| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 31954  [Dalších 31604 >>]
Misa a berusky 28344

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 23:15:07
Amely tak tady je uz druhy mesic tech 40.Na jednu stranu je blba zima,ale tohle uz je taky docela dost unavujici.Nejsem tip,co snasi dobre extremni zimu,i teplo:).Pro me by bylo nejlepsi,aby bylo porad,tak kolem 23:).
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 23:03:31
Maccímámo ahoj!! To budou zas zuby, uvidíš. Taky máte doma zimu,co? Že existujou i punčošky, to jsem nevěděla.Já měla honičku sehnat ponožky. V H+M je najednou nemají.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 23:01:49
Míšo, teď jsi mě teda rozesmála :-) Minulý pátek tu bylo skoro 40 ve stínu a dneska ráno 7 nad nulou. Náš drobečk proto musel strpět punčocháčky, protiskluzový ponožky a flízový tepláky :-( Stejně byla Daniela studená jak rampouch - bydlíme v přízemí, tak je to tu studený - blbá dlažba :-(
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 22:41:49
Zdravím všechny po delší době,ale Mates je teď naprosto nesnesitelný a vůbec nevím proč.Celé noci prořve,přes den to je jen o stupínek lepší - někdy jsem skutečně zoufalá.
Viděla jsem krásné fotečky a Janě přeji rychlé a hlavně úspěšné vyzdravění.

VERÍSKU - kromě protiskluzových ponožek existují také protiskluzové punčocháčky(maji ten protiskluz na ťapkách a na zadečku)možná by to bylo pro Verunku to pravé,já je plánuji na podzim v Brandýse je dříve jak v září mít nebudou,možná je uvidím někde jinde

jdu omdlít,tak se tu mějte všichni moc krásně a ať vám mimísové hezky spinkají,ne jako ten náš drak
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 22:29:14
Ja uz jsem chtela napsat,proc tem drobeckum davate v takovym horku ponozky,a pak mi teprve doslo podivat se do novin a videla jsem,jaka je u vas zima:(.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 22:11:13
Tak taťka nám dnes( teda Verunce) pořídil sedačku na kolo a helmičku, Veru je v ní jak hříbeček, fakt sranda, je modrá se zelenýma rybičkama, no, paráda, dá se nastavit přesně na velikost hlavičky, takže taky fajn. No, opravdu plánujeme jen asfaltovou cyklostezku a max. na hodku denně, víc ani ránu a spíš s přestávkou. Ale příští rok už do toho asi půjdeme s plným nasazením, ale odmítám na silnice, mám strach.

Botičky super, je to síla, ale co dr. to názor, to i mezi námi psychiatry se v názorech lišíme, jedni jsou spíš na straně léků, jiní na psychoterapii a ono vždy je prava někde uprostřed a založená na citu a na konkrétním pacientovi a jeho problému, ale jinak klasika...

Díky za tip n protiskluzové ponožtičky, hned zítra vyzkoušíme, ale mám obavy, že si je sundá stejně rychle jako ty obyčejné, prostě na nohách ponožky nesnese arve je hned dolů, proto jsme už dnes vytáhla punčochy s kšandičkama a byl klid...Jinak jsme jen běhala a nandávala jí ponožtičky...
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 22:10:57
Lenny ty boty se davaji na ven jenom na ty prvni dva mesice "chozeni".
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 21:32:54
Míšo, fakt zajímavé, jaké máte úplně jiné zdravotní boty než mi tady. Třeba máte jiné chodníky :o)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 21:32:02
No stály dost. 660,- Kč :-OO Jenže když mi vysloveně doktorka - rahabilitační, které fakt věřím, řekla, že má dost slabé kotníky a potřebuje tedy hodně dobré a pevné boty, řekla jsem si, že šetřit nebudu.
Je to číslo 18. Vejde se mi za její patičku malíček, to prý je ok.
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 20:49:10
Amely díky, za ty bačkůrky.

Verísku, protiskluzové ponožky ti vřele doporučuju. My máme taky doma plovoučku a je to jak kdyby malej byl bosky. Jsou super a nedám na ně dopustit.

Laila má teda krásný botičky. Lenny kolik stály??
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 31954  [Dalších 31604 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.