Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 18:07:22
Amely, ooobrovská gratulace. A ty mrško ses vůbec nepochlubila? Moc vám to slušelo. Jsi fakt kočka!
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 17:22:44
Tak moc děkuju za gratulace :-) Danielka chudák se musela opravdu spokojit ten den se značkou sunárek a hipp. Bohužel. Na výbornou italskou kuchyni si bude muset ještě trošku počkat. Jinak tu restauraci můžu fakt doporučit, pokud by někdo měl hlad v naší části Prahy.Jmenuje se Maják a je ve Stodůlkách u metra. Dobře vaří, krásný interiér a pěkná zahrada s hřišťátkem pro děti na sezení venku. Spoustu lidí tak chodí i s kočárkama.
A když už jsem u těch starších potomků, tak v dceřině věku jsem se vdávala poprvý. To je teda síla, jak to letí. Běžíme ještě na chvilku ven, tak se stavím podívat večer.Dnes je muž v práci, tak mám volné PC :-) |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 17:05:13
Tak to mi teda taky uteklo, opožděně přeji novomanželům vše nej, nej. Moc vám to slušelo. Jenom je mi líto, že si na svatbě všichni určitě pochutnávali, jenom na Danielku se zapomnělo a musela vycházet z vlastních zdrojů :-) Moc hezká fotka!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 17:03:01
Amely, určitě to stojí za obrovské gratulace. Strašně moc Vám to slušelo. Netvrď mi, že máš tak velké děti, to bys je musela mít tak v první třídě :-)
A Danielka tam byla kouzelná. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 16:51:21
No jo, ale ta naše byla taková opravdu maličká rodinná akce. To ani nestojí za řeč. Jinak ty kytky vypadají moc dobře.Velký výběr a velmi slušný ceny. To jsem teda viděla podstatně dražší, když jsem koukala po internetu. Tak Sylvo, ať to dobře všechno dopadne.Jsem ráda, že to máme za sebou, i když to bylo takové mini, stejně jsem z toho měla nervy. Samozřejmě bylo to nejhorší vedro z celýho léta ten den. Naštěstí jsme seděli v jedný italský restauraci venku na zahradě, kde bylo i zatravněný hřiště pro děti a stoly jsme měli pod dřevěným zastřešením.Takže to zvládla i Danielka, která tam s náma vydržela do večera do osmi.Dokonce jsem s sebou měla i přenosnou ohrádku. Takže to byla docela pohoda.
Kapelu žádnou neznám, na jedný svatbě jsem zažila jednu příšernou a na jedný naopak výbornou. Je to dost důležitý pro rozjetí správný nálady.On se tu určitě někdo najde, kdo někoho doporučí. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 16:47:17
Třeba tenhle: Ale ten stojí 22.000,-Kč :-):
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: svatba4.8.2005 16:45:02
Sylva - jo, tohle byl náš svatební dort, stál asi 2500,-Kč + vratná záloha na tyč 2000,-Kč. Na těch stránkách tý cukrárny jsou ukázky dortů, jsou schopni ti vlastně udělat "cokoliv".
|
|
|
Re: Re: Re: Re: svatba4.8.2005 16:34:36
Díky moc, Ikulko, asi si s ní domluvím schůzku. To by bylo super, mít někoho takhle blízko.
|
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Re: svatba4.8.2005 16:26:49
Ahoj Sylvo,
myslím, že klidně můžu doporučit www.mujweb.cz/www/renatajebava. Paní Jebavá ti uváže kytku podle katalogu, ale můžeš si i nadiktovat. Já jsem si příčerně navymýšlela s dekorací do účesu a paní Jebavá byla stále milá a trpělivá :-)) A navíc to je na kačerově, což snad od vás není tak daleko. |
|
|
Re: Re: svatba4.8.2005 16:08:02
Jani, my moc na folk nejsme. Představovala bych si spíš aby hráli tak nějak všechno, hlavně rock a takový ty "hity", co znaj všichni.
Jinak díky za tipy. Kajdo, to je fotka vašeho svatebního dortu? Ten vypadá úúúúžasně! Hned se jdu na ty stránky mrknout. Díky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.