Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: svatba4.8.2005 16:04:15
Tak jsem nakoukla do fotek listopadek a zjišťuji, že jsem velmi neinformovaná a jednu svatbu jsme tu nedávno měli, že Amely? :-) :-)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: svatba4.8.2005 15:58:56
Sylvo - kapelu nevím, kytky jsem měla z Radotína, ale vím o opravdu ÚŽASNÝ cukrárně - http://www.sweb.cz/pekarstvi.stana/hlavni.html - je to teda 30km od Prahy, směr Mníšek pod Brdy, ale dokonalost sama.
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: svatba4.8.2005 15:58:09
Sylvo, tak tuhle novinku jsem prošvihla :-) - to je super, gratuluju moc. My jsme měli dorty tady odsud z Čelákovic a byli jsme moc spokojení. Byl čtyřpatrový, čistě bílý jen s růžovými růžičkami, ale samozřejmě dělají i různé holubičky a tak, ale nám se to nelíbí, tak jsme si to tam nenechali dát. Poleva nebyla máslová, ale sněhová, tak byl lehoučký a fakt bílý, ne nažloutlý. Navíc každé patro jiná chuť - ale i to se dá domluvit, jak chceš.
Kytku jsem měla taky odsud a je tu moc fajn květinářství, stále stejné, které dělalo kytku nám - mají katalog, ale udělají, co si naporoučíš. No a kapela - záleží na tom, co chceš, my měli spíš folk a country, tak nevím, jestli by Ti to vyhovovalo. |
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
svatba4.8.2005 15:42:32
Ahoj holčičky,
zdravím vás a vaše berušky a broučky. Chtěla bych vás opět požádat o rady. Jak už jsem před časem psala, v září se vdávám. Nemám ještě vyřešených spoustu věcí, tak bych vás chtěla jako zkušenné nevěsty poprosit o vaše tipy a návrhy. Nemám kapelu na hostinu. Teda mám jednu rezervovanou, ale nejsem z ní úplně nadšená, tak se poohlížím, jestli bych nenašla ještě nějakou lepší. Tak kdybyste některá znala nějakou úžasnou skupinu, která to umí fakt "rozjet", tak vám budu za kontakt vděčná. Pak ještě hledám dobrou cukrárnu, která mi udělá svatební dorty (zákusky už mám) a ještě nemám domluvené květiny. Tak vás taky prosím o zkušenosti s tímto. Předem moc děkuju. S. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Moučnivka4.8.2005 13:44:48
Ahoj holky,
tak u nás je to se spaním následovné (tohle trvá už měsíc a půl) - večeře kolem 18h, pak jde do postýlky, tak si hraje a usne většinou mezi 19-20h. Do půlnoci pohoda, ale pak se začne budit a plakat. Nejdřív jsem myslela, že je to hlad, ale nebyl, chtěl mě prostě u sebe, chtěl mě cítit, takže to teď praktukuju asi 3týdny, kdy si ho kolem té půlnoci vezmu k sobě do postele a spíme až do rána, bez jídla. Paffi - my taky spíme oba s manželem s ním v pokoji, hobužel zatím není jiná možnost, ale budí se stejně. Teď jsem už 9dní u mých rodičů (ty jsou na dovolená a já hlídám barák), a tady spí sám v pokoji, já jsem dokonce v jiném patře (s chůvičkama) a je to to samé. Takže u nás je to jedno, jestli je nebo není se mnou v jednom pokoji. Ale třeba vám to bude tak funguvat, když tam s ním nebudeš spát, u nás to tak není. |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Moučnivka4.8.2005 11:20:23
Paffi, jak to píšeš, tak to vypadá, že se v noci nechce spát, když tam jsi ty. Několika holkám to tady pomohlo, když spaly jinde než mimčo, tak to snad zabere i u vás.
Tak já pádím na nákupy, mějte se. |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Moučnivka4.8.2005 11:11:33
Lenny - Ríšánek ji má tak 4 dny. Včera jsme dali 2x tu fialovou vodičku a dnes má pusinku o 80% lepší.....
Míšo - úžasné fotečky - upřímně závidím... S tím spaním, u nás je to teď děs. Přes den spí v pohodě 2x(11-13, 17-18), chodí spát v 20, první kojení je 23 a pak děs. Jdu si lehnout ve 24 a od té doby se budí co hodinu, řev, nechce prso,položíme ho do postýlky, pořád si stoupá, řev, pak teda milostivě prso vezme, uklidní se a spí, za hodinu znova. .....už to trvá tak 5 dní, jsem pološílená, protože k tomu vstává v 6:30.....já s Ríšou spím v pokojíčku, tak dneska asi půjdu spát do ložnice, mám pocit, že se budí, protože ví, že tam jsem ..... Jani - moc hezký vozíček - když jsme byli jednu dobu v Mnichově, tak tam s ním jezdila spousta lidí, moc se mi to už tenkrát líbilo. Všem moc gratuluju k pokrokům, Ríša stále jen obchází nábytek...naštěstí...celý den s ním chodit za ruce bych nezvládla...... |
| Ikula | 27147 |
|
|
Jména ...4.8.2005 11:07:15
... to je fakt,m my jsme měli problémy i s jedním holčičím jménem. Ale osm kluků bychom zvládli pojmenovat během chviličky :-)
Ty jo, těch autosedaček, to je jak v malém obchodu. |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 11:04:33
Jani, no mně by se takový režim také líbil a někdy se nám to i stane, ale jsou to spíše úlety. A máš pravdu, že to asi je tou změnou počasí. Já si myslím, že u nás zafungovalo to, že jsem během těch veder, jak venku bylo nesnesitelno, asi tři dny nikam nešla, takže Andrejka měla možnost si režim spaní upravit podle sebe. Ale pořád se to ještě neustálilo.
A Andrejka neleze vůbec a ani se téměř neplazí. Někdy (hlavně před návštěvami) ukáže, že to umí, ale udělá jen 2-3 tempa. Myslím si, že to ale nedělá, protože ji to nebaví. Na bříško se přetáčí už od 3 měsíců a je pravda, že stabilní je dost, většinou ji najdu víceméně tam, kde ji nechám. Ale někdy potvůrka překvapí a přesune se přes půlku pokoje. Taky mám pocit, že se jí prostě nechce plazit, tak si raději hraje na jednom místě. Anebo říkám, že dává před horizontálním pohybem přednost pohybu vertikálnímu. Pořád jí zajímá, co je nahoře, uklízí nám v policích, stoupá si při nábytku a už by nejradši chodila. Já myslím, že holky nejsou pozadu, jen si to dělají po svém, co je baví. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 10:47:42
Holky, na hlavní stránce rodinky je odkaz "takhle to dopadá, když chce někdo do třetice chlapečka" a jsou tam úchvatné fotky šesterčat - holčiček narozených ke dvěma holčičkám :-):-) - to musí být hrůza už jenom najít jména :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.