Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Botky8.8.2005 20:46:05
Lenny, tvoje botinky taky nádherný! Jaký jste koupili číslo?
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Botky8.8.2005 20:44:01
Verísku, taky máme plovoučku a protiskluzové ponožky fakt fungujou.Ale musela jsem koupit nové, měla jsem nějaké poděděné a tam už byla ta guma nějaká opraná a klouzaly. Dnes se mi postavila v normálních ponožkách než jsem jí šoupla do kočárku a hned uklouzla chudák. Rozdíl tam teda je značný, i když jsem tomu taky moc nevěřila. Míšo, to je stejně záhada, jak moc si ti naši a vaši ortopedové odporují.Už jsem nad tím několikrát přemýšlela, jestli je mezi populací v Americe a v Evropě nějaký rozdíl, nebo kde je ten důvod. Fakt je, že na těch stránkách o botkách píše Doc.Smetana něco o vadě nohou v naší populaci.Nevím jak to myslí, radši to překopíruju :,,Zásadně – zvláště zpočátku – zajišťujeme nohy správně tvarovanou obuví nad kotníky. Situace je dnes o to horší, že značná část naší populace má tzv. syndrom chabosti tkání vzniklých ze středního zárodečného listu ( laxitas mesenchymi ) s volnějšími vazy, čímž je u nás deformování zvláště chodidel vzhledem k uvolnění všech kloubů častější a časnější. Teprve po rozvoji svalstva, kdy se dítě správně vyvíjí, je možno přejít na polobotky nebo sandály." Docela by mě zajímalo, jak jsou na tom v okolních evropských zemích. Jen tak pro zajímavost. Jinak ty ,,americký" botičky jsou moc krásný.Ty musej být lehounký a měkoučký. Vůbec to neber tak, že bych se s tebou chtěla dohadovat. Naopak.Každý názor mě zajímá, jen bych tomu chtěla přijít na kloub :-)
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Botky8.8.2005 20:34:15
Takhle vypadaji ty americky "drahy" popularni botky.Pouzivaji se doma i venku:
![]() |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Botky8.8.2005 20:29:11
Verísku a samozřejmě plavací fotky Verunky ... Verunka je jako vždy úžasná!
|
|
|
Re: Botky8.8.2005 20:27:56
Jinak Nikolka v sedačce s helmou je super :o))
|
|
|
Botky8.8.2005 20:27:21
Koukám, že řešíte botky. My jsme dnes konečně jedny sehnali a jsou super. Jsou schválené zdravotní a prý 100% udrží nohu pevnou. Měli i takové na 60% pevnosti. Tady jedno foto:
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)8.8.2005 20:16:24
Jo, jo, tak boty asi ještě nějakou dobu u nás doma řešit nebudeme :-) Já snad přesídlím do diskuze aspoň o dva měsíce mladších dětí :-):-)
Verísku, Bětce taky občas chutná děsný blaf a zase nejí dobrůtku, tak nevím. Hlásím, že jsme včera začli kašičkovat, zatím Sunarka s kukuřicí a pšenicí, mixovala jsem to s banánem a ještě nikdy nic tak nehltala. Nicméně včera snědla 150 ml, zapila to mým mlíčkem a po třech hodinách se hlady vzbudila :-) - mám prostě nenajedené dítě. Zpucuje toho pomalu víc než já, mně teď nějak nechutná jíst. Dneska jsme u babičky s dědou objevili houpačku - obrovské nadšení. Sice v ní musí mít deku, aby nepropadla, ale hrozně se jí to líbilo. Neměla jsem s sebou foťák, tak to příště napravím a šoupnu sem fotku. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)8.8.2005 20:01:43
tAK KOUKÁM, ŽE PROBÍHAJÍ ZASE dohady kolem "boso x pono x boto". Já teda nevím, ale pravda je, že když vidím Verunku v ponožkách na naší plovouče, tak to by se nepostavila nikdy a to, když je bosá, tak už drží krásně, když jí pomůžu, botky jsme ještě nezkoušela, ale nemám zkušenost s protiskluzovýma ponožkama, ale myslím, že i ty by tady klouzaly:(((Naboso je tady ale hl. dnes chladno:(((
Jinak na FAZOLKY jste mi nikdo nezareagoval, já je udělala s masíkem, takový hnus jsme ještě malé neuvařila, ale ona to zblajzla, nechápu, takové dobroty jí dělám z ovoce a to nejí apak takovejhle humáč a jen se oblizuje...Jinak odpoledne jsme zkusila další ovoce- borůvky- 3 lžičky a konec, řev...Opět neúspěch, z ovoce fakt snad jen hruška, jinak nic. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)8.8.2005 18:42:48
Ladko tady se zase doporucuje pravy opak,deti nosi ponozky nebo jenom takovy boticky,co vypadaji jako indiansky mokasiny.
Nikdo tu nema problemy se smajdanim atd....tak nevim.Ja davam prednost nechat deti bosky. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)8.8.2005 17:14:16
Laďko, látkový bačkůrky prej v žádným případě. Musejí mít pevný kotník, ale zas měkkou podešev.Ty domácí kožený botičky z DPK to prý splňují nejlíp.Tak prodávám, jak jsem nakoupila :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.