Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:31.7.2005 8:26:08
Tak jsem začala trochu louskat zpátky a zjistila jsem, že Valerik snědl cigáro? Já myslela, že spadl. Tak určitě bych byla v šoku, ale když mu nic není a nezvracel, tak je jistě v pořádku!!! Je mi jasné, že jsi byla hrozně naštvaná, ale manžel to také neudělal schválně. Však se zase usmíříte. Také se sám určitě lekl.
Laila mi snědla minulý týden na koupáku suchý list. A také strčila do pusy sedmikrásku, ale tu jsem zachránila. Jinak Gothic, Valerik je neuvěřitelný co všechno už dělá! Macčí, super fotky Matýska! Je to tedy už také pěkné číslo! Kajdo ta fotka z bazénu je úžasná! Já dávám kaše od Nutrilonu - rýžovou a jablečnou od 4.m a jogurtovou od 8.m. Nijak jsem ale složení nečetla. ???????: Holky, Laila už dva dny dělá takovou divnou věc. Leží na bříšku, napne ruce a nohy, takže zadek zvedne úplně do vzduchu a stojí jen na dlaních a prstech u nohou! Co to jako má být za vývojovou fázi??? Na kolínkách není, prostě stojí, ale opírá se o ruce. Měli jste to někdo??? |
|
|
Neděle31.7.2005 8:08:20
Dobré ranko, koukám, že tu od včera večer nikdo nebyl.
U nás byla hrozná noc, vstávala jsem každou půl hodinu. Nakonec se Laila vzbudila ve 4:50 a od té doby stále pláče. Povedlo se nám ji uspat jednou na 5 minut a teď na 20 min, ale budí se s pláčem, nechce si hrát... Má už hodně oteklé ty horní dvojky, co už 3 týdny prosvítají, takže už to asi začalo. No snad budou brzy venku, tohle je hrozný. Dali jsme jí Calgel, kdyžtak jí dám Panadol. Tak se mějte lépe. Pa pa |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 22:29:32
JO a jsem pořádně ostříhaná. Moje dlouhé vlasy mám nyní kousek pod uši :o))
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 22:27:46
Ahoj holky. Tak jsem jen četla kousek zpátky. Viděla jsem, že měl Lerik havárku?! Gothic, jestli je takhle v pohodě, tak se neboj, bude ok. Ale já si sama sebe neumím představit jak Laily pády budu zvládat. Takhle nám už leze po celém bytě a stačí mi, když se trošku ťukne do hlavy.
Jinak manžel nedostal hodinovou výpověď. Je ještě 3 měsíce v pracovním poměru s tím, že mu firma změnila místo výkonu práce ze sídla firmy na adresu doma. To znamená, že už do práce chodit nebude, ani ho firma už nebude využívat, ale aby se dostalo zákonu, tak je v pracovním poměru ačkoli je doma. Odstupné nedostal žádné, protože byl ve jmenované funkci, tzn., že máme jmenovací dekret a to funguje trochu jinak. Když je odvolán z funkce, která není zrušená, ale je do ní jmenován někdo jiný, tak je 3 měsíce v pracovním poměru bez odstupného. Pokud je odvolán z funkce, která by byla úplně zrušená, pak je to klasika 3+2. U nás se všichni manažeři vyhazují tímto způsobem, že se pošlou "pracovat" domů, přitom se jim seberou veškeré prostředky, které do té doby měli - notebook, telefon, platební karty, auto... Firma se tímto chce vyvarovat, aby ten manažer ještě nekontaktoval obchodní partnery a neuškodil firmě. No takže tak. Je to udělané všechno v souladu se zákonem. Jmenovaná funkce je děsná nevýhoda! No aby toho nebylo málo, je moje mamka od dneška v nemocnici opět s ledvinovou kolikou. Snad bude brzy doma v pořádku. Tak já se zase ukážu. Pa pa. Jinak se nezlobte, že nereaguji na všechno, ale četla jsem jen první stránku. Dobrou noc! |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 16:39:24
Jo a Mačcí - já ho totiž taky miluju, na knížky už teď nemám čas a jako knížka by mě to asi moc nebavilo (mám teď ráda trochu jiné žánry), ale jako seriál - je to ÚŽASNÝ. A ještě jsem ti nepochvála fotky Matyáše, je krásnej.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 16:33:34
Paffi - já tu čokoládovou s pomerančem dávám jen občas, někdy nedostane večer kaši vůbec a dostane "jen" 250ml sunaru s rozpuštěnou Nestlé sušenkou. Jinak já jí taky po něm dojídám, je fakt výborná a teplá bude ještě lepší, já jí jím až když je už studená:-(
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: sobota30.7.2005 16:31:30
Jani - plavat nechodíme nikam, tohle je focený u našich v bazénu.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Verisku...30.7.2005 13:44:42
...prosim te jak ti tenkrat mala spadla a byli jste v nemocnici, ona ti zvracela hned potom, vid?
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 11:50:36
Ahojky. Tak lumpik tu vystraja od rana, takze je asi O.K. :-) Uz stihol 3x spadnut, jeden krat do cela o kov na posteli, tak tam ma troska modrinku, a to som bola pri nom. Cele to vyustilo do mojho hysterickeho placu, ze si ublizi, ze ho proste neustrazim. Uz mi sibe, on si stoji v priestore, v ruke hracku, kyve sa, rehoce sa no desny frajer.
Paffi-u nas sa fajci len na balkone, doma nikde ani omylom a ked je s nim muz vonku nehrozi aby si niekde zapalil, ani vonku, ani do podnikov kde sa fajci s nim nechodime (ani von). Fajcit pri nom nedovolim nikomu, ani vonku kamoskam, na toto som vazne hakliva. On nezjedol vyfajcenu cigaretu, ale nevyfajcenu, ktora asi muzovi vypadla, ked si vyberal s krabicky, :-( No asi sa mi chcel pomstit, ze mu nic nedoprajem :-))) Jani dik za starost. Verisek ako som pozerala fotecky Verunky tak som zabudla napisat, ze ma fascinuje aka je krasna faldikata, ma tie faldicky uplne vsade :-) Po kom ta holka je? :-) A sponecky nadherne pridavam sa k Ladke, asi kupim nejake Lerimu. :-) Prajem aby bol svagor v pohode chlapik a sestra s nim stastna ;-) Paffi-pridavam sa s hroznym spanim bojujeme aj normalne a nie teraz, proste jemu teplo vadi a tiez nespal od 6,30 asi do 10,30 a v noci sa budi stale, no som hotova. My sice mame klimu, ale moc ju nezapiname, lebo maly hned kasle, tak sa bojim, aby neochorel. Ale vec je to skvela! |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 11:00:53
Ahoj holky, jak zvládáte vedro???? U nás se v celým bytě už nedá ndýchat, snad trochu v pokojíčku u Ríšánka.....Sedím v pracovně, která je jediná s klimatizací a říkám si jak jsem byla blbá, když jsem minulý rok silně protestovala, proti zakoupení klimatizace - skvělá věc!!!!!!
Jinak všechny fotečky naprosto úžasný - pěkně se nám ty "miminka" tvarují!!!!! Gothic - celkem síla s tou cigaretou, my máme doma taky taťku kuřáka, ale kouří jen v pracovně a tam Rišák nesmí(počítače, kabely, doklady klientů) - nadělal by děsnou škodu, takže se cigára povalují jenom tam......já vím, mně se to kecá, když nebydlím v 1+1, že? Hlavně, že je v poho a taťka si bude dávat větší pozor.........ale asi mu chutnala, že? Lenny - je mi moc líto co se stalo tvému manželovi a jak se k němu zachovali. Ale jak tu někdo psal, vše zlé je k něčemu dobré, věř, bude líp... Pepano - přímo z Ostravy ne, ale rodiče mám v Havířově, chatu máme na Tětrlické přehradě. Jinak bydlíme v OLomouci. Jo, holky, kdo používáte pampers a máte na to nervy v pondělí 1.8. je akce v albertu na Jumbo balení za 299,- jen ten den a omezení snad 4 bal na hlavu, ale já na to nervy nemám..... Modřiny máme taky, hlavně na hlavě, když se pořád chce někam dostat a nejde to. Specialita je pověšený za ruce u madla myčky...............(máme vestavěnou, tak vlastně visí na úchytce od dvířek, je to sranda, akorát když se pustí, hodí záda a je tam dlažba, tak šílím.) Kašičky - já je dávám od 5-tého ukončeného měsíce, s příchutěma.....je pravda, že u nás moc alergie nehrozí. Kajdo - já koupila tu čokoládovou s pomerančem od sunarky a myslela jsem si jak Rišákovi pojede, 2 dny ji plival, tak jsem to vzdala, ale dojedla jsem ji já, moc dobrá... Jinak máme doma vzteklinu, příznaky se projevují už tak 2-3 dny, dneska to je síla - vzhůru je od 6 ráno, je 10:55- usnul před 20-ti minutama. Jediné, kdy je klid, tak u mně v náručí( jenže já nevyhrála ruce v loterii a mám opravdu jen jedny!), nehraje si, nic ho nebaví........leze a řve, tahá ten řev až z paty, ale vydrží řvát i 30min v kuse, zpocený, ubrečený a nepřestane dokud ho nevezmu na ruce...jsem z toho pološílená. Navíc jsem svou super knížku " dítě a já" půjčila kámošce, tak ani nemůžu najít žádnou radu....Ach jo, holky, kdyby ji z vás někdo měl, podívejte se prosím, jesti budete mít chvíli čas... Děkuju moc a omlouvám se za tapetování |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.