| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz9.8.2005 17:43:01
Jani,velmi pekne si to vsetko napisala.A myslim,ze si aj vsetko spravne vystihla.A vdaka tebe som si uvedomila,ze som zabudla zapnut telku,tiez fandim Sebrlemu :-).
Miska uz ma aj teplotku,teraz som jej namerala 38,7-co si myslim,ze je uz dost :-(. Asi som blba,ale co je CF? :-( Neviem,ci si myslim dobre,tak radsej sa opytam. Dovolenku ozeliem,len som sa tesila,ze budeme konecne vsetci traja spolu,lebo ani pomaly neviem,ze mam manzela.Stale je v robote,furt vola,ze nestiha,ze bude meskat...Keby aspon tolko zarabal kolko maka,ale nie je to umerne.Proste mi totalne "hrabe" v tej jednej malej poondiatej izbe.Sorry za vyraz,ale uz druhy den na mna lezie depka. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz9.8.2005 16:56:20
Aduško, Verísku, držte se. Aduško, je mi moc líto, že je Miška nemocná, my měli takhle jet na dovču v květnu a já měla angínu a čtyřicítky. Ale když je nemocné dítě, je to ještě horší. Holky, neuměla jsem a neumím spát přes den. Když jsem se ale neodpočíváním, nejedením, atd. dohnala až tak daleko, že jsem nedonesla Bětku z místnosti do místnosti a pomalu ani sebe, začala jsem mít hrozný strach, že se o ni nepostarám a že nikdy nebudu mít další dítě. Já vím, že u mě je to složitější o CF, ale ono to platí pro všechny. A tak to prostě beru jako bojový úkol. Dá se to naučit. Lehnu si s ní a řeknu si, že nevstanu, dokud se neprospím a když neusnu, tak dokud nevstane Bety. Když si to odůvodním, že je to součást péče o ní, protože kdo se o ní postará, když mi bude špatně, tak to jde. A není to sugesce, myslím, že je to pravda. Asi to tak snadno nepůjde, odpočívat s více dětma, ale to teď neřeším. Teď mám jedno a mimo jiné je mým úkolem zůstat fit. A mimochodem - to nádobí, prádlo a hlavně dítě pak zvládnete mnohem líp.
U nás se teď fandi Šebrlemu. Hip, hip. Dokonce jsme přinesli telku, která jinak odpočívá odpojená v ložnici. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz9.8.2005 15:26:11
U mna je to tiez dosledok vysedavania nad knihami,citania potajomky v krkolomnych polohach pri baterke...Dan tomu,ze nekonecne milujem knihy a dan studiu.Takztiez mam skoliozu a cojaviemcoeste,permanentne 11 stavcov mimo svoje miesto - takze mam stavec,dieru,stavec...
No snad ty s tym nebudes mat take problemy ako ja.ja som dost rychlo vyrastla a mala som z toho dlho komplexy,bola som vzdy najvyssia - az neskor ma predbehli.takze som sa snazila zapadnut a vecne som sa hrbila,tava blba,ty asi tento problem nepoznas :-). |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: dotaz9.8.2005 15:20:56
Hm, ADUŠKO, tak to mě čeká asi to stejné. Já doteď bolest zad neznala a to "pár "let strávila nd knihama:(((Ale co jsme si o svých zádech vyslechla dnes...Mám skoliózu, kulatá záda, dysbalanci zádového svalstva, mám je doslova zhuntovaný, nechápou, že mě bolí až teď...Bez rehabky a nic nedělání s tím se zhroutí...Dobrý vyhlídky, ne?Tak hledám cviky a začnu sama doma...
|
|
|
Re: Re: Re: dotaz9.8.2005 15:14:28
Verisek,dakujeme :-).A stym mojim chrbatom to je otazka niekolkych rokov,raz za cas je to vzdy akutne,boli ako svina,neda sa dychat,hybat....potom je to trochu lepsie....a tak stale dookola,som zmierena s tym,ze chrbtica je moj celozivotny problem :-(.To je pesimizmu,co? :o
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 15:11:56
ADUŠKO, teď jsme se ale opozdila, ne, bylo to naozaj o mně...
|
Re: Re: dotaz9.8.2005 15:11:06
ADUŠKO, tak to mě mrzí, z toho já mám taky už te´d strach, že jak nezastůněme, že to přijde přesně na dovču...Ale s marůdkem malým fakt nemá cenu někam jet, tak si to musíte vynahradit nějak jindy. Hlavně ať je brzy zdravá. No a se zádama koukám, že trpíme spolu:(((Tak ať se to u Tebe netáhne tak dlouho jako u mě, já na to pořád kašlalaateď to trvá...
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 15:10:09
Verisek,odoslali sme prisevok v uplne rovnaky cas,na sekundu! :-) Si si ista,ze pises o sebe a nie o mne? :o))))
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 15:07:21
JANI, díky za psychologickou pomoc, asi ji fakt potřebuju. Blbý je, že já jsem z ní na palici a pak, když odejde třeba s manžou na chvíli pryč, tak se mi hned stýská a hlavně můj nevětší minus je to, že já neumím usnout během dne, kdy třeba spí ona, pořád vidím, že je potřeba udělat ještě tohle nebo tamhleto a pak je najednou vzhůru a já zničená a ananovo. Já prostě neumím odpočívat( spát) přes den ani neusnu dřív jak v půl 11.večer, jen s epřevaluju. A to ještě neumím jít spát, když mám v dřezu nádobí nebo neuklizeno aspoň tak nějak na pohled. Manža už ze mě taky roste. Prostě jsme nějaká divná a neumím si říct stop.
VERČO, kráísná fotečka, koukám, že máte stejné autíčko jakomy, Vetu si s ním i na něm perfektně vyhraje, jen ten telefon jsme jí museli sundat, protože s tou šňůrou lasila nad hlavou a k oběšení nebylo daleko. CACANDO, Filípek opravud jako vždy suverén, fešák a stále s úsměvem, takový lážo plážo... |
|
|
Re: dotaz9.8.2005 15:07:21
Ahoj holky,
nie som v stave citat vase prispevky,len som preletela ten od veriska,aby som vedela ake ma zase trapenie.No nic moc,no aspon nemusim pisat ako sa citim ja - presne ako Verisek.Zufalo by som potrebovala vypnut!Spime/nespime uz dlhsie,tuto noc sme nespali vobec,mala ju preplakala-alebo skor prerevala-nemoze dychat....Boli sme u doktorky,nasa ma dovolenku (jedine pozitivum je ze som spoznala inu pediatricku a zda sa mi lepsia ako nasa)-dostali sme kvapky do nosteka , proti kaslu......Nasa Miska,zivel,teraz len sedela pozerala bez slovka co sa deje :-(.Zajtra sme mali ist do Chorvatska,tak to nechame na inokedy,hlavne nech je Miska v poriadku.Ja mam na oku jacmen,ci co to je,ledva vidim,o stave mojej chrbtice sa nevyjadrujem....Len tolko,ze mam problem sa vobec nadychnut :-(. Tak som sa postazovala a ficim dalej,mozem odkladat vsetko co sme mali na dovcu nachystane.......Je mi to tak strasne luto,stale sedime doma,nemame kam ist,len sledujeme ako,kto,kedy a kde dovolenkuje,kupe sa...miska sa este nikdy necvachtala v bazene,tak som sa tesila k moru :-(.No dost sebalutosti!!!! a este som zazrela Filipka,je krasny :-) a samozrejme aj Bastik. :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.