Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: streda3.8.2005 14:39:15
Ahoj holky,
ideme sa iba pochvalit,mam taku velku radost,no neda sa to ani opisat!Miska dnes urobila svoje prve SAMOSTATNE KROCIKY!!!!!!! Ludia,ja som plakala ako mala,slzy som mala ako krokodyl :-). Myslela si ze ju drzim,vzdy chodi okolo gauca,ked pride na koniec,uz vie ze ju chytim a ide sa.A teraz som mala ruky iba nachystane pri nej,nechytila som ju - a ona isla!!!!A o chvilku zas! Divim sa,ze je taka opatrna,asi keby sa tak nebala,uz to davno skusa.no aspon do niecoho sa nevrha bezhlavo :-).No myslim,ze na to ozajstne samostatne chodenie si este pockame,chrbat dostane poriadne zabrat dovtedy,au au au.A idem trochu oddychovat,uz som z nej od rana grogy. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: streda3.8.2005 14:16:56
Verísku, gratulace k zubu. Plavání Ti moc závidím, i když já bych teď stejně asi raději nechodila, ještě to nechci pokoušet. Na druhou stranu hlásím, že nemoc je snad za mnou, už třetí den jsem bez teplot (a to i s kolovýletem včera :-) a dnes mi potvrdili, že štítná žláza je v pořádku Hurá!!!
Míšo, ta večeře musela být super, manžel je romantik. Na fotky z pididovolený se těším. V Atlantic City rok pracovala švagrová, tak aspoň trošičku tuším. Pro rodinu s dětma myslím super. K vozíku - doporučuji všema deseti. My bychom ho taky koupili v bazaru, ale prostě tu nejsou, protože to teprve začíná. Taky jsme budili patřičnou pozornost - pro mě jediné negativum :-(. Doporučuju si předem o tom zjistit, tady třeba prodávají jeden o polovinu levnější - ale nejde přehodit jinak než na kolo a hlavně - dětem ničí záda - zjistili jsme na inernetu, že na něj dělala v Německu testy spotřebitelská organizace a vyšel na pětku - úplně nejhůř ze všech. Tak jsme si říkali, že záda jí ničit nebudeme. Pepano, díky, že jsi dotáhla mou radu :-) Sonko, dovolenou Ti moc přeju, hezky si to užijte, musí tam být moc hezky. |
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
streda3.8.2005 12:45:47
Ahoj holky. Tak posledni dobou jen procitam vase prispevky.
Ani jsem nemela poradne kdy prohlidnout si vase fotecky z nabidnutych pratelstvi. Taky už se pomalu zacinam chystat na dovolenou do termalek na Slovensko.Už se tesim jak si s mamkou v Nitre o5 nakoupime paradni boticky,na tom dost ujiždim. A Linda už se zacina projevovat po mě.Letos má troje sandalky a dalsi troje jine boty.Ke kazdemu obleceni si sama vybírá jaké se jí hodí botičky. 80%bot v botniku je mých a zbytek se deli ti tri :) Maxik ted objevil rozpojovani vlacku,tak se s L.moc hezky baví.Ona je zapojuje a prcek rozdelava a rozdelava. Tesila jsem se že si konecně taky poridime jeste pred dovolenou digifotak a dnes dosly ucty za vodu a dalsí :(( a muzu si o nejakem novem fotaku nechat zdát.Možná přístí rok. Včera večer jsme byly na koupaku,vsichni obdivovali Macika,lozil k bazenku jako mala želvička když uciti vodu.A řádil ve vodě jako rybička. Klube se mu druhej zoubek.Je jak ja bych chtela bezzube mimco.Tema zubakama se z miminek stavaji "velke deti" |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý3.8.2005 11:54:54
TAK jśem právě objevila 4. zub- jednička vlevo nahoře, chudinka, proto ais taky nepapá jak by měla:(((Jsme teď takové křivozubky- obě jedničky dole a nahoře jednička a dvojka-obě vlevo:(((
|
| pepana, Zdeneček 11/04 | 32415 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý3.8.2005 10:57:33
takže to nešlo vidět. prostě dáš <> a mezi ty hranaté závorky napíšeš img src=a hned za to adresu té fotečky. snad to půjde už vidět
|
| pepana, Zdeneček 11/04 | 32415 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Úterý3.8.2005 10:54:43
ahoj
k těm fotečkám Peťo, tady mi taky holky radili a snad ti poradím dobře, Jana ti správně radila, že fotečku musíš mít na netu, pak dáš vlastnosti a napíšeš si tu adresu, přidáš odkaz a napíšeš ji v tomto tvaru |
| Vivierka | 31008 |
Re: Re: Re: Re: Úterý3.8.2005 10:16:23
Verunky, berunky!
Díky za pozdrav!!! Včera to bylo moc fajn. Jste hodné, že jste za mnou přijely! |
Re: Re: Re: Úterý3.8.2005 9:59:04
Ahojky, tak my dnes máme už za sebou zase plaváníčko, bylo to super, Veru je vždycky už tak natěšená, když vidí ty dětičky v šatnách, pak ve vodě samý úsměv a dnes už i kus plavala úplně sama pod vodou jako potápka- od taťky ke mně- všichni pod vodou!!!Paráda, vůbec si nelokla, moc byla pochválená...No a od včera se děsně pne a natahuje o všechno nahoru, myslím, že se brzy u něčeho taky postaví:)))
MÍŠO, to musely být krásný narozeniny a pididovolená taky, viď? To je fajn. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Úterý2.8.2005 22:36:43
Ahoj vsichni,
ja ted absolutne nestiham..... Vsem moc dekuju za gratulace k narozenina! Manzel me vzal na krasnou romantickou veceri do luxusni restaurace s vyhledem na New York;dal mi kytici ruzi,prani a pradlo z Victoria secret (pry,aby z toho taky neco mel):).A uz jsme bez penez:)). Ted jsme byli na takovy pididovoleny,tak az budu mit chvilku,tak hodim nejaky fotky.Byli jsme v Atlantic city,Cape May a NJ shore,jestli to nekomu neco rekne.Jenom ctyri dny:(. Ted je hrozny frmol,za tri dny odleta segra zpatky domu a manzel odjizdi s Verunkou na 17 dni do Cech. Vsichni moc krasny fotky! Vozik za kolo je skvely,nema chybu,asi se po necem takovym budu muset poohlidnout,ale urcite z bazaru,na novy bysme ted nemeli:(. Veriskum gratuluju k lezeni,myslim,ze jsou ty nase holciny na tom dost podobne. Lenny moc me mrzi ta manzelova prace.Pevne verim,ze si najde nejakou lepsi,nez tu co mel ted,a bude to jenom k dobrymu. Gothic Valerik teda zacina s tema cigaretama nejak brzo ne?:).No ja vim-blby vtim,ale az za par roku to budes mit jako prihodu k dobru.Hlavne,ze je v poradku. Urcite jsem zase neco zapomela,tak kdyztak v dalsim prizpevku:). |
Re: Úterý2.8.2005 22:25:42
tAK JEN NARYCHLO JSME VÁS PROLÍTLA ZPÁTKY A musím pochválit vozítko Bětušce, super!
PETRO, neboj, já ve V. půlroce ji taky neuhlídala, stačil mžik a byla dole, byla jsme pak v nemocnici- týden a vyplašili mě tam, že má krvácení do mozku- měla jednu zorničku větší, nakonec se zjistilo,, že to má vrozený a nic to není), udělali ze mně neschopnou matku, jak se mi něco takového vůbec mohlo stát atd. Spada jen z nízkého gauče na plovoučku, ale já prostě neměla nervy na to nikam nejít...Pak, kydž jsme viděla, že tady všem někdy mimi spadlo, že i já mámě a děti mým kamarádkám a kolegyním v práci, tak jsem si řekla, že fakt asi přeháním...No, před pár dny mi spadla podruhé a to jsme ji zabarikádovala peřinama na dospání ve velký posteli. Prostě už to nesmím dělat. Ale už poprvé jsem si říkala, že se to už nikdy nesmí stát a hlídala ji jako blázen, až mě manžel musel krotit a stejně se stalo...Vždycky objeví ty potvůrky něco novýho...Je to děs a bude hůř, fakt ji jen pozoruj, kdyby byla nějaká jiná- spavější, neklidnější, zvracela nebo tak něco a neboj, bude ok. Jinak já dnes byla za kámoškou a na říjen čeká chlapečkas, bude to SIMON- krásné jméno, moc jí to slušelo, úplně jsme jí to bříško záviděla, nějak mi už chybí...Přesně před rokem jsme na tom byla plus minus setjně jako ona... Tak dobrou... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.