Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Úterý2.8.2005 6:46:02
Ahoj!
Verísku, s těmi puzzle rozumím. Lailu to zatím vůbec, ale vůbec nezajímá. Ještě ani jednou nezkusila něco z toho vyndavat, dokonce to ani nezkoumá. Většina těch puzzle mají opravdu veliké kusy, větší než dlaň, takže tam se vůbec nebojím, ty menší kusy, jako oči a čumáček od pejska, které byly malé, tak ty už jsem sama vyndala a jsou tam dirky, i tak ji to nezajímá. No takže tak. Malé kusy jsem dala pryč a ty co tam zbyly jsou hodně velké. Myslím si, že i tak ty puzzle budou za chvíli neúčelné, už teď na nich vydrží tak 10 vteřin. Amely, Laila měla na osmiměsíční 76cm a 8,5 kg. To není málo, je to ok. Hubeňoučká tedy stále ještě není :o)) Ale je pravda, že ty doby, kdy byla vyloženě buřtíček jsou pryč. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2.8.2005 0:34:39
Holky, nemám vůbec čas.Tak jen pochvala Verunce k lezení a Laile k jejím překrásným fotkám. Má skvělé vlásky a je strašně roztomilá. Lenny, ona je nějaký drobeček. Kolik váží? Pamatuju, jak jsi byla nššťastná, že ti lidí říkají, že je tlustá. Vždyť ona ma nožky jak baletka.
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:1.8.2005 23:57:11
hOLKY, DÍKY ZA GRATULACE K LEZENÍ, TO VÍTE, MÁM OBROVSKOU RADOST!
GOTHIC, díky za zeptání na ty záda, pokud do příštího týdne nebude vše naprosto ok, jdu na kontrolu,tak si to vyžádám stůj co stůj, tohle fakt nejde donekonečna snášet, ale je to už o něco lepší... ADUŠKO, tohle mi sem už nepiš, nenávidím tyhle akce zubař a to kolem, nebo upozorni, že není vhodné pro Veríska, ať to nečtu, je mi z toho zle, fuj! Moc soucítím... LENNY, nádherný fotečky, Laila je šikulka a fakt moc krásný kudrdlinky. Na těch fotkách jak máte ty puzzle, já taky takové nejdřív koupila, ale měla jsme strach z těch malých kousků, co v nich jsou a navíc tam bylo napsáno, že kvůli malým částečkám až pro děti od 3 let, tak jsem je schovala a koupila celistvé s krtečkem....Měla bych strach, že mi to Veru vyndá a sní, dokonce jsme to i zkoušela, hned se jala je rozebírat na minisoučástky a to bych se zbláznila, kdyby ten polystyrenogumu vdechla nebo snědla, nemáš strach???Nechci plašit, ale já jsem z toho měla fakt obavy...Možná zbytečný... |
|
|
Re: Laila - pár fotek - fakt už poslední!!1.8.2005 22:05:44
Jo a ještě jedna výjímečná - Laila sedí...
Sedí jen venku, doma ji totiž nebaví být v klid :o)) ![]() |
|
|
Re: Laila - pár fotek1.8.2005 21:58:40
Malá zpěvačka ještě jednou :o))
![]() |
|
|
Laila - pár fotek1.8.2005 21:57:35
Tak toto jsou ty podivné mosty, co se u nás začaly o víkendu stavět :o)
![]() No a tohle začalo vznikat z těch mostů - Laila se prvně dostává úplně SAMA na kolínka :o) No a zkouší lézt. ![]() Laila zahradnice ![]() Malá zpěvačka ![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:1.8.2005 21:48:12
Ahoj! Tak jsem zase na chvilku tady, jdu rychle dočítat, takže:
VERÍSKU - obrovská gratulace! No vidíš a ty sis dělala takové starosti! Ty naše holky si dávají na čas, chtějí si to všechno pořádně užít. Jinak co jsi psala o té vichřici - asi bych umřela strachy!! Já mám z bouřky venku hrozný strach! ADÍSKU - To bude ok, neboj! Hlavně, že už se na něco přišlo a začne se to hned řešit! KAJDO - super ten telefon! :o) Dobrý nápad! Jinak s tím sluníčkem ještě počkej. Dáme si do konce srpna, že se potkáme, jo? ;o) Jo a super, jak Matyáš zdolává schody. Jsou tady fakt šikovné děti! Ten most je také super :o) Hodím sem Laily most. ADUŠKO - Miška je číslo - to je fakt neuvěřitelné co ona vyvádí. Ani se nedivím, že hledáš něco na uklidnění :o) Ať to je ok s tím zubem, já mám ze zubaře strach úplně nejvíc ze všech doktorů. No jdu sem dát také nějaké fotky, hlavně to, jak Laila dělá mosty. Ale už vím co to je, chce lézt. Z toho mostu jde občas na kolínka. Asi už to brzy bude :o)) Ale už teď mám docela šichtu jí pořád honit, já se strašně strašlivě bojím, že se někde bouchne do hlavy. Jsem hrozná! |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:1.8.2005 21:43:22
Ahoj,
v prvom rade velka gratulacia Verunke od Veriska k lezeniu! :-) Nejako som podrobne necitala,som cely den z toho zuba mimo,makam ako svina aby som nanho zabudla.Dakujem vam za slova sucitu,idem vam teda popisat ako som to prezila.bola som tam par minut,ale taku bolest som snad este nezazila,neviem ci ta pri porode sa da porovnavat s tou dnesnou.Ked mi zacala vrtat do zuba,zatmelo sa mi pred ocami,zacala som sa trhat,tak mi sestricka chytila hlavu a doktorka vrtala.Mozno 30 sekund,ale ja som revala ako tur,zatmievalo sa mi pred ocami.Dostala som do zuba arzen,vo stvrtok mi tam da vlozku,aby som mohla ist na dovcu a potom to doriesim so svojim zubarom.Ludia,ja som z tej ambulancie vysla doslova s placom,cela som sa triasla ako maly pes,ludia na mna pozerali.Za dve hodiny som doma zozrala 3 tabletky,no bolest neustupila,teraz je to uz ok,asi "liek" zabral.Nastastie mi malu dost dlho varoval svagor,inac neviem,neviem... Gothic,tiez mi dr dava stale injekciu,stoji to 100,takze v pohode,no dnes to bolo trosku o inom. No a uz koncim s trapnym popisom zubarskej scenky! |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:1.8.2005 19:15:20
Ahojky.
Verisek-obrovska gratulacia k lozeniu!!! Verunka je sikula sikovna! A ako tak pozeram berie to hopom, tak typujem ze sa vo veeelmi kratkej dobe zacne aj stavat! Jani-tiez prajem vyzdravenie-predstav si, ze dnes bola Vadkerti talk show (nieco ako vas A-cko) o CF. Ja neviem, ja mam na to asi stastie :-) Skoda ze si to nemohla pozerat. Ja som to zapla dost neskoro, bol tam par, muz po transplantacii, baba s lahsou formou, deti sa rozhodli nemat. No bolo to zaujimava. O 8,00 na STV1. Kajda dik za opytanie vyspala som sa celkom dobre isla som na mna skor (okolo 23,00) a prospelo mi to, asi budem praktikovat, cez den som mala kopu energie, ale aj tak som si pospala este s malym, a vobec nepocula ze chudak place (bol asi 3m odo mna), no a zobudila som sa az ked uz mal soplik po bradu, cely uplakany, potom este vzlykal a stazoval sa. :-( Bola som zase na masazi, Verisek som jej vravela o tebe a ona vravela ze najviac pomaha to co mi robi ona, ze to nie je len masaz, ale aj terapia-reflexna masaz chodidiel, bankovanie a masaz. Adisek-prajeme skore uzdravenie Adelke. Pepana-tiez som pocula tak, ze Paralen az ked je teplota nad 38, aby mohol organizmus bojovat s teplotou. Aduska- Miska je teda fakt krokodilik :-) Asi jej mozu rast zubky, tazko povedat. Nech ta skoro prejde ten zub. Ja si vzdy davam inekciu aj pri vrtani a nic ma neboli. :-) Lebo raz pred tehu som si nedala a skoro som skapala mi tvrdil, ze to nebude boliet, tak teraz si radsej priplatim a dam inekciu, od toho porodu nejak horsie znasam bolest. :-( Leri je dnes dobry, najvecsia zabava je ale vyhadzovat poskladane veci zo skrine, vsetko rozoberat, hladat male predmety, ci sa daju strcit do pusy a stat s co najvecsou hrackou bez drzania :-) No asi je megaloman, cim vecsia hracka tym viac sa mu paci. |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:1.8.2005 17:53:09
verísků vím jsem laborant ale právě asi zdravotníci nejvíc plaší.gratuluji k lezení.holky tak se mějte razíme k našim zachvíli pro nás prijedou. papa
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.