Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 9:17:05
ahojky, tak jsme konečně změnily téma? :-)
Tak jen odpovím Gothic - seznámili jsme se právě v církvi, na setkáváních mládeže. Chodívali jsme pěšky z vedlejšího města večer domů a já si najednou všimla, že se se mnou druží jedno z dvojčat. Problém byl, že jsem je od sebe nepoznala :-). Tak jsem si dávala větší pozor a postupně jsem zjistila, že je to pořád ten samý a že spolu dokážeme propovídat hodiny a hodiny. A to nám zůstalo :-). Mimochodem - bylo mu necelých 18, mně 21, byla jsem na vysoké a on na učňáku - takže všichni říkali - to nemůže vyjít. Nakonec mně na vysoké vyhodili od posledních státnic a on má VOŠ. No a věk nám nikdy nijak nevadil. Omlouvám se za ranní porci romantiky. My měli taky celkem slušnou noc, jen nás zlobily prdíky, my se toho asi nezbavíme. Taky zjišťuji, že je naše dítě potvůrka - přes den neleze ani se neplazí, a když v noci měla hlad, najednou koukám, že je ze své postýlky (přiražené k té naší) najednou u mně. Manžel vždycky říkal, že jí naučím lízt, když jí ukážu prso :-) |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 8:53:39
Cáco - Matesa taky nemám šanci přikrejt, okamžitě se odkopává. A taky v postýlce dost cestuje, takže mu pak deka překáží v rozletu. Vůbec nevím jak to budu dělat v zimě. Venku, když spí v kočárku se přikrejt nechá, ale v postýlce ani omylem.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 8:53:37
Cáco - Matesa taky nemám šanci přikrejt, okamžitě se odkopává. A taky v postýlce dost cestuje, takže mu pak deka překáží v rozletu. Vůbec nevím jak to budu dělat v zimě. Venku, když spí v kočárku se přikrejt nechá, ale v postýlce ani omylem.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba6.8.2005 8:48:37
Míšo - a proč jsi nejela taky??? Tak to tam nějak bez Verči vzládni.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 8:46:32
Adís - gratulace ke krásně prospané noci, u nás byla taky ok, usnul kolem 19:30 a kolem půlnoci jsem si ho vzala k sobě a probudil mě v 6:20. Takže taky docela ok.
Cáco - vítej po dovče. Srazík - asi ještě počkáme, až po prázdninách, ne? Já teda osobně nikam nejedu, ani jsem nikde nebyla, ale možná, že holky ještě něco mají. Holky, hlavně Pražandy a vy, co by jste do Prahy přijeli, písněte, jak jste na tom. |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 8:31:02
ahoj holky hlasím super noc usnula po 19hod, ve 4hod jídlo a vstávali jsme v 7.30.kdyby to tak bylo každý den tak si nestěžuji.ale třeba jen dospávala tu včerejší noc co jsme skoro nespali.
Jdem trošku poklidit. Musíme uvařit dneska se nám vrátí tatka. Adélka včera ve vaně se pořád stavěla a padala na zadek do vdy ale byla to pro ní hrozná sranda tak strašně se řechtala:) My jsme spolu chodili rok a týden a brali jsme se.ale po sedmi měsících jsem byla těhotná neplánovaně.je pravda že o dětech jsme mluvili ale až dodělá školu.a myslím že jsme se kvůli dítěti nebrali i když kdybych nebyla těhu tak by jsme se brali asi až dýl až by dodělal školu a je asi možný že by se dost věcí mohlo změnit tak člověk nemůže říct jak by to dopadlo.ale jsme tři a myslím že jsme všichni štastný.budem mít ted 14 výročí a zatím jsme se nepohádali neříkám že mě nikdy nenaštval:)u nás to bylo takový osudový co se týká seznámení atd. aspon mi to tak přijde.nevím jestli mě pochopíte co jsem chtělůa říct. |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Krasnu sobotu6.8.2005 8:28:03
Ahoj holky, tak se hlasim po navratu z dovolene v jiznich Cechach. Bylo to moc fajn, i kdyz pocasi by opet mohlo byt lepsi. V noci byla v chatickach pekna zima, Fifu jsme museli zahrivat vlastnima telama, protoze perinku nejak nema rad...
Jinak vsechno ok, mame 5 zubu, lezeme, stavime se, zvatlame... Cist zpetne nebudu, tak doufam, ze mi neco duleziteho neuteklo :o) Trba nejakej srazik. Kdyztak mi to napiste ted znovu, ted uz budu zase v obraze. |
| jankamin+jakubko29.11.+Dorotka | 17607 |
|
|
Re: Krasnu sobotu6.8.2005 7:29:29
Ahojte nestiham pisat len obcas citam vase prispevky...
Co mame nove ..okrem 4 zobov a daalsich dvoch hornych na ceste ...len by Kubko behal za ruky ...neche sa mu po 4 ale plazi sa a dostane sa vsade...neviem ako vase ale asi podobne vydobija si co che on ...z choditka alebo ohradky ked ho to tam uz nebavi sa pyta von tak zalostne ...najnovise sa mu paci pracka mma ju v kuchyni a ked perie tam musime stale chodit pozerat ...a samozrejme sufliky a podobne co sa tyka papania ked vidi niekoho jest uz zacne mlaskat tak asi bude papavt so vsetkymi ..kojime sa + papame ovocie zeleninku polievocky s maskom kasicky a aj chlebik .....co sa tyka jedenia zda sa mi to obcas az smiesne ako nieco sa zakazuje napriklad do roka a niektora Dr to odporucaju teraz ako kamoske ze aby davala tvaroh a vsade sa pise ze ma vela bielkovin ...aj piskoty nie a moja Dr ze jasne uz od 4 mesiacov v pohode ...myslim ze vela ludi vela nazorov a tak som si spravila so vsetkeho asi take stred ...a podla seba ale aj trosku polda Dr a znamych:)) Zelam vam vela sil s vasimi ratolestami a nech sa vam dari... ozi uz planuje niektora daslie babo?.....alebo ako ste natom ...beriete lieky ci ako to riesite?....ja mam teraz druhe svoje dni ale nejaky divny cyklus... |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba5.8.2005 23:12:09
Ahoj holky,predem moc gratuluju Amely! Ty ses teda pekna tajnuskarska.Rada bych videla jeste nejake fotky,tak az budes moc,tak jeste dodej.
Ja si taky myslim,ze je spravny-deti a manzelstvi.Ja jsem v tomhle asi staromodni.Mela jsem to jako Kajda.Chodili jsme spolu 7 mesicu,z toho 5 bydleli,kdyz me manzel pozadal o pulnoci na Silvestra o ruku.Hned na to jsem vysadila prasky,naplanovali jsme svatbu na konec unora a po mesici bez prasku (na procisteni tela) jsme zacali delat Vercu;zadarilo se druhy vecer:).Takze Verunka se narodila 8 mesicu po svatbe. No a abych zmenila tema.Moje mala holcicka-Verunka pred dvema hodinama odjela s manzelem a moji segrou na 17 dni do Cech.Jeste nikdy jsem od ni nebyla pryc vic nez na jeden den,tak jsem zvedava,jak to zvladneme.Snad dobre.Drzte palce. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba5.8.2005 22:43:02
Stejně tak neodsuzuju šmahem všechny svatby na úřadě, ale co jsme viděla já, tak to fakt byl doslova hnus, měla jsme takový neosobní pocit...Ale věřím, že to tak nemusí a není všude.
Tak dobrou, nějak se mi klíží oči z toho filozofování... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.