| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 31954  [Dalších 31644 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

10.8.2005 4:01:45
Teda holky,koukala jsem na fotky.Co to tam proboha mate za pocasi,ze vy nosite bundy a deti jsou nabaleny?! To je teda super srpen:(.
Moc hezky fotecky.
Adusko nemas to lehky.Ja obdivuju vsechny,kdo v noci koji nebo stavaji k detem,ja bych se po nekolika mesicich asi zhroutila.Neboj ono to prejde,za par mesicu na to budes vzpominat s nostalgii.
Verisku tak s tema zadama sme na tom podobne.Uz druhy rok chodim nekolikrat mesicne k doktorovi,je to lepsi,ale dve tehotenstvi,kojeni,moje velikost prsou a spatny navyky tomu moc nepridali.

A ted perlicka nakonec.Dneska mi bylo na cviceni receno,ze tam nesmim kojit,ze si pry stezuji rodice starsich deti,ze se deti koukaji na kojici matku.Jelikoz je tady v zakone,ze muzu kojit naprosto vsude,tak na ne zitra podavam stiznost.Byla jsem tak vytocena,ze to ani neumim popsat...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

9.8.2005 23:46:29
HOLKY, tak to byl super srazík, ty děti jsou úžasný, když si vybavím fotky z prvních srazíků, kde jen tak nehybně ležely a nic ateď se tam div nehoní a za chvíli budou chodit a apk třeba i spolu chodit, to je děsnýýýýýýýýý! Já nechci, aby už rostly- teda ta moje cácorka.

GOTHIC, já jsem teď s Verunkou lezící taky nadmíru spokojená, šťastná, když vidím, jak jí to baví, prozkoumávat byt, taky za mnou všude leze, dnes vybrakovala prádelní koš a roztahala hadry po celém bytě, pak se jala likvidovat v chodbě kytku, ukradla a schovala nám klíč od skříně atd. Tohle vše na ní miluju, jen to,jak teď pořád křičí a vzteká se, to mě nerví. Hlavně, když je to celý den od 5 od ránaa já jsem s ní doma sama. Je super, že máš možnost občas využít tchýni nebo mamku, to u nás není možný. Tchýni nemám a mamka je daleko. To by mi aspoň občas děsně bodlo. Ale manža mi dnes navrhl, že si mám určit den, kdy bude malou hlídat on( resp. půl dne) a mám si dělat, co chci a můžu bez ní. Takže toho návrhu možná aspoň občas využiju.

Paffi a Ríša11/04 17114

Ghotic

9.8.2005 23:43:22
Dík za energii, asi něco dorazilo, protože jsem upekla krtkův dort.
Tak nevím jestli to jsou zuby, nebo ta úzkost, ale Rišák je protivný dost. Naštěstí přes den spí celkem v pohodě v noci akorát časté kojení...........Taky jsem se po týdnu naučila spát přes den, když spí Ríša, snažím se taky dělat hodně věcí z domácnosti, když vzhůru - ono to jinak už nešlo, byla jsem děsně vyčerpaná......

Jinak se trochu rozmluvil a roztomile žvatlá, pochoduje okolo nábytku, leze jak rychlá střela, teď zkouší kam nejvýš dosáhne, aby se mohl vytáhnout a postavit. Naposledy se mu povedly dvířka od myčky......v oblibě je teď okusování úchytek u kuchyňské linky. Dvakrát se postavil u dveří a pustil se, stál bez držení, tak jsem to skoro obrečela a on z toho byl děsně hotový, nevěděl co se děje...to bylo předevčírem, už to znovu nezopakoval.
Tady jedno foto pro představu:

Gothic 22573

Re: Re: Matýsek, Lukášek, Laila (minisrazík u Blíženkyně)

9.8.2005 22:47:12
Ahojky.
Verisek dakujem velmi pekne za odpovede, hlavne ked vidim ake to mas teraz sama tazke :-(
Mrzi ma to, snad sa to u vas zlepsi. Ja som zase typ, co si povie ze vsetko pocka aj na zajtra :-))Kludne si teraz s malym hocikedy pospim aj cez den a potom mam pracu spravenu za chvilku. Varim si len zeleninu a cestoviny, obcas mame daco od mamy, alebo svokry. Ked maly spi, umyjem podlahy, umyvam riad aj ked je hore, on sa tam hra a vystrja (dnes mi vyhadzal suflik s cajmi :-). Je pravda ze moc nechodim von, maleho dam na balkon, alebo ho dam poobede tatkovi, nech sa prejdu, padne im to dobe obom, aktivny odpocinok. :-) Maly je s nim dobry, ked som s nim ja tak je to utrpenie. Je fakt ze vsetko sa neda stihat s dietatom v tomto veku je to este daleko narocnejsie ako ked boli mali.
Prajem ti aby ta Beruska nechala viac vyspat a chrbat sa ukludnil
S tou separacnou uzkostou suhlasim s Misou. Ja som citala v tom Dieta a ja ze sa im ma vzdy povedat ked odchadzame ze prideme a ked prideme zdoraznit-Vidis prisla som, som tu. A ze to lahsie znasaju deti, ktore uz lozia. To potvrdzujem, Leri za mnou lozi po celom byte a je spokojni. Ja si naopak toto obdobie fakt uzivam, on sa hocikedy pride pritulit, stale sa po mne vala po posteli, poklada si hlavicku na hocico aj postojacky je teraz na zozratie a ja ho furt pusinkujem :-) A konecne neprotestuje a prejavuje lasku. Dnes dosiel k posteli za zacal na mna ze ma, ma a tak krase tahavo to povedal, ze som bola namakko. :-) Aj ked neviem ci si uvedomuje ze som ja MAMA, to pochybujem, ale dojalo ma to. Ale je pravda, ze si to uzivam preto ze je teraz ako anjelik, ale neverim ze toto obdobie sa zase nezmeni :-(
Maccimama, Paffi, Aduska myslim na vas, a posielam energiu a prajem aby vam to co najskor preslo a mali ste anjelikov.
Paffi-V. nechodi, chodi len s oporou, ked ma toho hrocha co tlaci pred sebou, prip. za rucicku (moc nepraktikujem), Nechavam to na nom, on obchadza nabytok, ma hrocha, chodi s hocicim, obcas spravi sam 1 krok ked sa potrebuje prechytit, strasne by uz chcel, ale asi sa boji. :-) Zato stoji aj 5 minut uz sam bez opory a hra sa, z toho si cupne a cupi, zase sa postavi a tak dokolecka. A co Risko?
Lenny=prekrasne fotecky, prekrasne deticky :-)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Matýsek, Lukášek, Laila (minisrazík u Blíženkyně)

9.8.2005 22:39:46
A ještě dvě fotky všech účastníků mini-srazíku :o)

Re: Matýsek, Lukášek, Laila (minisrazík u Blíženkyně)

9.8.2005 22:05:54
Tak ještě jednou a pořádně :o))

Okupování území začíná

A Lukášek je z toho trochu vystrašený

Matýsek s Lailou hladí Lukáška a udobřují si ho

A už si hrají chvíli i společně

Matýsek s Lailou vymýšlejí lumpárny

Zkouší kdo z koho :o)

Společná procházka

Matýsek, Lukášek, Laila (minisrazík u Blíženkyně)

9.8.2005 22:00:58
Okupování území začíná

A Lukášek je z toho trochu vystrašený

Matýsek s Lailou hladí Lukáška a udobřují si ho

http://rodina.cz/listopad04/album/thumbs/pre_laila_05_50.jpg

A už si hrají chvíli i společně

Matýsek s Lailou vymýšlejí lumpárny

Zkouší kdo z koho :o)

Společná procházka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

9.8.2005 21:22:57
Ahoj holky. Dnes jsme byly s Lailou na mini-srazíku u Blíženkyně a byla tam i Sylva s Matyáškem. Bylo to fakt super! Byly jsme na procházce, kde jsme tedy docela zmokly, ale ok. Doma u Blíženkyně nejvíce řádil Matýsek s Lailou, Lukášek je takový pohodář, klidný a hodný, ale šikula. No ze začátku trochu plakal když viděl, jak mu Matýsek s Lailou okupují území, vrhají se mu na hračky a drandí po místosti, ale pak si zvykl :o) prdelka.
Mám hodně fotek, Sylva také. Jdu je teď stáhnout a pár jich sem hodím.

Jinak Cáco - fotky Filípka jsou super. Je to řehoň neuvěřitelný :o)) Napiš kdy začíná zase plavání. A máš nějaký kontakt na svou učitelku nebo musím volat na nějakou ústřednu?

Holky je mi líto těch zdravotních problémů co máte. Držím moc palce, nevím co jiného na to říct :o/
Jana + 4 16678

9.8.2005 19:20:19
Aduško, CF je cystická fibrosa. Ta teplota už je opravdu dost vysoká :-(, chuděrka malá. A za výraz se nemusíš omlouvat, já tedy stejně nevím, co znamená :-).
Cáco, souhlasím - holky, sem s nápady, co plánujete k prvním narozkám? Ono se to nezdá, ale za chvilku je to tady :-). U nás to bude určitě nějaká knížka, teď jsme jednu koupili synovečkovi - takovou celkem velkou se zvířátkama v reálných barvách a s měkkými deskami. Jsem s ní nadšená, tak možná přibyde i u nás. Ale přece jen, první jsou první, chce to něco k tomu.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

9.8.2005 17:49:32
Holky, je mi vas tak lito... zada, nemocnatko doma, deprese, unava... Skoda, ze vam nemuzu nejak pomoct, treba na chvili pohlidat, ale jst obe daleko :o(

Verco, krasna fotka a krasny auticko. Chceme neco takovyho poridit Fifovi k 1. narozkam, tak sem s tipama (nebo typama?)...
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 31954  [Dalších 31644 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.