| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 31954  [Dalších 31404 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 17:17:33
Verísku, obrovská gratulace!!!!!! Verunka už se prostě nemohla dívat, jak se trápíš, tak rychle všechno dohnala. Asi se začnu víc trápit :-) :-) :-).
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 17:13:33
Holky, tak nadšeně hlásím, že od dnešního dne se můžeme řadit k lezícím po všech 4!!!Právě před chvílí se to stalo. Už žádný plazení, ale lezení se vším všudy, takže už krom stání a chození umíme všechno!!!Mám obrovskou radost. Jak jsme to zahlídla, skočila jem na Veru a děsně radostí zařvala a ona se chudinka děsně lekla, jsme matka- cvok.
No a taky jsme dnes koupily takové klínky pod dveře, aby si neskřípla prsty nebo je nepřejela dveřmi, jak je otvírá a zavírá...Tak jsme je instalovala a co myslíte, ta potvůrka už je vlezlá u nich a zkoumá je, takn jsem zvědavá, jk dlouho jí to bude trvat než si je vyndá a bude zase otvírat a zavírat. Je to neuvěřitelně technicky postižený tvor!

ADÍS, klid, ty destičky můžou být i jen chyba laboratoře, vím, že to zní divně, ale i to se často stane, a pokud ne, tak jak říkáš i k té viróze, neboj se, zopakujte vyšetření a už to bude určitě dobrý...Hlavně se z toho brzy vykopejte...Venku je tak krásně, škoda marodit.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 16:38:09
Adísku, je mi líto, že už máte zase problémy. Držte se.
Kajdo, moc krásné hračky, telefon se mu bude určitě líbit.
Verísku, díky za povzbuzení. Přijeli jsme ráno k doktorce a zjistili, že je tam až odpoledne (je to ve vedlejším městě a byl to záskok za mou doktorku). Naštěstí v tom městě bydlí manžela bratr s rodinou, tak jsme zašli ke švagrové a Tomíkovi (je o dva měsíce starší než Bety). Nakonec to bylo moc fajn, hráli si spolu, žvatlali, byla to sranda. Já bych to prý mohla mít od štítné žlázy, tak čekám na výsledky.
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 14:17:00
tak je to virový tak že je to ta šestá nemoc.ale má ještě málo krevních destiček tak musíme v pátek znovu na krev.
verísku nevíš co to může být říkala že to mlže být tou virozou.
Karolína +2 16165

1.8.2005 14:12:33
Adís - tak co ty výsledky??
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 14:11:07
Ahoj holky,

tak jsme se vrátili z nákupu a koupila jsem Matýskovi dvě hračky od Simba Baby:

a

Koužky už roztahal po celým pokoji, telefon jsem musela umít hadrem, takže se teď suší.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 12:53:11
Ahoj holky, tak koukám, že se tady zase dost marodí...Mně ty záda bolí už přece jen o trošku míň, ale nevím, jestli to někdy bude jako dřív, mám pocit, že tam budu bloklá už napořád:(((

JANI, už se konečně vystonej, je to děsný v těhle teplech arodit a tak dlouho a pořád, držím palečky.
Stejně tak ADÍSKOVI, který si to vyžírá už podruhé.
ADUŠKO, s Tebou soucítím moc, ohledn ětoho zubaře...Fuj. Ale před dovčou je to fakt nutný...Jinak krokodýlka máte doma fakt pěknýho, u nás jsou jen 3 a úplně mi to stačí...

Jinak my dnes už v 8hod. řádili v bazénu- máme tento týden, po, st, pá, minikurz s Plaváčkem, bylo to úplně suprový, Veru opět nadšená, jen jsme měla pocit, že by ještě spala, je ráno po mně, takže občas při splívání na zádíčkách mhouřila očíčka a strkala si paleček do pusy, jako vždy, když se chystá zabrat...No, tak si to vybrala hned po bazénu a spí jen s minipřestávkou na papání doteď:)))S vystrčenou prdýlkou na kolínkách:)))Hezký pohled. Jinak nevím, jak jset na tom teď v těch vedrech vy, ale u nás se hodně zhoršilo papání- mylsím tím příkrmy, sní jen pár lžiček ato už jedla normální velký 200ml i větší porce...TAk doufám, že je to fakt těma vedrama...

TEPLOTY a PANADOL- fakt se nemá dávat jen při zvýšené teplotě, až tak kolem těch 38, při ˇmíň ne.

PEPANO, já si to s tím jménem myslela, že to bude rodinná tradice:)))
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 11:11:26
ahoj tak jsme byly u Dr. brali Adélce krev a ve dvě máme zavolat na výsledky.myslela že je to ta šestá nemoc ale jsem jí řekla že už jsme jí měli, může to být teda znovu že si prve vytvořila málo protilátek tak uvidíme.a je teda celá osypaná.
Aduško tak at ti to u zubaře dopadne.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 8:54:17
...No a ked ste zacali s tymi lekarmi,tak ja doobeda valim k zubarke - moj zubar je cca 400km,ale skusim sa ist ukazat manzelovej,co na mna povie.Od piatku ma zacal boliet zub,a to mame ist kazdu chvilku na dovcu.Tak to neriskujem.

No a zase mala place zo sna,ja neviem co je s nou. :-(
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 8:52:16
Ahoj holky,

Adisek - ty si dobra,udrzujes malej stihlu liniu? :-)
U nas sa mala zobudila okolo 6,vstavalo sa o cca 6:45,na nu dost skoro.Vcera sme ju vyse hodiny uspavali v kociku,len plakala a plakala.....Vecer zjedla namiesto obvyklych 150 ml 180,tak som verila ze sa zobudi az rano okolo 8,a nie o 5 ako zvykne.A ona uz 23:30 kricala od hladu.a potom sa celu noc dost budila,odvcera vsetko strasne hryzie a na nu aj dost slinta :o.Tak neviem ci fakt budeme mat krokodila....Co myslite,mozu jej teraz este liezt nejake zubky,ked ich ma uz 8???
Sice je este len rano,ale uz mam dost,kolko toho nalozila,nachodila a uz sa skusala pustit a urobit krocik sama :-(.A najzaujimavejsie je vyliezt na postel,trochu tam polozit a potom strmhlav dolu z postele :-(.A to spravi tak 15x za 5 minut,na zblaznenie.Uz snad poviem dr,nech jej pichne volaco na skludnenie :-).
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 31954  [Dalších 31404 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.