| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 31954  [Dalších 31574 >>]
Laďka+2 25367

Re: Re: Pondeli

8.8.2005 10:19:17
Ahoj holky,

nechtěla jsem se k tomu vracet, ale dneska jsem dočetla všechny příspěvky a musím vám poděkovat za podporu ohledně svatby.

Verísku, Verunka je úžasná jako vždycky, je fakt kouzelná.

Kačko a malá v sedačce je SUPER!!!

Jinak ani nevím na co reagovat. Cacandoa nevíš kde ty botečky prodávají i jinde?? Asi jsi zjišťovala jen Prahu, že?
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Pondeli

8.8.2005 9:37:50
Amely, diky za privitani :o)

Hele je to uz nejakej patek, co jsem sem zkopirovala z mailu, co mi napsali z te "botickove" firmy DPK. Psala jsem jim mail, kde maj v Praze obchody a oni mi kupodivu odepsali. Pokud nechces listovat zpatky, tak rekni, ja ti to poslu na mail. Jedna velka specialka je i na Luzinach :o)
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Pondeli

8.8.2005 9:34:50
Kacko, super fotka!!! To je fakt sila, pred rokem jeste byli prtatka v brisku a ted si klidne sedej na kole nebo ve vozicku za kolem a jezdi si... Ja se z toho porad nejak nemuzu vzpamatovat.

U nas byl 8. mesic naprosto zlomovy - z mimca se stal clovicek :o) Zacal lezt, sam si sedl, stoupl, zacal papat v jidelni zidlicce, zacal hodne zvatlat - a to vsechno behem mesice.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 9:32:32
Tak se taky hlásím z mrazáku v Praze. To léto si snad z nás dělá srandu. Před týdnem šílený vedra a ted tohle.Danielka je nabalená jak pumpa - flízovou teplákovku, punčocháče ... Máme tu dost dlažbu a plovoucí podlahu. Jen v pokojíku má lino, tak je to trochu lepší :-(
Verísku, Verunka je opravdu krásná holčička. Plavání se jí evidentně líbí. Kačko, vy zas máte, koukám, pěknou sportovkyni. To je fakt roztomilý, jak má helmičku na hlavičce :-)
Cacando, vítám z dovolený. Díky za pochvalu svatebních fotek. Já to netroubila moc do světa ani normálně. Věděla o tom vlastně jen rodina a pár lidí. Stejně to dávno všichni berou jako fakt, že jsme spolu, tak to vlastně na věci nic nemění.
Tak a už sem dolezlo rozlobený a protivný dítě, musím běžet, než mi zas vypne internet nebo rovnou celý počítač.
Kaackaa 16193

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 9:25:49
Tak zkusím tu fotku

Kaackaa 16193

Re: Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

8.8.2005 9:17:56
Verísku, ohledně té cyklosedačky: měli jsme normální sedačku nějak OK Baby se to myslím jmenuje a normální helmičku, ona se dá hodně stáhnout a když měla pod tím šáteček, tak jí byla. Tahle sedačka je od 9 měsíců do 6 let, malá tam byla jak malej hříbek. Dávám, ale za pravdu Janě, že se to moc pro takhle malé děti nedoporučuje, kvůli té páteři, my jsme jeli pouze 2x cca na půl hoďky, pak už se jí to nelíbilo a určitě tam neusnula. Takže nějaké větší ježdění plánujem až na příští rok. My jsme taky právě velký cyklisti, tak jsme to opravdu jen na chvilku zkusili a to si myslím, že se jí nic nemohlo za tu chvilku s páteří stát. A jezdili jsme na cykloszekách po asfaltu. Kdyžtak pak hodím fotku.
Adísku, tak dobře budem počítat s tím 15.
klokanik 25522

8.8.2005 9:12:28
tak mi zas dneska odjíždíme k našim. musím pochválit adélku včera po dlouhý době hezky jedla a dneska krásně spala od 20hod-7.30 s pauzou v 5 na jídlo.takže jsem i vaspalá.tak se mějte všichni at jste zdraví a mimískové moc nezlobí.papa
Verísek+VELAMATO 23592

8.8.2005 9:10:46
kOUKÁM, ŽE SI TADY ASI POVÍDÁM SAMA,ale kdyby náhodou- chtěla jsme se zeptat, jetsli jste někdo dával mimču fazolové lusky, normálně ty zelené dlouhé, jak se dělávají v té bílé omáčce. Myslela jsem, že bych jí je dnes zkusila udělat k obídku, jen trochu uvařený a mixlý, co mylsíte???
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

7.8.2005 19:48:38
JANI, tak to jsi nás moc nepotěšila s tou sedačkou- teda hl. taťku, já totiž taky byla spíš proti,že až za rok, tak uvidíme...S tou horečkou určitě běž, aby jsi to neměla od té své nemoci???Netrpíš na to?
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Krásnou neděli :-)

7.8.2005 19:48:13
JANI, tak to jsi nás moc nepotěšila s tou sedačkou- teda hl. taťku, já totiž taky byla spíš proti,že až za rok, tak uvidíme...S tou horečkou určitě běž, aby jsi to neměla od té své nemoci???
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 31954  [Dalších 31574 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.