| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 31954  [Dalších 31424 >>]
Karolína +2 16165

Re: kuk

2.8.2005 18:51:05
Ahoj Zuzko,

mám doma úplně stejnýho závisláka jako ty. Ale to prostě některý děti mají a může to trvat až do věku dvou let. Takže tohle je teprve začátek. Mates se po mě taky pořád plazí a nejraději je u mě v náručí, přesně jak popisuješ. Takže klid a obrň se nervama, protože já už z toho taky začínám být na nervy, když se nemůžu ani v klidu vyčůrat :-)
Gothic 22573

Re: kuk

2.8.2005 18:35:41
Ahojky.
Petra vobec nemaj vycitky, pady sa tu fakt riesia skoro stale, ale ked je to pad do pol metra, tak by mal byt bezpecny. Som na tom podobne ako Zuzka maly mi spadol uz viac krat a ako zla matka som sa zacala citit az po 3 pade :-) No on vlastne obcas zoskocil, nebolo to v spanku, ale proste skocil za hrackou a ani neplakal. Dalsie pady prisli pri stavani sa, momentalne stoji v priestore bez drzania ako desny frajer. :-) Ja som moc tym jeho padom nebranila, chranila som len hlavu a naucil sa padat velmi skoro a teraz uz je viac menej klud, no neviem dokedy uz sa pokusa chodit :-(
Simon je krasne meno :-)
Jani-tento vozik-kocik poznam je to super vec, len nas odradila cena:-( kupovali ste novy?
Zuzka-moze to byt separacnou uzkostou niektore deti ju prezivaju intenzivnejsie, teraz by som to neriesila oni sa boja ze ich opustime :-( Radu na to som pocula, aby sa jej venoval aj niekto iny, ale nie zas nasilu, ked to nechce. My tento problem nejak moc nemame, ale viem ze par bab to tu ma podobne.
Dnes celkom slusne papanie (na nas) 50ml maso+kukurica, 50ml slivkovo jablkova predsnidavka :-)
Leri ma teraz najnovsiu vasen snazi sa vyliest na balkon, co je u nas znacne nebezpecne, mame tam plech a je to dole kopcom, tak by asi spravil kotrmelec rovno na hlavu :-( Je to des, nemozem mat otvorene, lebo hned tam dolezie rychlostou blesku. :-( No a kazde rano mi uteka za muzom do prace lezie za nim az na chodbu a ked pride z prace, tak zacne vyskat a uteka k nemu. :-)
Akurat zase fasa spanie budi sa kazdu hodinu, takze som fakt vyspata :-(
zuzka_smíšek 19788

kuk

2.8.2005 17:22:08
Ahoj, holky,

tak jsem si rekla, ze se na vas zase po dlouhe dobe podivam - to jsou mi novinky, vsem velke gratulace k pokrokum.

Lenny - Laila ma deeeesne dlouhe a krasne vlasky, jak se ti to povedlo? :-)
Petra - Peti, ten pad z postele....no, jak bych ti to rekla... no, zkratka, moje Janca jich ma za sebou uz tri a odvazim se tvrdit, ze cislo bude mit spise vzestupnou tendenci:-) Hele, neboj, jak uz ti tady holky rikaly - jsi skvela mama a Simon se jeste napada, ojojoj:-)

Tak ja se taky pochlubim - Janicka uz leze, sedi, stoupa si a s oporou dela krucky. Umi udelat ze bude "taaaakhle velika" a krmi vsechny okolo vsim, co je po ruce. Jen jedna vec mi vrta hlavou a to se vas chci zeptat, jak na tom jste - je desny, ale desny zavislak na mne. Jak ji dam z ruky - i treba tatkovi, spusti jecak a je tezke ji uklidnit (to se dari jen tatinkovi a babicce). Proste chce byt porad u me. Trosinku se bojim, abych ji nerozmazlila. Co myslite?
Petra-Šimáno 11/2004
  • 

Re: Re: Pád s postele:(((

2.8.2005 12:30:20
Je mi jasný,že těch pádů bude ještě požehnaně.Ale díky moc,zvedly jste mi náladu:)))Jinak jmenuje se Śimon a Matouše mám v záloze,pokud by další mimčo byl klučík:)))
Ta kárka je skvělá,manžel o ní taky uvažuje,je vášnivý cyklista a těší se,až bude brát kluka s sebou.Mě by se zase hodila na bruslení:)))Tak ahojky,budu sem teď chodit častěji,ať mám lepší přehled:)))
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Úterý

2.8.2005 11:46:27
Jani - super kárka!:-) Nedivím se ti, že se bojíš s ní jezdit, já bych se taky bála. Ale snad strach překonáš a Bety si bude užívat přírody a okolního světa trochu jinak, přeju vám to.
Karolína +2 16165

Re: Pád s postele:(((

2.8.2005 11:42:44
Milá Petro,

to že ti malý spadl z postele, to tu řešíme obden, každý z nás už dítě miminálně jednou z postele spadlo, ať při spánku nebo při hře. A můj Matesák padá pořád, i když ne z postele, ale prostě když leze tak upadne, to je jasný a spadne ti (nám) ještě tisíckrát, tomu věř.
Je jasný, že jsi z toho špatná, ale nemáš vlastně vůbec proč. Kdyby si ho nechala nepřidělaného v kočárku a on vypadl, to je něco jiného, ale takhle???? Opravdu o nic nejde, pozoruj jeho chování, ale rozhodně neměl výčitky.
Příklad - byla u mě kamarádka na návštěvě s 6ti letou holkou, která běžela s míčem v ruce a upadla přes konev, rozbila si koleno a sedřala žebra. A to jsme šle vedle ní k brance! Kdyby si to měla ta kamarádka vyčítat, už by jí dávno odvezli. Děti prostě padají a padat budou, jak vidíš i 6ti letý dítě si rozbije kokos. Naštěstí tvýmu malýmu se nic nestalo, takže klid.
Jana + 4 16678

Re: Pád s postele:(((

2.8.2005 11:21:54
Péťo, určitě si už tady četla, že mnohým z nás děti odněkud někam spadly. Je to hrozný pocit, ale nedá se tomu stoprocentně zabránit, i kdyby si byla co nejpozornější. Jsi skvělá máma, jinak by Ti to přece bylo jedno. Ten Tvůj prcek se jmenuje Šimon? Taky jsme chtěli Šimona - on totiž můj muž chtěl Šimona a Matouše. Věřím, že bude prcek v pořádku a přeji, aby ses z toho brzy oklepala.
Petra-Šimáno 11/2004
  • 

Pád s postele:(((

2.8.2005 11:04:40
Ahojky všem,mám také listopadového klučíka,ale většinou si vaše příspěvky jen pročítám.Až dnes musím napsat něco,co se mi stalo,prostě to potřebuju někde říct.Dneska nrzy ráno,když jsem toho svýho kocourka v posteli kojila,tak jsem usnula,kluk se přetočil a spadl mi na zem.Naštěstí máme koberec a naštěstí se nebouchl do hlavičky,ale padl na nosík a trochu si dal i pod obočím.Jsem z toho úplně vyřízená a připadám si jako ta nejhorší matka na světě.Byli jsme u doktorky,vypadá dobře,ale stejně ho mám pozorovat,co kdyby.Pořád mám před očima jak tam leží,to je strašný.Hlavně doufám,že bude v pořádku a nic špatnýho se nebude dít.Tak jsem vám to tady potřebovala říct,takzvaně si vylít srdíčko.Jedno vím jistě,tohle si nikdy neodpustím!!!!!!!Všem přeju moc hezký den a všem prďolatům obvzlášť:)))Ahojky Petra.
Jana + 4 16678

Re: Re: Úterý

2.8.2005 8:30:40
Ahoj Ikulo a Andílku, také Vás zdravíme, my se asi neznáme. Chodili jsme sem před a chvíli po porodu, ale pak jsme na tom byli s počítačem jako Vy. Ale dělá mi moc radost, že má někdo stejný vztah k pohybu vpřed jako Bety. Jako kdybys psala o ní.
Tatínek s Bětuškou si včera rozšířili vozový park a koupili vozík za kolo. Pro jistotu rovnou pro dvě děti :-). Je super, Bětušce se v něm moc líbí, ale asi se budu dlouho bát s tím jezdit. Přehozením kolečka se z něj dá udělat normální kočárek nebo kočárek na běhání či in-line. Takhle vypadá v kočárkové podobě:

Ikula 27147

Re: Úterý

2.8.2005 8:02:01
Ahoj,
mám velký áčko, mám pocit, že mi uteklo asi tři tisíce příspěvků. Snažíme se být teď hodně na chalupě a navíc nás navždy opustil náš starý počítač, takže i když jsem byla doma, tak jsem na Rodinu nemohla, dokud jsme nepořídili nový.
Gratuluju všem k pokrokům, viděla jsem pár posledních příspěvků, tak vím, že Laila cvičí jógu a trénuje lezení, Matýsek nádherně vystrkuje zadeček a leze do schodů, Verunce gratulace k lezení, určitě všechny dětičky za ten měsíc hodně pokročily.
Laile to opět na fotkách sluší, ještě si vybavuju plavací fotky Matýska a Bastíka, jsou to oba fešáci.
Chtěla jsem se pochlubit, že to naše zlobítko už má dva zuby, ale jak si teď čtu, že Michaelka jich má 8, tak to jsme tedy amatéři. Jinak u nás už se sedí a stoupá při nábytku, pohyb vpřed je však naprostá nuda. Někdy udělá Andrejka pár temp plazení a pak nahodí výraz ve smyslu, tak vidíte, že to umím, ale víc po mně nechtějte, to mě nebaví.
Jinak všem marodům přejeme brzké uzdravení.
Ahoj Jano a Bětuško, Pepano a Zdeněčku.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 31954  [Dalších 31424 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.