Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 10:44:22
Spaní - Bětuška už asi dva měsíce spala dvakrát maximálně třikrát denně po půl hodině, zato pak usínala večer kolem sedmé a ráno vstávala v půl sedmé (samozřejmě s četným kojením :-). Teď si totálně proházela režim, přes den spí dvakrát až třikrát, ale klidně víc než hodinu a večer straší do noci. Včera ale usnula v osm a vstávala dnes v půl osmé - takový režim by se mi moooc líbil. Ono se to těm dětem asi rozházelo tím počasím.
Ikulo, chápu to dobře, že Andrejka neleze ani se příliš neplazí? Mně už připadalo, že jsme jediné, kdo je takhle "stabilní". Bety se i přetáčí na bříško a zpět oběma směry teprve asi měsíc. Občas už jsem z toho propadala depresi, ale přijde mi, že je v pořádku, že se jí jen nechce. |
| Ikula | 27147 |
|
|
Fotky z minidovolky4.8.2005 10:27:41
Míšo, dovolená byla sice mini, ale z fotek je vidět, že jste si udělali pohodu.
Dnes jsou děti nějaká ranní ptáčata. Jak Vám spí přes den? Andrejka poslední dobou spávala 3x denně hodinu (když chtěla být za hodnou), teď mi přijde, že si mění režim a spí tak různě, někdy 1x denně hodinu a půl, 2x denně hodinu, někdy i 2x2 hoďky. Kéž by se chtěla přiklonit k té třetí variantě. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 9:27:49
MÍŠO, fotečky moc hezký, ta postýlka na pláži nemá chybičku ataťka s Morganem taky ne, Verče kouká čertovina z očí a Ty jsi moc hezká mamča. Kolik měříš? NA těhle fotkách mi přijdeš nějaká vysoká resp. vyšší než jsme si myslele, že jsi z fotek předešlých...
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 9:21:34
Ahoj holčinky, tak u nás dnes bylo od 5hod.povídání a to usnula až po 22.hod. Nevím,co se s ní děje, včera skoro celý den prospala...No a při tom povídání v postýlce se tam snažila opět postavit a pak se pustila a spadla ksichtíkem na šprušličky, to bylo křiku...Je to lumípk neposeda. Teď tady dovádí se psem, je to zlatíčko moje.
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
čtvrtek4.8.2005 8:55:07
AHoj holky,
Míšo, tak jsem koukala na vaše fotečky. Myslím, že vám spousta z nás závidí tu pláž a moře. Určo jste se měli hezky. Dneska se u nás vstávalo v 5.40, hrůza a děs, snažila jsem se ho ještě uspat, ale ani omylem, jen se mě smál a asi si myslel, maminko ty seš asi padlá na hlavu. Ale teďka už zase prdelinka spí, tak jsem vyžehlila nějaký věci a umyla nádobí a ještě si musím jít umýt hlavu, obávám se, že to nestihnu. Lenny je mě moc líto té vaší prdelky Lailinky, ale asi to nebolí nebo jo?? |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 8:43:32
Míšo, hezké fotky, vypadá to, že jste si to užili. Ale moc sluníčka jste neměli, že? Nebo to aspoň z těch fotek tak vypadá.
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 1:37:34
Ach ta skleroza-zapomela jsem napsat,ze fotky jsou v albu Cervencova minidovolena.
|
|
|
Re: Fotky z minidovolky4.8.2005 1:31:47
Chybicka
http://rodina.cz/dolakovi |
|
|
Fotky z minidovolky4.8.2005 1:29:15
Tak jsem dala nejake fotky z nasi minidovolene na nase stranky http;//rodina.cz/dolakovi
|
| Ikula | 27147 |
|
|
první krůčky3.8.2005 23:07:54
Aduško, gratuluju Mišce k samostatným krůčkům. Zrovna dneska jsem si tu lebedila, jaká je to pohoda, když si dám Andrejku do obýváku do bazénku, že mi nikam neleze, tak to u tebe asi nehrozí. Furt ve střehu, že?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.