| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 31954  [Dalších 31344 >>]
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 21:37:13
Tak to ti věřím, že jsi naštvaná, taky bych byla. Taky se vždycky nervuju, když manžel nechá krabičku cigaret na stole, kde malý v pohodě došáhne. Snad to bude v pořádku a nebude mít žádné problémy. tak se ozvi co a jak. tak se mějte hezky holky, já jdu lehat. dobrou noc a snad se nám bude dobře hajat v tom vedru
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 21:27:07
tak sme volali na toxikologiu a mily pan povedal, ze sa to nevstrebava, takze otravit by sa nemal, ale moze mat zaludocne problemy. :-( A povedal, ze on tiez tahal 3 spaky synovi z pusy :-) No ale sme sa strasne pohadali s muzom kvoli tomu, tak to vyzera dost blbo. :-( Je mi z toho zle. :-( Vobec nechapeme ako sa k tej cigarete dostal. :-(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 20:28:36
Já si taky myslím,že by mu to nemělo nijak uškodit, hlavně ať hodně pije. Snad to zítra vyjde ven. Tak napiš co ti řekli na té pohotovosti.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 20:18:34
Gothic, nedivím se, že máš strach, snad to bude dobré. Dej vědět, ale věřím, že v půlce cigarety není tolik látek, co by ho mohlo poškodit a že to projde ven.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 20:15:26
Jana ano robim to s mojim mliekom, odstriekavam rucne, staci toho troska mam to za 5 minut. On toho zase nezje nejake kvantum ako tam pisu ze 150ml, to by som neodstriekala ani za cely den :-) My kedze sme alergici, tak mi ide o to, aby sa stretol s kravskou bielkovinou co najneskor, preto sa takto "trapime". Ta pohankova sa robi s prevarenej vody a do toho mu pridavam este mlieko.
Maly mi prave zozral pol cigarety (asi vypadla muzovi) vobec neviem co mam robit, mam hrozny strach :-(( Ideme volat na pohotovost.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 19:31:45
Jo, ještě - Pepano - gratuluji k vložení, mě to taky nejprve trvalo a pak jsem na sebe byla hrozně hrdá a Gothic - článek nehledej, máš i beze mne málo času. Jen mě to zajímalo.
Macčímama - Mates je v tom dlouhým tričku sladkej a ta hračka, o kterou se opírá, vypadá hrozně zajímavě - určitě ho to baví. Můžu se zeptat, odkud ji máš?
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.7.2005 19:29:55
Gothic, když v tom není UM, tak to pak děláš se svým mlíkem? Já tomu nerozumím, asi jsem natvrdlá :-). Já jsem jí rýžovou od Nestlé dělala jen s vodou, když měla průjem a to bylo dost hnusný - no a navíc to staví, což nechci. Doktorka říkala, že mám koupit mlíčnou. Vždyť já bych tolik MM ani každý den neodstříkala, jsem na to děsný střevo :-(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 19:22:31
hurááááááá, na podesáté jsem to zvládla, děkuji za výdrž a za rady

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 19:22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouška

29.7.2005 19:18:39
zkouším vložit fotku, tak kdyby se mi to zase nepovedlo, tak mě omluvte
"img src=http://rodina.cz/szewczykovi/album/thumbs/pre_sejmout0010_1.jpg"
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 31954  [Dalších 31344 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.