| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 31954  [Dalších 31454 >>]
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: předmět doličný

3.8.2005 21:59:24
tady vám posílám předmět doličný

další

a posledni
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Moučnivka

3.8.2005 21:42:55
Tak Verunka se dnes skoro!!!postavila v postýlce, už chybělo hodně málo, takže myslím, že do pár dnů to přijde, prostě si z kolínek nakročila jednou nohou a druhou si nastoupla, ale prostě vzpřímeně a pevně to ještě nebylo, takže to ještě neuznáme, ale co nevidět to bude dokonalý....

MÍŠO, blahopřeju k postavení

LENNY, to nezjistíš z čeho, může s eto stát i při jakémkoli oslabení organismu, po nemoci nebo tak, takže neboj a nic si nevyčítej, bude to brzy pryč...

GOTHOIC, s deštěm to znám, měla jsme tady nedávno mamku a chystaly jsme se s V. ven na 5x, vždycky začalo pršet, když jsme se oblekly, tak jsem se zesvlekly a čekaly dál, napopáté to riskly a samozřejmě zmokly a pak už máma musela zase odjet:(((

Naše kuna dnes ještě kunuje, neb celý den dnes prakticky prospala, mezi tím si jen zaplaváčkovala brzy ráno a pak řádila asi 2 hod. po celém bytě, už si doleze fakt úplně všude, všechno přeleze a fakt s ezačíná vytahovat nahoru...Je to prdýlka...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Moučnivka

3.8.2005 21:09:55
Ahoj holky! Čertík spinká, tak jdu k vám.

Laila má tu moučnivku, manžel s ní byl dnes u dr a dostali tu fialovou vodičku, tak vypadá Laila srandovně. Vůbec ale nevím z čeho se jí to mohlo udělat, nevím jestli jsem špatně třeba neumyla lahvičky, ale sterilizuji je, ale někdy třeba jen ob jedno použití. Snad jsem to tím nezavinila, fakt nevím z čeho to má.

Jinak Laila už se sama fakt staví na 4 a začala takové to "souložení". Připadá mi jako věčnost, co jste tu psaly, že to dělají ty vaše děti. U nás to začalo až teď. Jinak se pohybuje šíleně rychle.

Verísku, kousky z puzzle jsou vyřešené, koupili jsme koberec :o)

Jdu dočítat...
... jen jsem viděla na první stránce, že Miška chodí - Aduško no to je fakt super! Také se mi vrhly slzy do očí když jsem to četla! Je to nááááádhera! Moc vám gratulujeme, věděla jsem, že bude Miška sama chodit první :o) Hned za ní bude Lerik. Nebo on už také sám chodí? Jestli jsem to přehlédla, moc se omlouvám!

Míšo, super pokrok! Také ti to teď asi začne, viď? Když už se takhle staví, to už bude brzy chodit podél nábytku.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: streda

3.8.2005 19:38:22
Tak u nas je dneska taky jeden pokrok,sice daleko mensi,ale pro nas pokrok:).Natalka si zacala stoupat u nabytku.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: streda

3.8.2005 17:46:30
Aduska gratulujemeeee!!!
Miska je sikulka sikovna! Muselo to byt krasne a dojimave.
Tie problemy so spinkanim mozu byt tym ako jej to teraz sroti v hlavicke-to prejde neboj, prajem vam to!
No tak ja som dnes dopadla. Po 100rokoch sa dohodnem s kamoskou ze ideme von, nastavujem maleho tak, aby akurat vtedy vstaval, vsetko vyslo super, a ked sme uz obleceni, obuti (chcela som skusat nove topky krpca) tak zacalo prsat, teraz je uz uplny lejak :-( Vzhladom na to, ze som chcela ist na pieskovisko, tak som to zabalila :-((
U nas je teraz moda vrieskat co to da, asi si skusa hlas, do toho fuka do vsetkych flasiek od Aktimelu, jogurtov, z hocicoho co pripomina poharik sa tvari, ze pije, je to sranda. :-)
Dnes spadol na mini vysavac, (furt ho to pokusa) a udrel si brusko ma tam sram, dufam, ze to nic nebude, ale ked pozeram, ako vystraja tak asi nie :-)
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: streda

3.8.2005 16:55:23
dakujeme za gratulacie :-),Miska novu hracku dostane - uz je vybrata,ale momentalne to nemaju v obchode :-(. No momentalne by som jej radsej narezala na zadok,uspavam ju od 13:35 :-( a spi teraz asi 3 minuty,i ked neverim ze bude spat viac ako 10 minut.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: streda

3.8.2005 16:25:55
Aduško, straaaaašně moc gratulujeme, mám obrovskou radost s Tebou. Je to super!!!!! Miška by zasloužila určitě něco moc dobrého a novou hračku :-)
Laďka+2 25367

3.8.2005 16:08:12
Ahoj holky,
zdravím po delší době, ale nemám vůbec čas něco napsat. Ale snažím se vás pravidelně sledovat a dočítat. Takže zhruba vím co se u koho děje.

Aduško, mě úplně tečou slzy jakou mám radost za tebe z prvních krůčků.

Včera jsme byli s prďolou na koupališti a bylo to super, byl jako rybička. Jen se pořád plazil po bříšku, tak ho má dneska odřený a to umí lozit po 4, ale asi se mu nechtělo. Nejvíc se mu však líbilo v takovým tom malým bazénku jak si všichni umývají nohy, ale nebyl tam sám, bylo tam spousta dětí. Štípla mě tam včela do nohy. Bolí to jak blázen, ještě, že neštípla prďku.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: streda

3.8.2005 15:28:18
Aduskooooooooo to je super.Miska je sikula.Chodit v deviti mesicich je teda narez.Moc gratuluju.Vzpomonam si jako dneska,kdyz Verca udelala prvni kroky,jak jsem z toho byla hotova.
Verísek+VELAMATO 23592

3.8.2005 14:53:30
ADUŠKO, tak jsi rozbrečela skoro i mě, úplně jsme se do toho vžila, muselo to být fakt hezký, vím, jak já byla šťastná za první lezení a posazení Verunky...A vím, jak mi máma nedávno vyprávěla, jak jsem poprvé "šla" já, přesně odkud kam v baráku to bylo...Prostě to máma nikdy nezapomene! Je to paráda, jste fkt šikulky, hodně napřed! Moc gratuluju!

JANi, Tobě gratulace ke štítné žláze!!!
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 31954  [Dalších 31454 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.