| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 31954  [Dalších 31554 >>]
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 21:16:13
myslím že opruzená není byla snad 1x když jí bylo asi 6týdnů.má to jen na pipce je to takový vystouplejší a přijdou mi jakoby půchýřky.je pravda že ted měla řidší stolici ale proč to nemá na prdce ale na pipce.manža dorazil no torchu jsem si to předsavovala jinak a hlavně už domlouváme kdy bude psát diplomku protože na to potřebuje klid a snámi s adélkou to nejde.chápu že to musí napsat ale sotva přijel a už zas řešíme který týden do konce prázdnin to bude psát a z toho jede ještě na týden na soustředění tak je mi z toho smutno. tak doufám že to adélce zmizí dneska jí koupal tatka.no zvladli to kupodivu dobře ani mu tak nevyváděla u oblíkání jako mě já jí bez mobilu pomalu nezabalím. tak pa
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 20:45:15
Adísku, Danielka to má poslední dobou občas taky a atop nemá určitě. I od kakání se jí občas udělají červené pupínky, když to neobjevím hned. Jak teď jedí jídlo jako dospělí, tak jsou asi moč i hovínka agresivnější. To nic nebude, když to má jen na pipince.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 20:28:33
Adisku, není jenom opruzená? Červené, malinkaté flíčky, místy třeba větší plochy?
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 19:05:24
holky jak vypadá atop?????
malá má něco na pipce nikdy to tam neměla a ted už asi třetí den .je to červený a přijdou mi to jako půchýřky.ne já nechci?
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 19:04:03
Kačko
tak gratulujem k lezení.budu tu ted do pondelka pak jedu k našim slíbila jsem že pohlídám zvířectvo.nechcete jet s nikolkou s náma od pondelka do ctvrtka:)a jak dál tak se ozvu.myslím na to a taky musíme to plavčo.po tom 15 to snad už vyjde ale kdyby jste chtěli jet k nám tak klidně.
Kaackaa 16193

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 17:44:50
Ahojky, tak vás zdravím po dovolené, dneska jsme se vrátili, byli jsme na Šumavě, Nikolce se tam moc líbilo, chodili jsme na túry s krosničkou, někdy s kočárkem a 2x jsme na chvilku vyzkoušeli kolo a malou v cyklosedačce, bylo to srandovní s tou helmou, ale líbilo se jí to jen chvilku. Jinak tam začala lézt dopžedu, takže už taky všechno vyšmejdí, už jsem si myslela, že polezem pořád jen dozadu:-) Tak mám radost! Akorát noci, byly špatný, hodně se budila, musela jsem jí pořád kojit a vstávala už v 6. Tak doufám, že doma zase najedem na náš rytmus, jedno kojení v noci a vstávání okolo 7. Na jídke vždycky měla svojí stoličku a dali jsme jí žužlat rohlík a tak jsme se celkem v klidu najedli. Jinak zub stále žádný.
Adísku, budete teď už v Plzni, že bysme se někdy srazili?
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 10:45:14
Míšo, vždycky zapomenu, jsem hrozná - držím palce, ať to zvládneš, musí se Ti hrozně stýskat po obou :-(. Vydržte.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 10:43:52
Gothic - jediný problém byl nesplést si ho s bratrem :-). Dělala jsem práva v Praze. Obhájila jsem diplomku a poslední státnice jsem dělala na třikrát - ale i potřetí mě vyhodili a oznámili mi, že se mohu přihlásit do prvního ročníku :-). Ne že bych byla Einstein, ale i tak to zamrzelo po takové době studia. Navíc vyhodili třetinu ročníku, což mi taky nepřišlo úplně fér. Na druhou stranu jsem našla úžasnou práci, kterou bych nikdy nehledala, kdybych ten titul měla.
Lenny - Bety sice most zkouší, ale já už stejně nevěřím, že se někdy bude někam dopředu posunovat :-). Ba ne, teď se strašně snaží a hrozně se vzteká, že jí to nejde, tak snad se to zlomí. Už se přitahuje ručičkama, nožičky pod sebe různě kroutí, trošičku dopředu se posune. Hrozně jí fandím, aby se jí to dařilo zlepšovat, vidím, že už jí to samotnou štve.
Jo, Gothic, my máme doma taky děsnou protivku, od rána ji nosím na rukou, až teď usnula. Ale u nás se láme počasí, teď prší, tak to možná bude tlakem. Má šest zubů, tak jí snad další nelezou :-(
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 10:02:54
Jani-tak to je krasne zoznamenie, aspon nemate problem s rozdielnym vierovyznanim.:-) Ten vek je v pohode aj to ostatne nemam rada taketo predsudky, bola som na tom podobne s byvalym ja na VS on ucnovka no a pri mne si spravil maturitu, v praci ho najprv chceli vyhodit, ze chodi do skoly a potom mu ponukli miesto v kancelarii, vypracoval sa, robil prijmacky na VS kam som chodila, potom sme sa rozisli, spravil si vodicak a to mal 27 ked sme spolu zacali. :-)
Na aku si chodila VS? to je sila, s tymi statnicami nedalo sa to nejak opakovat? Mala som v praci klientku ktorej sa to stalo na prave, ze ju takto vyhodili pred statnicami to je des, tolko namahy clovek investuje do tej skoly a potom toto :-((
My mame od rana protivku, len vrieska uz ma ide porazit, inokedy sa hra aj 3h sam a teraz len pisti od rana. Ale troska kasle neviem ci nie je chory alebo zuby, no des.Asi s nim dnes vyrazime do ZOO nech sa troska zabavi.
Misa-musi to byt tazke bez malej, drzim palce aby to dobre dopadlo, mala bude mat urcite kopu zazitkov a ty si troska oddychnes
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu

6.8.2005 9:48:04
Ahoj holky! Mám pěkné Áčko, co?
Koukám jen rychle zpátky, ale nečtu, jen jsem se zběžně dívala co se tu dělo a na fotky.
Jani - viděla jsem ten vozík za kolo, je to úžasný! Bety se v tom určitě líbí, to musí být super, takový výhled do přírody. No také ji to pěkně unavilo.

Viděla jsem, že jste psaly o svatbách :o) Ale už nepíšete, tak to nebudu už komentovat.

Jinak u nás jsou vidět každý den dost pokroky. Laila už se na 4 i kousek posune. Mosty už nestaví, jen výjimečně, spíš dělá ty "sprosté" pohyby na 4 :o) To teď hodně vede. Je to sranda, protože u toho i heká. No a snaží se dělat krůčky na těch 4 a někdy tím jak se rozhoupe, tak se jí to povede. Viděla jsem, že mosty začaly i u Bety, ne? Snad jsem to dobře postřehla.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 31954  [Dalších 31554 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.