Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 21:16:53
Amely, a jak je to teda s tím rodným listem? Co tam Danielce přepíšou? Nějak jsem to nepochopila.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 21:09:04
Tak to jsi řekla hezky :-) Teprve děti dělají tu opravdovou rodinu, to je fakt. A to jsem ani nevěděla, že nám automaticky opraví ten rodný list.To bude zas legrace zvyknout si na nové jméno. Něco jsem objednávala přez net a samozřejmě jsem napsala do objednávky to staré :-(
|
|
|
Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 20:36:34
Amely, tak to cítím úplně stejně jako ty. S tou svatbou myslím. Taky jsem bez Matýska tolik o ten papír nestála. Ale teď mám najednou pocit, že bysme se všichni měli jmenovat stejně. Teď už jsme vážně rodina.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: svatba4.8.2005 20:35:30
Veriske s hraskom tuk, tuk ziadny problem zajtra chcem skusit lusky z fazulky (to zelene nie fazulky)neviem ako sa to povie po cesky :-) No kasu davam instantnu ryzovu Sunarku a tato je z bio obchodu vola sa otesanek a ta sa robi s horucou vodou alebo mliekom tak to trosku zalejem vodou a zmiesam to s tou ryzovou, lebo ta pohankova mu nechuti samotna, este pridam banan a je to.
Pre inspiraciu co maly uz jedol: repa, kvetak, brokolica, salat, kedlubna, dyna, cukyna, tekvica, mrkva, kukurica (pasirovana), chrest, fenikel, okurku, hrasok, dalej si nespomeniem ale urcite som daco este zabudla. Vsetko varim. Z ovocia mal hrozno, slivky, merunky, jablko, hrusku, banan, boruvky, melon. Tak snad som ta niecim inspirovala. Obcas davam ryzovy nesoleny chlieb, alebo kukuricne chrumky (nesolene) je to len kukurica a voda. |
|
|
Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 20:33:35
Jo a všem holkám děkuju za gratulace:-) Určitě vám sem pak nějakou fotečku hodím. My už jsme s Markem spolu přes 8 let, tak to beru celkem v klidu. Jen mám trochu nervíky z toho, aby bylo hezky. Obřad máme totiž venku a hostinu taky (sice je tam kde být i uvnitř, ale to už by nebylo úplně to ono).
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: svatba4.8.2005 20:32:49
Sylvo, po osmi letech už mi to vážně přišlo, jako že se není čím chlubit. Ale svůj účel to splnilo - Danielce přepíšou rodný list s mým novým jménem, tak se budem jmenovat stejně:-) Taky se to aspoň vyřešilo po právní stránce s majetkem a tak. Asi jsme to měli udělat už dávno, ale jsme oba takoví flegmouši, že nás k tomu nic nenutilo. A všem moc děkuju za pochvaly, i když jste to řádně přehnaly :-)
Verísku, koukám, že ti Verunka dělá velké pokroky.Stejně tak Natálka, Lajla, Matyášek. Prostě všichni, doufám, že jsem na nikoho nezapomněla. O naší hvězdě sportovkyni - Michalce ani nemluvím. Aduško, musíš být z toho celá naměkko. Gothic, vás to čeká za chviličku :-) S tím spaním vás teda lituju.Já spala s malou v posteli jednou na chatě a byla jsem ráno jak spráskaný pes. Ona teda taky nemohla vůbec spát.Není na to zvyklá. Nám se spaní taky trochu pokazilo.Občas se v noci vzbudí a musím jí jít pohladit a dát dudlíka. Někdy to zabera, jindy jí udělám sunar a to jí spolehlivě uspí do rána.Jen se snažím jí na to noční krmení moc nezvykat, když doteď v noci nejedla. Možná zkusím večer jinou kaši než rýžovou. Musím malou ale moc pochválit s jídlem - bude nejspíš po mamince. Baští ráda, s chutí a hodně (pokud jídlo není kyselé, jako třeba jogurt nebo ovoce).Dokonce si při tom slastně mumlá ňam, ňam, ňam ... Nemusím vůbec mixovat, stačí trošku pomačkat vidličkou. Dokonce sedí v židičce, což při jejím temperamentu nechápu. Brzy asi zjistí, že jí to nebaví, jako Syslík. Sylvo s tím krmením to do puberty taky nevidím i když zas by to byla východa, že by se nikde dlouho nepotuloval bez maminky :-) |
|
|
Re: Re: Re: svatba4.8.2005 20:27:14
Ahojky Verísku, to jsem ráda, že jsme se tu konečně potkaly:-) I když já jdu za chvilku uspávat. Snad se pak ale ještě stavím později. Já jsem ani nevěděla, že Verunka odmítá ovoce. Ale to se určitě správí, ty to určitě u Verunky zlomíš, jsi šikulka. A jak se vlastně máte? Vy teď někdy pojedete na dovču, viď? Nebo se pletu?
Situace u nás: Vařená zelenina - blevajz Čerstvá zelenina v celku - žužlá okurku, ale už mu vyrazily i horní jedničky, takže ukusuje velký kousky a už se bojim mu to dávat. Ovoce ve skleničkách - pouze banán s meruňkou od Hippu a ještě jen někdy, ale zásadně ne lžičkou, ale jen když mu leju přesnídávku přímo ze skleničky do pusinky. Čerstvé ovoce v celku - někdy žužlá jablko nebo meruňku. Meloun ani banán nechce, nic jinýho jsem nezkoušela. Jo, jednou mu chutnaly borůvky. Kaše - zatím jsem zkoušela jen jeden druh, a to Milupu První kaši z rýže a kukuřice. A světe div se! Poprvé v životě jsem viděla, že na něco Matýsek otevírá pusinku. Takže hurá! Ale ne vždycky. Tak obden. Je to ťuntík. A když už jí, tak tak 15 lžiček a víc už nechce. Jinak už nic jiného nepapáme. Takže tak. ALe malinko se to zlepšuje, tak mi svítá naděje, že Matýska nebudu kojit do jeho puberty:-) |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: svatba4.8.2005 19:49:37
Ahojky,
SYLVO, koukám, že se určitě zase mineme:(((Nebo se sem ještrě stavíš???Tak svatba nakonec bude? To je super. A kdy přesně a kde? Já Ti moc neporadím, resp. nejsme z Prahy, ale doufám, že se dočkám fotek a podrobností...Jinak na vás mylsím, jak papáte- písni, jak se MAtýsek rozpapal. My- viz. níže. AMELY, hned jdu juknout na fotky ze svatby, najdu je na listopadkách??? Já taky nevěděla, že sji se vdala!? KAJDo, dort fakt nádhera...Vůbec jste tady dýchly svatební atmosférou, my teď o víkednu koukali na naše svatební video a vzpomínali...Jak byla Verunka v bříšku a tak... Jinak koukám, že mimísci zlobí všude jak s jídlem, tak se spinkáním. Já teda dnesmusím zaťukat, Beruška už od 7 hajá a snad bude do rána...Ale s jídlem nic moc, ovoce moc nechce, jsme ráda, že sní pár lžičeka je to spíš s brekem a odporem, takže spíš fakt jsme stále jen na zelenince a masu vpoledne. Už mi přijde, že toho moc nevymyslím, má piorád dokola to samé, chtěla bych nějakou změnu, ale třeba z hrášku mám strach. GOTHIC, jak snáší Lerik hrášek? Kašičky hodlám zavést navečer od příštího měsíce. Jak Ty, GOTHIC, děláš tu pohankovou? NBormálně jen uvaříš pohanku ve vodě???Díky za rady, koukám, že vy už papáte všelicos a máte tio pestré, tak se ptám...Díky. |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 19:11:06
ahoj holky
tak jsme zas doma zítra jdem znovu na krev tak jsem zvědavá. Mišce gratuluji ke krůčkům opravdu fofr dítě:) lenny moučnivku jsme měli taky tomu fakt asi nezabráníš, zachvíli to zmizí nebo už to máte možná pryč.laila je kočka. tak vidíš že se spaním je problém u více lidí u nás ted je problém i s jídlem. rozmixovaný už ani náhodou neswní tak jí kousky toho mi přijde že sní málo.už jí mizí i faldíčky:( uní se vaši prckové vztekat malá když jí položím tak řve kope nohama rukama asi se mám na co těšit.jak jí něco zakážu okamžitě řev, ale zase na příkaz ne! reaguje, většinou ale hned začne řvát. určitě jsenm něco zapoměla:( jo už vím amely tak at vám to v manželství klape |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 18:48:43
Ahojky.
Silva tak to gratulujem a tesim sa na fotecky!! :-) Ja mam dobre typy ale tu na slovensku, tak to by ti moc nepomohlo.:-)) Paffi-lutujem ta s nocami, u nas je to podobne, sice zabera prso, ale zas mi na nom visi polku noci, proste narieka stale zo spanku, mrvi sa, vsetky zvuky ho budia ale zas pri zavretom okne nezaspi. No des, v postielke stale place, jedine u nas v posteli spi, ale to sa zas moc nevyspim, lebo sa roztahuje po celej posteli. Uz dost vazne zvazujem kupit malu postielku ktoru prirazim k posteli a bude spat tam, lebo 20x ho prenasat, alebo nechat uprostred postele kde on este cestuje je fakt des. Mne by vobec nevadilo ze spi s nami, len ma stve ze mame malu postel cize sa tlacime, vecsiu nemam kam dat a okrem toho sme kupili asi pred 6m nove dost drahe matrace presne na tento rozmer postele. :-( Ja teda dufam, ze ho to zase prejde, ale neviem, neviem. Skusala som aj ho len pohojdat na rukach nedat k prsu, ale nezabera (pred tym zaberalo), podobne sa spraval ked mu sli zuby, ale teraz nie je protivny, tak neviem. Stve ma to aj preto, lebo idem 28,8 kamoske na svatbu a dufala som ze mi ho dakto postrazi aspon do tej 12-1,00 a konecne sa zabavim. Ale asi pojdem aj tak a nech si s nim tatka poradi, len mi ho je luto, ze v noci nenajde mamu, no fakt neviem co s tym :-(( Jedlo-papa celkom slusne sice tak 50ml na jeden krat, ale pekne otvara pusu, sice papa pri hre, ale mne to tak vyhovuje. Papa uz aj sklenicky a ovocie takze pokrok. Dnes mal hrasok so zemiakom, racsa, olivovy olej na obed, na olovrant boruvky+jablko a vecer klasika ryzova kasa+pohankova kasa+banan. Paffi u nas sa tiez dost obchadza nabytok a ked inak lozi a chodi s tym svojim hrochom-odrazadlo "choditkom" co tlaci pred sebou.Nie je to klasicke choditko ale take co sa tlaci pred sebou. Odporucam teraz sa s tym dost zabavi. Tak nejak dufam, ze nebudem musiet chodit za rucicky ked citam co. o je za zahul, on je dost samostatny, takze to nejak nevyzaduje. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.