho uspal, a spali sme do 6,30 :-))
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz10.8.2005 17:54:17
Ahojky.
Lenny ta fotka to bol Risko od Paffi, nie Valerik. :-))) Paffi-Risko sa vyvija tak nejak podobne ako L. on sa zacal takto pustat asi pred mesiacom a R. je o mesiac mladsi. :-) Taketo fotecky presne mame aj my, je to sranda, uz su to velki chlapci. :-) Ty si sikula, este aj tortu robit! Je to ako pises, tym ze vstavam fakt dost krat za noc k prckovi, tak som jednoducho cez den uplne hotova a zvacsa zaspim s nim pri kojeni a spime aj 2h, inak by som sa uz asi zrutila. A dost mi pomahaju take prirodne multivitaminy aj na chrbticu, ktoru mam v dost zlom stave. :-( Jani-ja si tiez myslim ze niektore deti v tomto veku uz mozu rozumiet ze mama je MAMA, ale medzi ne urcite nepatri to moje :-) On ked sa spytame kde je mama, tak sa vobec nepozrie mojim smerom, proste u neho su to len slabiky. Zo slov este nevie nic nevie pa, pa, nevie paci paci, proste nic. Misa-tak to je sila fakt s tym kojenim a obzvlast v amerike! Ked som to vravela rozhorcena muzovi, tak mi vravel ze cital ze v amerike odsudili nejaku matku za to ze kojila rocne dieta za sexualne obtazovanie! No tak ja uz fakt neviem obcas s tych roznych sudnych sporov v USA nechapem. Ale urcite sa stazuj, je to vrchol!! A ako zvladas odlucenie? Mas spravy ako to zvlada Verunka? Kajda gratulujem k super noci! Verisek-to upistane obdobie Verunky moze suvisiet s tym mnozstvom pokrokov ktore v poslednej dobe urobila, u nas to bolo to iste a teraz sa tak nejak ukludnil Lenny-gratulujeme k dalsiemu bezbolestnemu zubku :-) Jani- ja rozhodne nie som pohodacka :-) skor som bordelar a bordel mi nerobi nejaky problem. Spinu neznesiem ale nejake veci kade take mi nevadia. Ale uz som to vyriesila krabice z IKEI na balkon, tam su vsetky veci co sa nepouzivaju, police so sanonmi, proste vecsina veci je niekde ulozena a uz staci len nahadzat maleho hracky do krabice, umyt riad, umyt podlahy. Ono ma aj vyhody ten 1 izbovy byt. Nemam toho tolko. :-) A vyhoda je ze maly sa dost zabavi sam. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.