| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 31954  [Dalších 31434 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: vozík

2.8.2005 22:04:41
Péťo, tak ti to bude muset vysvětlit někdo šikovnější :-).
Jana + 4 16678

Re: Re: vozík

2.8.2005 21:57:02
Pepano :-) :-) :-) - já bych vozík klidně zatížila co nejdřív, jenže zatím mi to nedovoluje zdravotní stav, tak musíme chvíli počkat.
předkožka - mám holku, ale slyšela jsem totéž - nechat být, pokud by to nešlo bez násilí
separační úzkost taky známe, hlavně když je Bětuška unavená, tak snese jen mě, takže když byla menší, mohl občas uspávat taťka, teď už je to pořád jen na mně, což je už občas na bednu. Když není unavená, tak je společenská a ráda se i nechá pochovat někým jiným, ale musí si na něho alespoň chviličku zvyknout. Nejhorší jsou lidi, co nás vidí poprvé a hned mezi dveřmi: "Jé, můžu si jí pochovat"
Lenny, zapomněla jsem Ti úplně pochválit fotečky - Laila je s těmi kudrlinami kouzelná a je to šikula.
Péťo - musíš mít fotku někde na internetu. Pak na ni klikneš pravým tlačítkem, zvolíš Vlastnosti a zkopíruješ si její adresu. Tu vložíš do diskuze - napíšeš Snad je to srozumitelné.
Nová hra naší Bětušky - když sedíme pod oknem, tak ji hrozně baví přikrýt mi hlavu závěsem nebo záclonou a pak zase odkrýt se zářným úsměvem. (Já samozřejmě bafám).
A poslední specialita Bětušky - chodí spát před desátou :-(
RP
  • 

Re: Rodinná pouta

2.8.2005 21:01:08
je to sestra Boháčkový (manželka Ivoška).
Karolína +2 16165

Rodinná pouta

2.8.2005 21:00:05
Holky, co koukáte na RP, v jakém příbuzenském vztahu je ta Hedvika s Boháčkovými? Koukala jsem na to dneska asi po měsíci, možná i víc, takže nejsem v obraze. Díky.

Předkožka - jak říkala Gothic, názory se liší, ale většina se shoduje na tom, nepřetahovat do roka. Mě v porodnici řekli, ať si ho nevšímám, tak to tak zatím dělám.
Petra-Šimáno 11/2004
  • 

Re: Re: kuk

2.8.2005 20:59:33
Ahojky holky,tak už jsem poklidná a všem vám tady moc díky,hodně mi to pomohlo:)))
Taky mám doma závisláčka.S manželem je v pohodě,od tchána se taky nechá chovat,ale nesmím se vzdálit na dlouho,jinak od nikoho.Na záchod se plazí za mnou(ještě nelezeme)nebo spouští pláč.Také jsem četla o separační úzkosti,tak to určitě nelámu přes koleno.Buď se mu u někoho líbí nebo ne,a když ne,tak má dotyčný smůlu:)))Mě taky není každý sympatický:)))
Myslíte,že mi ten můj divoch taky poleze nebo zůstane u partyzánského plazení:)))?Nesmím ho ani posazovat dokud nepoleze.22.8. jdeme na rehabilitaci,tak snad to do tý doby zvládne.Už jsme chodili,byl ztuhlý a křečovitý.
Jinak,všem,ale opravdu všem tady chválím fotečky,miminka jsou překrásnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý.Můžete mi někdo prosím poslat návod,jak sem vložit fotku?Manžel je pryč a já to nevím,ale zkusím to,třeba to vyjde:)))
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: vozík

2.8.2005 20:46:25
Jani, vidíš jak je malá spokoejná. tak a teď můžete začít pracovat na tom aby taťka nevozil ve vozíku jen Bětušku. Přece nebude vozit vozíček poloprázdný haha. potřebuje nějakou tu zátěž, ne????
Jana + 4 16678

vozík

2.8.2005 19:54:14
Ahoj holky, moc se omlouvám, že s tím pořád otravuju, ale je to naše nová hračka :-). Byli jsme dnes poprvé na vyjížďce na kole - i když jen 4 km, tak jsem servaná - dva roky jsem na tom neseděla a navíc po té nemoci - no ale vozík super - krásně sedí na silnici i na cestě (a to jsme jeli i kolem Labe na velmi nerovné cestě), Bětuška si v něm hrála, důležitě se rozhlížela a pak usnula. No a tak jsme si zajeli na pohárek, což Bety úplně prospala. Takže jsme nadšení. Gothic, máš pravdu, že to není levné (tenhle je za 10 990), sháněli jsme starší, ale nikdo ho nechce prodat :-). Na druhou stranu jsme si říkali, že když nám nebude vyhovovat, nebo ho nebudeme potřebovat, můžeme ho vždycky prodat jen s malou ztrátou, je o ně velký zájem. Navíc manžel hodně a rád jezdí na kole a běhá, tak ho asi dost využijeme.
No a takhle vypadal dnešní závěr vyjížďky:

Re: Re: Re: Re: předkožka

2.8.2005 19:43:12
Gothic, děkuji za názor a za radu. Mám na to stejný názor jak ty, i ta doktorka mi říkala, že s tím nemusím nic dělat, ale švagrová do mě pořád hučela a pak se přidala i segra, že synovi stahovala předkožku už od malinka, tak jsem byla z toho vcelku vynervovaná.
Nevíš náhodou jak se k vám do srazíku Listopadek dostanu, to mě musí pokaždé někdo přizvat?????
Gothic 22573

Re: Re: Re: kuk

2.8.2005 19:18:58
Pepana na to sa nazory roznia, ale teraz sa skor nedoporucuje pretahovat a uz duplom nie nasilu. Mam to aj od znamej Dr. chirurgicky overene.
No ja bohuzial nemam co riesit, maly tam ma asi milimetrovu dierku akurat na cikanie a nehrozi akekolvek stiahnutie bez nasilia. Ja mu s tym kazdopadne nenecham nic robit, v zahranici sa to neriesi kludne aj do 6rokov, mojmu muzovi to islo uplne az v 12 rokoch a nikdy nemal ziaden problem a ani Dr. v krajine odkial pochadza. Nejake riesenie by som zvazovala len keby maval zapaly alebo skutocne zuzenie-fimozu(to nema). Ale hrozu z toho mam a keby mu to islo pretiahnut tak asi tiez radsej pretahujem (nenasilne).
Hororovych pribehov o nasilnom pretiahnuti niekede v 2 rokoch u urologa bez umrtvenia, som si vypocula dost, tak toto rozhodne nedopustim.

Re: Re: kuk

2.8.2005 19:12:25
čauki,
Lenny, Laila je prostě nádherná. Má krásné vlásky. Prostě andílek
Jani, teda musím pochválit Bětčiné nové vozítko, vypadá tam moc a moc spokojeně. to ale bude mít perfektní výhled.
Tak co už vám dětičky spinkají??? mě už jo. zítra jdemem k Dr. na poradnu, měla 3 týdny dovolenou, takže jsem zvědavá kolik vážíme, chtěla jsem se zeptat maminek co mají chlapečky, jestli jim stahujete předkožku???? ptala jsem se na to Dr. a ta mi řekla, že nemusím, že to má malý v pořádku, ale teď byla švagrová (má ročního chlapečka) s malým u doktorky a ta mu to musela stáhnout pořádně, prý mu to srůstalo. tak jsem strachy bez sebe, jestli jsem něco neopomenula. díky za jakoukoliv radu.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 31954  [Dalších 31434 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.