Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:52:36
Mám to zapnutý, ale nevidím tam nic, ale možná, až si mě přidáš do kontaktů, objeví se to tam.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:51:52
Adísku - najdi si mě, mám nový nick - kajda12
|
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:46:14
kajdo máš zaplej skype? ted jsem tam napsala větu vidíš jí?.promin že otravuji ale chci přijít na to co je s tím.
zítra dám vědět taky jsem zvědavá ale jinak je fakt v pohodě. Ted si mě Verísku vystrašila malá manžovi v pondělí spadla z postele, ale nic jí nebylo |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:37:18
Adís - Tak to je divný s tím skype i s tou teplotou, asi bych jela na pohotovost, 39c je dost. Ale jak říkají holky, zuby to asi nebudou.
Mates po mě furt leze, pořád se mi sápe po nohách a musí ho vzít do náručí, je z něj šílenej závislák. Před hodinou se probudil a plakal a jediný co pohohlo bylo položit si hlavu na máminu hruď a nechat se hladit po zádech. Je to prostě závislák! |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:26:41
ADÍSKU, držte se, na zuby je to fakt moc ta teplota, pak písni...
|
Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:25:24
LENNY, KAJDO, děti jsou šikulky, ten most Veru taky zkouší, Laila nskonec všechny předběhne:)))
áááááááá naše zvíře právě řádí v šuplíkách s papírama o pojištění atd...Pádím zasáhnout--- |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:24:36
Adísku, tak držím palce, aby to nebylo nic vážnýho a rychle to přešlo. Holky, já jsem blbá, ale co je skype?
|
Re: sobota31.7.2005 17:23:02
Tak tady je dnes teda neuvěřitelně hnusně. A včera večer kolem 9. jsme zase prožila strasující akci, kdy jsme se vraceli z pouti od známých a cestou nás chytila neskutečná smršť, kdy jsme viděli, jak do stromu uhodil blesk, ten spadl a my na silnici neviděli ani na krok, prsotě sklo úplně zalitý vodou, kroupama, no děs. Nejhorší, že řídila ségra, která řídí teprve asi měsíc trochu víc, není na tom o nic líp s řidičskými schopnostmi než já, naštěstí vedle ní seděl v našem autě manžel( díky tomu, že řídila mohl na pouti pít), takže jí ovládal volantem, neb cestu dobře zná, ona jen mačkala pedál, kolem nás se stromy kývaly jako blázen, samý spadaný větve na cestě, no fakt síla, já se už začala modlit a polykala andělíčky,Veru začala děsně plakat, no, otřesný zážitek. Museli jsme ale jet, aby do nás v té smršti někdo nenapálil zezadu. No a ve městě 1/2metru vody, muselo to v tom jednom místě vyplavit obchody a už to tam řídili a odkláněli policajti. Děs. No a doma já kráva nechala jen na milimetrovou škvírku otevřené okno- bohužel střešní, takže jsme si vypavili celou místnost- obýváko- jídleno- kuchyň, takže se ještě do noci uklízelo a vytíralo, prostě paráda. Ještě jeden takový zážitek na silnici a už do auta nevlezu:( Od té hávárky jsme ustrašená jako blázen a hlavně od tíé doby, co mám Verunku, jsme nějaká přecitlivělá.
JANI, to víš, že když víš, co se všechno může stát( i po nějaké době po), že se na to díváš jinak a panikaříš víc než ten, kdo to neví...Je to děsný, jsem strašněj plašan. Jinak nevím, jestli jste v TV neviděli ve zprávách o tom půlročním chlapečkovi v kočárku, co na něj vletěl fotbalovej míč do kočárku z hřiště, kde si kopali mladý kluci( mylsím, šestnáctiletí) a týden nic a pak zařaly problémy, dostal se na JIP a zjištěno krvácení do mozku a hrozí, že bude slepej a ochrnutej. Rodiče podali trestní oznámení na toho kluka, co si tam kopal s kamarády a jelikož mu je už víc jak 15let,tak mu hrozí 2 roky!!!To je síla- na obě strany krutý. PAFFI, Veru tyhlety řevy do zpocení a ubrečení má často, myslím, že je to možná teď i tím, že 8.měsíc je typický fixací na mámu, pořád ji chce mít dítě u sebe, jinak řev ato u nás teda teď fakt je. MARTI, promiň, já už tady včera nebyla, Veru mi blinkala hned po, ale spíš jen ublinkla než blinkala, ale ona taky těsně před tím pila, takže mylsím, že to nebylo tím bouchnutím...Co se stalo? Mimís Ti taky spadl? Jste ok??? GOTHIC, díky, faldíky miluju. |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Schody31.7.2005 17:20:46
taky jsem si původně myslela že jsou to zuby.ale měla přes 38°C tak jsem volala Dr. teda jiný ne naší protože ta měla dovolenou a řekla že teplotu přes 38 by zubům ne přidávala.a v pátek měla skoro i 39°C ale uvidíme tžaky jsem zvědavá jestli DR, na ní něco objeví.
Kajdo já tem mámá tebe gothik a martinu jinak nikoho tak nevím.jinak jsem adisek 3010 |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Schody31.7.2005 16:43:02
Kajdo, gratuluji ke slézání schodů a Lenny, gratuluji Laile k mostu - je to šikulka.
Adísku, taky si myslím, že by to mohlo být zuby, nebo možná i z toho horka. Ale doktorkou asi nic nezkazíte. Jinak mně se vrátily teploty (potvory, nějak se jim u mě líbí), takže zítra zase k doktorce :-( Ach jo, už bych chtěla normálně fungovat. Bětuška právě s tatínkem vykopává pařez po vykáceném stromu, abychom měli hezkou zahrádku :-). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.