| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 31954  [Dalších 31394 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 8:39:01
Dobré ráno, my dnes naopak vstávaly rekordně pozdě, až po půl osmé. Večer jsme opékali buřtíky, tak šla spát později a vyplatilo se :-).
Adísku, dej vědět, jak jste dopadli u doktorky.
Pepano, naše doktorka taky doporučuje Panadol až na větší teploty a mě to přijde celkem logické. Teplota je reakce těla na něco, co se děje a sama o sobě pomáhá tělu se s problémem vyrovnat. Až když je větší, mohla by dítě ohrozit sama o sobě, tak se sráží. Ale asi i tady platí co doktor, to názor.
Já za chvíli vyrážím k doktorce kvůli svým teplotám, tak si Bety udělá výlet.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 7:45:47
Adís - dobré ráno, my jsme lepší, vstávali jsme v 5:48:-) Mates už pak spát nechtěl, takže si chvíli hrál u mě v posteli se lžící na boty a s telefonem a pak už po mě začal lézt, takže jsme museli vstávat.

Gothic - tak jak ses vyspala? Doufám, že alespoň trochu jo.

Dneska po obědě vyrazíme na nákup, chci Matýskovi koupit "mobilní telefon" co vydává různý zvuky. Takže asi vyrazíme na Anděl, je to nejblíž. Je tam Chicco, Sparkys a Pompo. Tak snad něco vyberem.
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1.8.2005 6:49:52
ahoj tak už od šesti strašíme.noc nic moc.a musím se pochlubit co jsem provedla. adélka se v asi v půl druhý vzbudila tak jsem jí dala mlíko.co jsem měla připravený vodu v eflašce a v termoobalu a mlíčko v kelímku.no a když se malá vzbudila po 4 tak se divým že chce zase jíst tak jdu připravit jídlo a zjistím že jsem jí v těch půl druhý dala jen vodu a zapoměla jsem nasypat mlíčko.doufám že ten můj sloh pochpíte.
tak se jdem pomalu připravit a razíme k Dr.
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.7.2005 20:01:58
Ahoj holky, mě už miminko spinká.

ADÍSKU, malý měl taky před 14dny takové horečky, nejvíc měl 38,5.taky jsem letěla k doktorce, ale moje si dovolenkovala, tak jsem šla na zástup a ta nic nenašla prý je to od zubů a víš co mi řekla? že se dává panadol až když má dítě 38 a více stupňů, tak to jsem byla v šoku. Moje mi říká i když je malý na očkování,že jak příjdu domů tak mu mám dát preventivně panadolek a ta mi řekne takovou volovinu. Jenže zuby nám ještě nelezou. Možná to je tím počasíčkem, jsou to šílené teplotní rozdíly.

VERÍSKU, promiň zapoměla jsem ti odpovědět na tvou otázku proč jsme dali jméno Zdenek, protože je manžílek Zdenek, jeho taťka i děda, takže jsem tuto tradici nemohla pokazit, nemyslíš?? takže mám doma Zdenečka IV.
takže vy si chatujete i na skypu??? já mám přezdívku pepana, tak jestli chcete tak napište
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.7.2005 20:01:47
Ahoj holky, mě už miminko spinká.

ADÍSKU, malý měl taky před 14dny takové horečky, nejvíc měl 38,5.taky jsem letěla k doktorce, ale moje si dovolenkovala, tak jsem šla na zástup a ta nic nenašla prý je to od zubů a víš co mi řekla? že se dává panadol až když má dítě 38 a více stupňů, tak to jsem byla v šoku. Moje mi říká i když je malý na očkování,že jak příjdu domů tak mu mám dát preventivně panadolek a ta mi řekne takovou volovinu. Jenže zuby nám ještě nelezou. Možná to je tím počasíčkem, jsou to šílené teplotní rozdíly.

VERÍSKU, promiň zapoměla jsem ti odpovědět na tvou otázku proč jsme dali jméno Zdenek, protože je manžílek Zdenek, jeho taťka i děda, takže jsem tuto tradici nemohla pokazit, nemyslíš?? takže mám doma Zdenečka IV.
takže vy si chatujete i na skypu??? já mám přezdívku pepana, tak jestli chcete tak napište
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 19:50:52
tak adélka se asi osypala nebo už mám vidiny.a to už jsme šestou nemoc měli.ale prý je ještě pátá a sedmá? nevíte někdo nebo může se ta šestá objevit víckrát?
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 19:08:37
Adís - takže už jsi na skypu v chatu listopadek, takže ok. Už tím tady nebudeme tapetovat diskusi :-)
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 18:46:42
normální značku kdo je offline tak křížek u tebe normálně zelený
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 18:42:29
Adís a jaký znak máš u těch zašedlých lidiček vpravo nahoře????? Křížek, otazník, nebo co?
klokanik 25522

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 18:01:51
kajdo mám tě tam jkak tě mám autorizovat.gothik a martibu tam mám normálně alw zbytek lidiček jakoby v mlze prostě světle černě
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 31954  [Dalších 31394 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.