| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 31954  [Dalších 31524 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 19:21:04
Jo, Jani, díky za pochvalu ikony.
Karolína +2 16165

5.8.2005 19:20:35
Jani - gratulace k připojení vozíku s Bětkou za kolo.

To co psala Lenny, jak Laila propne nohy a dělá obrácený most, to Mates dělá už dlouho a ještě to zdokonalil - dá hlavu mezi ruce a kouká si jakoby na plínku, a někdy i tu hlavu má položenou o zem. A dokonce tak začal i chvílena lézt - chvíli leze po kolenou a pak ty nohy najednou propne a "jde s rukama na zemi".
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 19:07:26
Verisek my sme sa nebrali v kostole, tak mam tu krasnu svatbu " pred Bohom" este v zalohe :-)))) Ci uz to bude s muzom alebo s niekym inym :-) Jeho rodicia sa teraz brali znova myslim v kostole, no sranda :-)
U nas bolo troska zlozitejsie ze ja som pokrstena ako krestan a muz ako pravoslavny. Ani jeden z nas do kostola nechodime a neuznavame cirkev ako taku, takze v tom by az taky problem nebol, kludne by som sa vydavala v pravoslavnom kostole, ale u nas ziaden kde by sa dalo sobasit nie je :-(
V katolickom je zase problem, ze vyzaduju urcite zaruky, ze budeme dieta vychovavat v katolickom nabozenstve a dodrziavat zvyky a pod. a mne sa nepaci ked sa niekto berie v kostole len na efekt ako kopec mojich kamosiek prisahaju tam pred Bohom veci ktore vobec tak nevnimaju, do kostola nechodia a chcu to len kvoli romantike, mne sa to zdalo neuprime. Aj na urade sa da spravit pekna svatba, alebo niekde na zamku. :-)
Takisto sme sa dohodli ze maleho krstit nebudeme, nechame to na nom, ci sa k nejakemu nabozenstvu prikloni. Ja som sa dala krstit v 12 rokoch a muz v 16. :-)
Inak taka svatba v pravoslavnom kostole je celkom sranda, musi sa cely obrad drzat nad hlavami nejaka koruna, muz to raz robil kamosovi na svatbe a skoro umrel :-)
Kazdopadne dufam, ze si to mozno este raz zopakneme.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 18:56:06
SYLVO, na fotky s emoc těším!!!Na jednu stranu to bude o to hezčí, že to bude s amtýskem už venku a ne v bříšku:)))Já bych se snad vdávala znovu, aby u toho byla Verunka...Pravda je, že mě nedávno manžel moc potěšil, když mi řekl, že je škoda, že už jsme se vzali, že by si mě vzal..."znovu"...To bylo moc hezký...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 18:53:06
Ahoj holky, tak koukám, že téma svatba trvá...U nás to bylo hodně podobný jako u Sylvy, před otěhotněním mě manžel asi 3x nabídl svatbu, ale já nechtěla, měla jsem strach, že nebudu moci mít děti a budeme se zase rozvádět( nešlo nám nějak otěhotnět, tak jsem se bála, že je chyba ve mně a že by pak manželovi vadilo, že nemá vlastní dítě, ikdyž mě ujišťoval, že by mu vůbec nevadilo, kdybychom dítě adoptovali nebo ho "udělali" anonymně s někým jiným- on měl už pak strach, že je chyba v něm...Já mu to ale moc nevěřily, myslím, že každý chlap chce mít vlastní dítě, jestli mě chápete)...Takže jsme řekla, že až bduu těhotná, tak pak si ho vezmu. Pak jsme otěhotněla a manžel se ke svatbě taky nijak moc neměl...Nakonec ale dokonce docházel na "doučování" k faráři a měli jsme svatbu v kostele, neb jsem si to já moc přála a on nebyl pokřtěný. Takže to vidím stejně jako sylva, nejdřív si mě svatboiu chtěl pojistit a pak už to tak nějak viděl skoro zbytečný.

LAĎKO, myslím si, že by jsi si s ním měla o tom promluvit, buď má opravdu strach z další svatby, když už to jednou zažil a nevydařilo se to nebo je pohodlný a nechce se mu do toho a nedomýšlí nevýhody a rizika. Ale o tom je potřeba mluvit a hlavně vysvětlit proč je to tak důležité nejen pro Tebe a Tvé pocity, ale i pro vás jako rodinu a taky v budoucnu pro dítě. Určitě to pochopí a svatba bude, neboj, ale znáš chlapi, jsou jiní a musí se je někdy nakopnout, aby se hnuli...
Jana + 4 16678

5.8.2005 18:52:25
Sylvo, už se moc těším na fotky, v Průhonicích je nádherně. Hlavně si to užijte.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 18:48:05
Kajdo, krásná ikonka.
Tak koukám, že co rodina, to názor. Je ale super, že jsme v tom všechny šťastné a naši mimísci a partneři s námi. A souhlasím zcela s Gothic, že je třeba trvat na dodržení slibu, který jsme dostali. Ať už to byl ten svatební, nebo ten, že si mě druhý vezme. Sylvo, asi můžou mít tak pěkný vztah i mimo svatbu, ale mně, tak jak jsem založená, by v tom chyběl ten závazek. Jen dodávám, že jsme oba křesťani a ve svém životě počítáme s Bohem a tak to dost výrazně ovlivnilo i naše manželství. Navíc jsem vstupovala do vztahu s tím, že děti mít asi nebudu a o to víc pro mne bylo důležité, že si mě manžel vzal závazně i s vědomím, že to pravděpodobně bude bezdětný vztah, případně s pokusem o adopci. A fakt se ještě jednou omlouvám, pokud jsem někoho zranila nebo ublížila, to bych strašně nerada.
Jinak se musím pochlubit - dnes jsem se odvážila a kousek vyjížďky jsem si připojila za kolo vozík s Bětuškou - uff, bála jsem se hrozně, ale bylo to super. Fakt krásně sedí. Jen ta potvůrka zrovna začala kňourat, celou dobu, co jel táta, tak byla vysmátá :-) Tak nevím, čím to je. Jo a na sedačce dnes dělala mosty, co nedávno začala Laila - zadek nahoru, nohy propnout, čumáček ovšem zabořený do sedačky. Tak uvidíme, co z toho bude. Zatím čau, jdu ukládat.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 18:34:38
Zkouška změny ikony
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 17:38:59
Cituji Gothic - "Pravda je aj to ze keby sme neboli manzelia tak uz sa asi 100x rozideme ale manzelstvo nas zavezuje a musime sa proste viac snazit." To jsem chtěla říct celou dobu a nenašla jsem slova:-) A v tom to je, že lidi řeší problémy jinak, už na nic člověk není sám, ani na žádný rozhodnutí a musí koukat i na potřeby toho druhýho a případně i dětí, které jsou nejdůležitější.

Naše svatba teda byla plánovaná, Matyáš taky. Antikoncepci jsem vysadila v prosinci 03(10měsíců vztahu a 8měsíců společnýho bydlení), na štědrý den mě klečící v koupeně požádal o ruku, v únoru jsem otěhotněla a svatba byla 30.4.04, to jsem byla ve 3.měsíci.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: svatba

5.8.2005 17:25:58
Ahojky. Tak sa rozoberaju svatby? :-)) No u nas to bolo zamotane :-) Muz mi ked sme spolu boli asi 2 tyzdne povedal, ze on sa zenit nemieni ze sa dokonca kvoli tomu rozisiel aj s frajerkou s ktorou chodil 2 roky a tlacila ho do svatby :-) No ja som mu na to povedala ze mam 25 rokov, planujem si zalozit rodinu, mat dieta a nebudem s chodit s niekym kto si tu rodinu este x rokov neplanuje, ze potom sorry idem hladat dalej, ze to nema zmysel chodit s niekym len tak dalsich 5 rokov a potom sa rozist, ze takych vztahov som si uz uzila a taky uz nechcem. Vtedy mi povedal, ze teda mna by si ale vzal a slubil mi to. Cakala som, cakala a nic, potom sme sa zacali bavit o dietati po cca 5m vztahu som otehotnela(nas vztah bol velmi intenzivny byvali sme hned spolu a boli spolu stale)maly bol planovany, potom zacali reci okolo svatby (ziadne poziadanie o ruku sa nekonalo) rovno sa zacalo organizovat, problem bol ako inak s jeho rodicmi, ktori nemali 3m volny termin, tak som sa vydavala v 5m. Padli aj reci, ze sa vezmeme az po porode, ale to som rezolutne zamietla, pretoze som sa bala ze sa potom na to akosi pozabudne. Vzhladom na to, ze byt je muzov, nemam tu ani trvaly pobyt, tak som sa chcela poistit.V pripade napr. jeho smrti by som mohla ist akurat tak z bytu prec :-(
No pripravy boli zahul, na svatbe som nemohla pit, bolo mi zle, chytali ma krce do noh, rodicia si so svokrovcami nesadli, muz si ma tam nevsimale, takze svatba dost odveci, ani nemam pekne spomienky. Inak dopadlo vsetko super, okrem DJ ten bol odveci, ale fotograf, sala, podnik, kvety, kadernicka, kameramen super. Mali sme len 18 ludi takze tiez nie nejaka velka svatba.
Ladka nesmutni a skus sa s nim o tom porozpravat, mozno sa boji ked uz bol zenaty, oni su potom ti chlapi opatrnejsi. :-(
Jani v niecom mas pravdu, ale zas na druhej strane ked raz chlap da slovo a slubi to zene ze si ju vezme, tak to asi mysli vazne a mal by to slovo dodrzat, a nie sa tvarit ze sa nic nedeje. Tiez poznam chlapov ktorym sa nechce len z pohodlnosti, pretoze sa im nechce nieco organizovat. Ked sa vo vztahu dohodneme (bez natlaku) ze sa vezmeme a potom zrazu sa chlap tvari ze nic nebude(len z pohodlnosti a egoizmu), tak to by som sa sakra dozadovala dodrzania slubu!!! A keby to nedodrzal tak by som mu uz asi nemohla doverovat ze drzi slovo a dost by som uvazovala ci ma taky vztah zmysel. :-(
Pravda je aj to ze keby sme neboli manzelia tak uz sa asi 100x rozideme ale manzelstvo nas zavezuje a musime sa proste viac snazit.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 31954  [Dalších 31524 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.