| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 31954  [Dalších 31584 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 17:11:33
Holky, taky jsem se pídila po tom, jestli doma chodit v botách, nebo ne.Ptala jsem se na to na rehabilitaci, protože mi dávala nějaký letáky vhodných botiček a říkali mi tam, že dokud jen popochází kolem nábytku a leze, tak jen naboso v protiskuzových ponožkách. Že by při tom lezení nemohla pořádně otáčet nožku, jak potřebuje a neposilovala by si vazy kolem kotníků.Jakmile začne sama chodit a bude už tolik lézt, mám jí koupit tyhle botičky na doma : http://www.dpk.cz/domaci.htm
Na těch stránkách cojsem dávala odkaz předtím, tak ortopéd psal, že se mají dávat botky hned, jak se začnou stavět.Tak je v tom opět rozpor, jako ve všech dobrých lékařských radách. Zeptám se ještě ve čtvrtek, jdu ještě jednou s kyčlema a tam dělá fakt super dětskej ortopéd z Motolské nemocnice.Tak se zeptám ještě jeho. Jinak my zatím lezem doma bez bot adoufám, že něco nepros....
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 16:52:21
Aduško nevím jak ostatní děti, ale naše teda chodí doma jen v protiskluzových ponožkách a ani mě zatím nenapadlo mu dát boty. Měla bych?? Jestli jo tak mu povalím koupit bačkůrky.

Amely díky za odkaz, poctivě jsem to všechno projela a hnedka jsem chytřeší.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 16:42:57
Ahoj holky,

mam jednu otazku - aku obuv maju deti nosit doma pri chodeni?Moze by Miska bosa?Vsetky topanocky su jej tak 1 a 1/2 cm velke,tak sa mi zda,ze radse bosa ako vo velkych topankach.....
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 15:11:45
AMELY, díky za odkaz na botičky, i u nás, mylsím, brzy budeme pořizovat ty první chodící, Veru s euž už postavit...

JANI, jsi silná a máš super starostlivého taťku, zvládneš to. Přeju moc síly a co nejlepší výsledky, ať to není nic vážného a brzy jsi ok.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Pondeli

8.8.2005 14:06:19
Držím palce, aby to rychle přešlo! Já to říkám furt, nikdo nevydrží víc, než mamina :-)
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Pondeli

8.8.2005 14:03:01
Amely, těžké to je, ale naštěstí teploty vylítnou jen tak jednou denně a jinak je mi dobře a také máš pravdu, manžel pomáhá, jak jen může.
Amely 13045

Re: Re: Pondeli

8.8.2005 13:51:29
Tak tady jsou ty botky : http://www.detskaobuv.cz/
Jani, tak přeju, aby tě brzy vyléčili a aby to nebylo nic vážného. Musí to být hrozně náročné, starat se o prcka s vysokými teplotami. Ještě že ti tvůj muž hodně pomáhá, že si můžeš občas odpočinout.
Jana + 4 16678

Re: Pondeli

8.8.2005 13:43:31
Cáco, máš pravdu, už to nejsou miminka. U nás bude asi zlomový devátý měsíc, i když jen pohybově, jinak se za poslední měsíc změnila strašně. Nechci to zakřiknout, ale Bětuška se opravdu hrozně moc snaží lézt, držte palce :-)
Kačko, Verísku, myslím, že na chviličku to dětem v sedačce neublíží, pravidelně a víc bych to neriskovala. My jsme strašně nadšení z toho vozíku, předpokládám, že jestli budeme mít někdy další mimčo, dopadne to koupením vložky pro novorozence, vypadá to jako autosedačka - vajíčko, takže v tom může bezpečně jezdit od narození. To ale předbíhám, že? :-). Kdybychom vozík nekupovali, určitě bych s větším ježděním počkala na příští sezonu.
Byla jsem u doktorky, souhlasí, že je někde v těle infekce, zítra jdu na odběry snad všeho, co se odebrat dá :-), abychom zjistili, kde se mrška schovává. Tak taky držte palce, ať se najde a vyléčí, je to protivné, už měsíc mám každý den až na výjimky chvíli vysokou teplotu. Ale pořád jsem vděčná, že to mám já a ne Bety.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 11:02:02
Cáco díky.Já už jsem si to od tebe zkopírovala minule :-) Pro mimopražské vložím odkaz na jednu stránku. V pravém žlutém sloupci je odkaz na specializované prodejny a je jich tam celý seznam, které prodávají certifikované botičky v ČR. Laďko, tak to zkus, určitě něco najdeš.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 10:49:49
KAČKO, to je fakt super fotečka, přesně jak říkáš výstižně-"hříbeček". No, my bychom asi taky spíš jen na chvilinku, taky po cyklostezce( asfalt), spíš, že jedou i naši s kolama, tak, že bychom se tam nějak taky "přikolili". Já jsem taky právě pro ten přesrok, až bude větší. Ale díky za info vč. názorné fotoukázky.

Jinak všem díky za pochvalu naší prďolky, pyšníme se...Ovšem ráno v 5hod. bych ji klidně darovala, co ta dokáže předvádět, není jedno ráno, kdy by nás nechala vyspat!
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 31954  [Dalších 31584 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.