| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 31954  [Dalších 31374 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Schody

31.7.2005 15:53:34
Adís - a nemůžou to být zuby? To by na teplotu sedělo....
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Schody

31.7.2005 15:50:35
Adís - teď jsem koukala do skypu a ty jsi v tý listopad diskusi. Ty se tam nevidíš?
Karolína +2 16165

Re: Re: Schody

31.7.2005 15:49:35
Adís - a jaký máš skype jméno? Já jsem u rodičů a nepovedlo se mi přihlásit pod starým nickem, tak mám nový a tak jsem si musela holky najít. I Michala, abych byla spravedlivá a neříkala "jen holky". Takže neznám tvůj nick. Hodím tě tam.
klokanik 25522

Re: Schody

31.7.2005 15:10:16
ahoj holky
tak jsme se dnes vrátili od našich, protože adélka má od čtvrtka teploty tak chci s ní zajít k Dr., ale jinak jí vůbec nic není vůbec nechápem co jí může být.
Zpátky jsem zatím moc nečetla možná večer to zvládnu.
Kajdo gratuluji k lezení po schodech.adélka už taky schody vyleze s přehledem tak leze vždy do patra no ale jsem jí u zadku mám strach aby nespadle.
jinak fotky jsou super se pěkně ty miminka mění na dětičky:(

prosím kdo je na skype můžete mi přihodit do skype srazíku nějak jsem se vyhodila a mám tam jen gothik a matinu.a nevím jak se tam dostat a večer bych hctěla pokecat.ted nám strašně blbl internet ale včera to dal manža do kupy.
manža dnes odjel na soustředění v badmintonu.tak abych tu večer nebyla sama.Nebo mi někdo poradte tady přes rodinku.dík

martino přišla ti hračka od pampers?
Karolína +2 16165

Schody

31.7.2005 13:14:27
Holky, jsem úplně v šoku!!!!
Matyáš vylezl (směrem nahoru) po dvou nízkejch schodech a rovnou 2x za sebou.

Tady jsou ty schody (ta pet láhev je pro ilustraci výšky schodu):

A tady jak po nich leze:

Karolína +2 16165

Lenny, myslíš jako tohle?

31.7.2005 12:14:53
Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 23048

Re: Lenny

31.7.2005 11:57:22
Ahojky tak jsme dneska zase trochu pospali ale sem až moc přespalá připadám si jak po opici.Bastík tu blbne po celým bytě.Jinak ty vedra na nás vůbec nedopadli a to nám do toho ještě od středy rostou zuby dva takže se i sama divím mi to ale hodně trávili u vody ve studený sice ale Bastík je malá kačenka.Taky hodím aspon jednu fotečku.

Karolína +2 16165

Lenny

31.7.2005 11:47:22
Lenny - mě Mates dělá úplně to samé co Laila tobě. Taky nevím, jestli jsou to první pokusy o to se sám postavit, nevím, ale u nás je to taky dost v kurzu.

Lenny - mám ještě pořád to Sluníčko do auta!! Mám ti ho poslat poštou???? Tys mi ho už zaplatila a furt ho mám u sebe.
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.7.2005 10:15:35
Ahoj holky, tak konečně se nám to počasíčko umoudřilo, že??? už ani ty děti nebudou takové protivné. Hlásili přívalové deště a kroupy, ale Ostravě se to naštěstí vyhlo, byl tu v noci jen silný vítr.
Lenny, to je hrůza jak zametli s tvým mužem, jsou vyčůraní jak.... Člověk je v jednu chvíli nahoře a v druhou na dně, ze srdce Vám přeji, ať se Vaše situace co nejdřív vyřeší a vysvitne Vám zase sluníčko!!!! Jinak mi malý dělal to samé co Ti teď dělá Laila, taky mi dělal takovou stříšku. Malá ti už lozí po čtyřech? Zdenula to dělal ještě když nelozil, začal se mi takhle stavět, pak v zápětí hned lozil a do týdne se postavil na nožky. teď se staví o vše možné.
Verísku, tak to chceš po mě moc, abych ty fotečky zvětšila, ale pokusím se.
Holky, taky jsem šíleně zvědavý tvor, tak mi prosím napište Vaše adresy do albumu, teda pokud Vám nebude vadit, že se tam mrknu.
Včera jsme byli Žermanické přehradě, bylo tam sice dost lidí, ale malému se líbilo čachat se ve vodě. Ale to vedro bylo ubíjející, pak jsme šli na večeři s manžílkem (ještě jsme spolu sami nikde nebyli, co je malý na světě, zaúkolovali jsme babičku), a bylo to super.
A jak jste trávili sobotu Vy???
tak já jdu vařit těm mým chlapům
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.7.2005 10:12:28
ahoj Lenny,
!!!!!!
ten cvik co Laila dělá asi vypadá jako jóga? :-)))) Mates to dělal také a v pozdější fázi ještě zvedl jednu nohu a ruku do vzduchu (zkusila jsem to udělat také a je to dost těžké)
z mého pohledu je to naprosto v pořádku,M. byl na kolenou a občas se houpal dopředu-dozadu,pak k tomu přidal tohle A a nakonec se začal plazit (styl meresjev - plácnout na břicho,natáhnout ruce co nejdál dopředu a přitáhnout,přitom udělat nejaký pohyb nohama - byl dost rychlý i tímto stylem,teď přešel k regulérnímu lezení se vším jak má být) na kolínkách + A trénoval asi měsíc než přidal další kousky
myslím,že to chce gratulaci jak se Laila krásně rozhýbala a to bylo řečí jak je pozadu

u nás také opět špatná noc(mohlo by být i hůř - vstává jen 3x za noc a většinou kolem 6 je vyspinkaný) ale Metes mě takhle ničí už týdny,tak jsem dost vyřízená

děkuji za chválu Matýska,drakouš se celý den nezastaví ani na chvíli pořád za ním běhám ..... užij si pokroků Laily a přeji ať vám to jde dál stejně pěkně

musím běžet,drakouš řádí,kde jsou ty doby kdy si vydržel hodinu hrát sám na dece ach joooo :-))))
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 31954  [Dalších 31374 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.