| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 31954  [Dalších 31594 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 20:46:05
Lenny, tvoje botinky taky nádherný! Jaký jste koupili číslo?
Amely 13045

Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 20:44:01
Verísku, taky máme plovoučku a protiskluzové ponožky fakt fungujou.Ale musela jsem koupit nové, měla jsem nějaké poděděné a tam už byla ta guma nějaká opraná a klouzaly. Dnes se mi postavila v normálních ponožkách než jsem jí šoupla do kočárku a hned uklouzla chudák. Rozdíl tam teda je značný, i když jsem tomu taky moc nevěřila. Míšo, to je stejně záhada, jak moc si ti naši a vaši ortopedové odporují.Už jsem nad tím několikrát přemýšlela, jestli je mezi populací v Americe a v Evropě nějaký rozdíl, nebo kde je ten důvod. Fakt je, že na těch stránkách o botkách píše Doc.Smetana něco o vadě nohou v naší populaci.Nevím jak to myslí, radši to překopíruju :,,Zásadně – zvláště zpočátku – zajišťujeme nohy správně tvarovanou obuví nad kotníky. Situace je dnes o to horší, že značná část naší populace má tzv. syndrom chabosti tkání vzniklých ze středního zárodečného listu ( laxitas mesenchymi ) s volnějšími vazy, čímž je u nás deformování zvláště chodidel vzhledem k uvolnění všech kloubů častější a časnější. Teprve po rozvoji svalstva, kdy se dítě správně vyvíjí, je možno přejít na polobotky nebo sandály." Docela by mě zajímalo, jak jsou na tom v okolních evropských zemích. Jen tak pro zajímavost. Jinak ty ,,americký" botičky jsou moc krásný.Ty musej být lehounký a měkoučký. Vůbec to neber tak, že bych se s tebou chtěla dohadovat. Naopak.Každý názor mě zajímá, jen bych tomu chtěla přijít na kloub :-)

Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Botky

8.8.2005 20:34:15
Takhle vypadaji ty americky "drahy" popularni botky.Pouzivaji se doma i venku:
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Botky

8.8.2005 20:29:11
Verísku a samozřejmě plavací fotky Verunky ... Verunka je jako vždy úžasná!

Re: Botky

8.8.2005 20:27:56
Jinak Nikolka v sedačce s helmou je super :o))

Botky

8.8.2005 20:27:21
Koukám, že řešíte botky. My jsme dnes konečně jedny sehnali a jsou super. Jsou schválené zdravotní a prý 100% udrží nohu pevnou. Měli i takové na 60% pevnosti. Tady jedno foto:

Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 20:16:24
Jo, jo, tak boty asi ještě nějakou dobu u nás doma řešit nebudeme :-) Já snad přesídlím do diskuze aspoň o dva měsíce mladších dětí :-):-)
Verísku, Bětce taky občas chutná děsný blaf a zase nejí dobrůtku, tak nevím. Hlásím, že jsme včera začli kašičkovat, zatím Sunarka s kukuřicí a pšenicí, mixovala jsem to s banánem a ještě nikdy nic tak nehltala. Nicméně včera snědla 150 ml, zapila to mým mlíčkem a po třech hodinách se hlady vzbudila :-) - mám prostě nenajedené dítě. Zpucuje toho pomalu víc než já, mně teď nějak nechutná jíst.
Dneska jsme u babičky s dědou objevili houpačku - obrovské nadšení. Sice v ní musí mít deku, aby nepropadla, ale hrozně se jí to líbilo. Neměla jsem s sebou foťák, tak to příště napravím a šoupnu sem fotku.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 20:01:43
tAK KOUKÁM, ŽE PROBÍHAJÍ ZASE dohady kolem "boso x pono x boto". Já teda nevím, ale pravda je, že když vidím Verunku v ponožkách na naší plovouče, tak to by se nepostavila nikdy a to, když je bosá, tak už drží krásně, když jí pomůžu, botky jsme ještě nezkoušela, ale nemám zkušenost s protiskluzovýma ponožkama, ale myslím, že i ty by tady klouzaly:(((Naboso je tady ale hl. dnes chladno:(((

Jinak na FAZOLKY jste mi nikdo nezareagoval, já je udělala s masíkem, takový hnus jsme ještě malé neuvařila, ale ona to zblajzla, nechápu, takové dobroty jí dělám z ovoce a to nejí apak takovejhle humáč a jen se oblizuje...Jinak odpoledne jsme zkusila další ovoce- borůvky- 3 lžičky a konec, řev...Opět neúspěch, z ovoce fakt snad jen hruška, jinak nic.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 18:42:48
Ladko tady se zase doporucuje pravy opak,deti nosi ponozky nebo jenom takovy boticky,co vypadaji jako indiansky mokasiny.
Nikdo tu nema problemy se smajdanim atd....tak nevim.Ja davam prednost nechat deti bosky.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 17:14:16
Laďko, látkový bačkůrky prej v žádným případě. Musejí mít pevný kotník, ale zas měkkou podešev.Ty domácí kožený botičky z DPK to prý splňují nejlíp.Tak prodávám, jak jsem nakoupila :-)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 31954  [Dalších 31594 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.