Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: dotaz9.8.2005 15:06:31
Kláro omlouvat se nemusíš však sem patří každý.O tý povaze moc nevím myslím že je ještě docela brzo to poznat.Uvidíme časíkem.Děkuju za pochvalu tam sice není vidět do obličeje ale přišla mi hezká ta fotka.
|
| Klára+Kristýnka a Ema | 32755 |
|
|
dotaz9.8.2005 14:57:40
Zdravim vsechny maminky a omlouvam se ze jsem vam se tak vpadla ale jelikoz mam V listopadu (14.) narozenou holcicku Kristynku, tak by me moc zajimalo jakou povahu ma znameni stira a kdo by to nejlepe vedel naz Vy? :o) Moc, moc dekuju
Mimochodem Verco, moc krasnej kluk ... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 14:33:21
Tak a ještě aspon jedno foto.
![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 14:26:29
Tak jsem tu psala takový delší příspěvek a neukázal se.
Takže tak ve zkratce včera nám vylezli rovnou dva zuby najednou asi jsme mezi posledníma ale neva aspon budou zdravý. Jinak asi jsou ty štíři fakt prokletý včera mi odvezli do nemocnice babičku měla asi slabou mozkovou mrtvici a nejspíš jí ochrnulo víčko takže nic nevidí.Mno ještě nevíme jistě co se ji stalo pač vyšetření dělají až tedka včera dělali jen nějaký akutní tak holky držte palce at to dopadne dobře a hlavně aby se podruhý u nás už nevyplnil ten štír.Mám z toho celkem strach pač kvůli tomu umřel děda před 7 lety ochrnul na půl těla a pak umřel na zápal plic kvůli tomu že ležel furt jen. Cáco super fotky já nevidím Filípka jinak než že se takhle krásně smějje takovej smíšek hezkej.Je čím dál tím hezčí.Zpět jsem ještě nelistovala malej ted usl tak půjdu taky asi zalehnout.A doufám že se ten příspěvek ted ukáže. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 14:16:18
Cáco, úplně jsem Ti zapomněla pochválit fotky. Filípek je nádhernej a úplně ho miluju v té teplákové soupravě. Umím si ho představit, jako velkýho basebalistu, jak kolem něj šílej takový ty mažoretky v krátkých sukýnkách :-)
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 13:34:17
Míšo, souhlasím, myslím, že je taky dobré, když jsme ve vedlejší místnosti a dítě bulí, nepřilítnout sice hned, ale mluvit na něj. No a brečet dlouho, na to bych ani já neměla nervy.
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 13:30:21
Ano, ano, ano... myslim, ze ma Misa pravdu! Jak to tu tak ctu, tak je scenar vsude hodne podobny... U nas jsou sice dobre noci (tuk tuk tuk), ale pres den jsem z nej uz taky uplne na hlavu :o/ Porad mruci a porad se po me sape a natahuje rucicky. Jeste nedavno, kdyz jen lezel, tak jsem se hrozne tesila, az bude natahovat ke me ruce a ted je toho zase trochu moc :o)))) A taky ted musime byt porad ve strehu kvuli zvysene pohyblivosti tech drobku, takze to nas taky asi vycepava....
Holky, bude lip!!!! Miso, diky za pochvalu fotecek :o) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 13:18:43
Zdravim po ranu:).
Nejdriv musim pochvalit Cacande fotecky-Filda je naprosto sladkej! Pak chci napsat,abyste se nebali.Kdyz se na ty prispevky podivate,tak zjistite,ze vsechny mame vice mene to same.Detatka jsou v tomhle veku hrozne nejisty.Dochazi k nejvyssi bodu separacni uzkosti,boji se,ze uz vas nikdy neuvidi a chteji se ujistit,ze vas porad maji.Neni dobry je nechat brecet dlouho,ani je hned tahat na prvni zaknuknuti.Oni si teprve v tomhle obdobi uvedomuji vasi nepritomnost v mistnosti,a tim,ze odejdete a za chvilku zase prijdete,tak se uci,ze jste je nezradili,ale,ze tam porad jste. Tohle obdobi netrva dyl nez nekolik tydnu,u nekoho mesicu.Za par let budete radi,ze vas nechaji,abyste jim dali pusu nebo je pochovali.... To jsou jenom zkusenosti matky od druheho mimca. Je pravda,ze s Vercou jsem z toho byla na palici,ted uz to beru sportovne. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 13:16:28
Verísku, rozumím ti, chytalo mě to teď jak jsem nemocná a vlastně se vůbec nikam nedostanu, jen maximálně s Bětkou na procházku, jinak celý den doma s občas protivným dítětem, kterému nejde lezení a tak se vzteká. Na jednu stranu jsem pak ráda, když ji na chvíli manžel vezme, na druhou stranu se pak skoro nevidíme s manželem, no hrůza. Ale fakt to chce, zkus domluvit s manželem, že jí někdy na pár hodin vezme a jdi třeba s kámoškou na kafe, nebo si přečti knížku, nebo cokoliv, ať vyčistíš hlavu. Mě strašně pomohlo, když jsem mohla mít pár přednášek, nenašlo by se něco takovýho i pro Tebe? Člověk si vyčistí hlavu a ještě si připadá děsně důležitý :-). Tolik psycholog amatér :-):-)
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Utery9.8.2005 13:08:59
Jinak u nás to asi taky budou zuby, horší je, že já už jsem fakt tak vysílená, že už se na ni kolikrát tak utrhnu, že mi to je pak líto a obulím to...Mám děsnou ponorku, strašně cítím, že bych potřeboval mít aspoň den jen pro sebe nebo denně apoň na hodku, dve, úplně vypnout. A to jsme si myslela, že mě tohle nepostihne a je to tady...Strašně závidím holkám, co mají nablízku nějakou babičku, někdy by se mi fakt šikla...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.