Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
sobota30.7.2005 10:50:45
Protože jsme měli včera divoké usínání, tak jsem se už nedostala k PC, jen mi manžel zjistil, jestli je Valerik v pořádku. Uff, Gothic, snad to bude dobré. Jinak Leri je fakt šikulka, musíš na něho být hrdá.
Sylvo, těším se na zprávy o Milupě :-). A hubený mi taky nepřijde, ono to má výhodu, když není baculatý jako naše Bety, že se mu líp hýbe. A navíc teď má malá pořád hrozný opruzeniny ve faldíčkách - i na ručičkách a nožičkách, jak je horko Kajdo, krásná plavecká fotka. Kam chodíte plavat, že je tam tak čistá voda? Lenny, Amely právní posouzení je správné, kdybyste si nebyli jisti, napiš mi mailík, pracovní právo snad ještě umím :-) Verísku, jsem ráda, že to s Verunkou dobře dopadlo, asi zažijeme úrazů ještě hodně. Je normální, že se bojíš, zvlášť s tvým vzděláním. Mám kamarádku doktorku, dokonce ve stejném oboru jako ty, a ta nemoci a úrazy svých dětí zvládá hrozně špatně, na můj vkus je příliš často vozí někde po doktorech a teď už i po psychologických poradnách. Myslím, že ty to zvládáš moc dobře. Asi si umíš představit líp než my, co se může stát. Bětka včera usínala strašně, sice večer usnula, ale v deset se rozhodla, že je ráno a trvalo to dvě hodiny, než jsme ji přesvědčili o opaku. Ale pak už do rána spala hezky. Jinak hlásíme šestý zub a taky teď strašně moc žvatlá, máma je nejoblíbenější, ale už zkouší všechno možné. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 8:12:54
GOTIC, nedivím se Ti, že jsi z V. byla v šoku, já bych taky měla pocit, že koukám na sci-fi. Myslím, že bude s tím cigárem ok a taťka je z toho asi taky špatný( ale poučený), co???
Jinak máš pravdu, ty pokroky, co V. udělala teď za posledních cca 5 dnů jsou neskutečný, pořád nic, nic a teď najednou se rozjela. Taky jsme si všimla, že vždycky jdeme k dr. a máme nějaký problém, na který si dr., postěžuju( minule, že nechce vůbec příkrmy, teď, že si sama nesedne ani se nezvedne na 4) a vždycky hned den po návštěvě u dr. to Veru udělá. Jakoby mi chtěla ukázat, že ji pomlouvám u dr. neprávem, že ona to umí, když chce. Je to potvůrka už teď. Neuvěřitelný... |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 0:59:36
Este som zabudla, Verunka bude urcite v pohode, Valerij pada furt odniekadial, ma same modriny (aj na hlave bohuzial)
S jedlom sme na tom podobne ako Amely a vy, zelenina este hej, aj kasicka s bananom ale ovocie teda moc nie, jedine ten banan, hrusku a melonovu stavu. Este je ochotny jest take pyre s bio obchodu-je to len 100% pyre ovocne, tak som zvedava ci zje taku aj slivku. No problem je v tom ze jedno pyre stoji 50sk :-( Proste on je len na tie najlepsie a najdrahsie veci gurman uz od malicka. :-)) |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 0:45:46
Verisek nie si jediny blazon :-)
No cical celkom dost, tak je asi v pohode ked mu chuti. Dobre je, ze zjedol vecer vela kase, tak to nemal na prazdny zaludok, nevracal, tak snad to bude o.k. Verca pisala na skype, ze sa to iste stalo Bastikovi a ze bol v pohode. Citala som na nete, ze smrtelna davka Nikotinu je 10mg na kg telesnej hmotnosti. No a on mal max 0,3. Verunka je sikulka, ona to berie nejak hopom, co? Ono je strasne tazke dopredu urcit ktore dieta bude kedy chodit, sranda je, ze neter aj synovec zacali chodit na den presne 4dni pre 1. rokom. Neter do 8m nerobila takmer nic a potom to vsetko zvladla rychlo a synovec stal od 7m, od 9,5m sa postavil v priestore. Takze je dost mozne ze Verunka zacne chodit skor ako VAlerik. :-) No asi je to tou zmiesanou genetikou rusko-slovenskou :-) Neviem fakt, doteraz som to brala tak nejak ze je o nieco popredu (v okoli mam same take rychle deti), no ale po tomto co predvadza nechapem. Fakt na neho pozeram s otvorenymi ustami. Nechcem aby to vyznelo, ze sa nim chvalim, to nie, len som z toho bola dnes dost mimo a musela som to niekam napisat. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.7.2005 0:03:21
Ahojky, předem upozorňuju, že to dnes bude asi dlouhý. Pěkně jste mi daly zabrat než jsme vás přelouskala za celý den. Čekla jsem, že tady nic v tom vedru nebude a ona taková nálož příspěvků...Takže:
MY- dnes ráno nám Veru spadla z postele v ložnici, prostě naše barikády z peřin selhaly, no bulela jsem zase jako blázen asi hodinu, ještě že byl tentokrát manžel doma, nechali jsme ji tam dospat a už to bylo, už nikdy to neudělám...Ale Veru byla prakticky hned v pohodě, ale znáte mě, jsme na tohle hrozná, takže manžel mě zklidnil, že tentokrát teda fakt do nemocnice nepojedeme, takže ji celý den jak blázen pozoruju...Přes den jsme museli vypadnout ven, neb tady v podkroví se nedá přežít. Byli jsme naložený na koupalku ve vodě a ve stínu a bylo to fajn, ale pravda je, že oproti tomu, jak hezky byla jen na dece ještě před pár dny, tak to bylo docela náročný uhlídat ji, pořád se někam odplazovala. No ale od toho svého 1. posazení před 3 dny to teď dělá pořád a děsně rychle, je tio nádherný, jak na to jednou přijde a pak to dělá pořád...Je ptrostě úžasná:)))To taky dnes říkali 2 starší pánové na rehabilitaci- musela jsme ji ráno vzít s sebou, neměla jsme manžu na hlídání, tak spala v čekárně v kočárku a když jsme po 5min. přišla, tak už seděla a povídala si s těma pánama, co tam čekali, takl ji hrozně chválili, jak s ejich vůbec nebojí a jak si s nimi hned začala povídat a nasmívat se na ně- koketka jedna mrňavá...No a s papáním je to u nás teď nějak horší, asi i kvůli těm vedrům. Hlavně zjišťuju, že ji nějak to ovoce nejede, takže pořád nejvíc jede u nás zeleninka, masíčko... KAŠE- my zatím nekašičkujeme, ale plánuju do měsíce určitě a každopádně stejně jako Gothic, kvůli alergiím půjdu do nemléčných, nepřichucovaných... SYLVO, zrovna dnes jsme na vás vzpomínala, jak vám asi jde papání a že vám musím písnout, tak jsme se tady zase minuly. Koukám, že pořád válčíte, ale přece jen je to o něco lepší. Myslím, že M. je akorát, prostě to není takový buřtík, ale na té fotce je čím dál hezčí, myslím, že tentokrát by V. už nebyla tak odmítavá jako minule na té dece:))) LENNY, to je teda síla s tou výpovědí, to snad ani není možný. O to horší, že jste pracovali spolu, viď? Je to děs, co se děje, jak je to možný???Jaký udali důvod, proboha???Nevím, co na to říct. Snad jen jak píšou holky, že manža najde něco lepšího...Snad...Jinak s V. očíčkama máš pravdu. Kamkoli přijdeme, tak jen slyším:"To jsou ale oči." a něco v tom smyslu, že je má přes celou hlavu. Přesně tohle říkali, když jem byla malá, o mně- vždyky mi to naši a babi vyprávěli, jak je lidi na ulici zastavovali a byli udivený mýma kukadlama...Historie se opakuje. Je to sice milá lichotka, ale Veru je neuvěřitelná slídilka a na každého z toho kočáru čumí, úplně uhranutá, hypnotizuje je, takže nás pořád oslovují na ulici, v obchodě cizí lidi, pokladní atd. a já když spěchám, tak nemám šanci se někam rychle přemístit něco zařídit... GOTHIC, s cigárem bych teda manželovi asi pěkně vyčinila, ale já jsme obecně na cigarety vysazená. Snad bude Valerik ok, myslím na vás, ráno písni, jak mu je...Veru mi dnes začala baštit ze země spadený suchý list z kytky, naštěstí z nejedovaté, ale v chodbě mám difenbachie, takže musím provést likvidaci, jsou tak nádherný, že se mi nechce je vyhodit,a le riskovat, že mi je veru sní nebudu. Možná je na přechodnou dobu daruju( tak na 15let než mi ty plánované 3 děti vyrostou do rozumu)...Jinak z Valerika nechápu, on je snad mimozemšťan, ne???I když možná to bude ten slovenský temperament, ne??? MACCIMAMO, Matýsek je teda okáček krásnej a šikovnej, jak suverénně stojía ještě stíhá pózovat. Jinak máme stejnou kostku s otvůrky, je super, už jsme tady o ní psala, jak si s ní Veru už teď vyhraje. Máme ještě jednu podobnou se zvířátky, která se tam jen vkládají do stěn, nevhazují dovnitř a na dně je vždy název zvířátka anglicky...Taky super. PEPANO, Zdeneček je boreček, ještě zkus pro nás ty fotky trošku zvětšit, ať vidíme detaily, jsme zvědavý ženský:)))Jinak, jak jste vybírali pro něj jméno???Je to po někom nebo jen tak, že se vám líbilo. Můj táta je totiž taky Zdeněk a jmenuje se tak proto, že se nemohla babička dohodnout na jméně s dědou a jeho rodinou a ještě na porodnici nevěděla, jak se bude jmenovat a když se narodil, řekla, že neví a ten dr., co jí rodil jí řekl, ať mu dá jméno po něm, když mu pomohl na svět a jmenoval se Zdeněk...Moc Zdenků neznám... CACO, Fífa vypadá neskutečně přemoudřele...Kdo ví, co z něj vyroste, tipuju na prezidenta:))) NELÍSKU, Nelinka je krásný jméno, strašně se mi to líbí, je to pěkná dlouhánka LAĎKO, tak Davídkovi nějakou sponečku vyzkoušj a hoď sem fotku, třeba Verunku trumfne... KAJDO, já nemám nikde na netu založený naše album, pár fotek mi na listopadky kdysi dávno vkládala tuším Lenka a od té doby vždy jen pár fotek hodím do diskuze, nějak na to nemám čas, máme album v dokumentech na našem PC a je jich požehnaně... SONKO, krásný fotečky, miluju tenhleten styl, prstě super:))) Tak snad vše, vykecela jse se a jdu do hajan, zítra mi přijíždí ségra se svým novým klukem( rozešla se s tíám bývalým po 11letech), tak chce, abych jí toho nevého zkoukla, tak jsme dnes řádila( uklízela, navařila, napekla...) No a tak jsme sama zvědavá, jaký bude nový švára...Zatím, co o něm vím, tak je to celý můj manžel( zájmy, chování atd, krom vizáže)...Tak si manžel samozřejmě přihřál polívčičku- prý se ségra inspirovala v ideálu manžela jako je on a našla si stejného...Tak ho při tom nse ségrou echáváme, ať má radost, ne...Tak dobrou...Už js,me tady 100% poslední šílenec a ještě takový elaborát...Zítra mě zabijete, že to musíte číst...Sorryyyyyy!!! |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška29.7.2005 22:48:42
Děkuji moc za pochvalu,drakouš stojí asi tak 2 dny a o hrazdičku se dokáže postavit sám dokonce ji jakoby tlačí před sebou a chodí (dnes podsunul nohy moc pod hrazdičku, "hodil" záda a strhnul ji na sebe tak máme ještě rozseknutý ret - to bylo řevu- náš první vetší úraz)
![]() pokud se ten obr ukáže - tak vypadá hrazdička z té důležité strany a na této fotogr. jsem si uvědomila jak moc se Mates změnil - už je to skoro velký chlap :-(((( CACANDO srazík musíme po dovolenkách určitě udělat,ale někde kde je min 1m vysoká ohrada jinak vezme drakouš roha :-))) AMELY zdravím,děkuji za chválu dmu se pýchou |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška29.7.2005 22:24:50
Tak jsem po tom dnešním mumraji zas doma, ale nejradši bych se odstěhovala někam do lednice. Malá mi v tom vedru spí naopak strašně špatně. Dokonce se i v noci budí, což jinak nedělá :-(
Lenny, jaktože dostal hodinovou výpověď? To přece u nás nejde.Z organizačních důvodů jsou 3 měsíce výpovědní lhůta a pak dva platy jako odstupné. Okamžité zrušení téměř není možné a to ani když je to zahraniční firma Musí se řídit naším zákoníkem práce. Náš šéf to pěkně porušoval(švýcaři) a jednak jsme projeli a pěkně zaplatili ušlou mzdu dvěma lidem, kteří to dali k soudu a jednak nám napařil obrovskou pokutu úřad práce. Teda pokud jim muž nepodepsal rozvázání dohodou, to by pak neměl nárok na nic.Práci si muž najde určitě dobrou. Má zkušenosti a kontakty, které někdo jiný rád využije. Śkoda jen, že bude možná muset dojíždět do Prahy,co? Gothic, to je mi tě líto a Syslíka taky. Snad mu chudáčkovi nebude špatně. Ta hádka s mužem byla určitě ze stresu, to bude zítra v pohodě. Gratulace k samostatnému stoji s kostkou :-) U nás jsem po vyzkoušení spousty kaší zůstala u nestle nemléčné v sáčku - jako Ká. Danielce chutná kupodivu nejvíc, přestože je chuť dost nevýrazná a sladké to není vůbec. Asi nebude na sladký :-) U ní jsem zůstala po vyzkoušení spousty jiných, s příchutěma jí vůbec nechutnají a mě teda taky ne. Dokonce tu mám několik sunarek nedojedených :-( Ještě milupa první kaše nám moc chutnala . Ono každému prckovi jede asi něco jiného. Daniele nechutná skoro žádný ovoce. Ani na přesnídávky se netváří.Zato zeleninu a masíčko dlabe jak o život. Ovocné nepije ani šťávy. Je zvláštní, jak si už od malička oblíbí některé chutě a jiné odmítají. Sylvo, Matýsek mi hubený nepříjde. On tomu jídlu příjde časem na chuť. Takhle tady zlobí s jidlem dost dětiček. Pokud chceš dělat kaši z MM, tak rýžová nemléčná krupička od nestle - je v sáčku za cca 29,- a s modrým medvídkem. Jak psala Ká, hodně ztuhne po pár minutách. Dávám do 200 ml vody jen dvě vrchovaté lžíce. Ale jukni si na složení, jestli ti bude vyhovovat. Cukr tam myslím není. Ještě si vzpomínám na moc hezkou fotku Filípka - to je ale změna s těma vláskama :-) A Linda s Maxíkem měli moc krásný fotky.Nějaký profi, ne? Matyášek Macčímámy mě taky naprosto okouzlil! To je opravdu sladký chlapeček. Copak to má za pěknou hračku? Ani jsem nevěděla, že už tak pěkně stojí.Určitě jsem na někoho zapomněla, tak příště to snad napravím. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re:29.7.2005 22:17:40
KAJDO k smrti ráda (Hercula Poirota)a jako správný literární barbar samozřejmě v seriálové podobě.To poslední televizní zpracování mě vyloženě nadchlo,hlavně kvůli architektuře, interiérům,designu atd.... byla jsem unešená
krááásná fotečka,taťka s malým plave? tiše závidím GOTHIC bohužel kašička je mléčná,vařila jsem jáhlovou z jáhel s trochou ovoce a mělo to úspěch - ale nemám vůbec čas,tak dávám hotovou - držím palečky aby se nic nestalo a vše prošlo bez problémů ještě jsem zapoměla SYLVO Mates měl 71 cm na 7,3 kg tak jsme na tom hodně podobně a doktorka mi řekla,že je kus chlapa o podvýživě nepadlo ani slovo :-)))) a stejně jako GOTHIC mi všichni říkají jak je velký PEPANO my se ještě neznáme tak zdravím JANO s odstříkáváním tu nejsi jediné "střevo" já to také nezvládala,tak jsem začala dávat kaši se sunarem a mléčná kaše je lepší řešení hrazdičku má mates od 4 měs a na začátku jsem byla zoufalá,že si s tím nebude hrát - ale teď se to ukázalo jako dobrá koupě,ono se to dá otočit i tak že z toho nakonec bude stoleček a máme ji z www.legacek.cz tam ho měli nejlevnější,je to od little tickes ( snad je to dobře napsané :-))) |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška29.7.2005 21:53:05
Gothic - super! Tak hlavně, že to není na výplach žaludku, nebo tak něco. Přeju klidnou noc.
Mimochodem - dala jsem do svýho alba nový fotky. Jedna ze včerejška: ![]() |
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška29.7.2005 21:49:32
Ahoj holky,
díky moc za rady ohledně kaší. Vyberu si z toho, co se mi zdá nejlepší. O té Mulipě jsem už taky slyšela, tak jsem zašla do lékárny, koupila a zítra jí Mates dostane k večeři. Tak vám dám vědět. Holky, úžasný fotečky. Gothic, držím palečky, aby malému nebylo špatně. Dej vědět. To je zajímavé, jak ty caparti často jídlo nechtějí, ale cokoliv jiného si cpou do pusy. Mates zase včera převrhl květináč a začal jíst hlínu:-) Naštěstí jsem si toho včas všimla. Jinak opět smekám před šikovností Valerika. Mějte se všechny krásně, pusinku mimískům. Papa, S. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.