| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 31954  [Dalších 31314 >>]
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: fotky

29.7.2005 17:02:10
Díky Kajdo a Jani, snad to nějak zvládnu, fotoalbum mám na rodina.cz/szewczykovi
Jana + 4 16678

Re: fotky

29.7.2005 16:51:16
Kajdy vysvětlení je samozřejmě přesné, takhle to dopadne, když něco vysvětluji já :-)
Jana + 4 16678

fotky

29.7.2005 16:50:07
Pepano, fotku musíš mít někde na internetu. Pak musíš zjistit její adresu - např. klikneš pravým, zvolíš vlastnosti a v nich si zkopíruješ adresu. Tu pak vložíš do příspěvku takhle:
Snad je to srozumitelný.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 16:49:59
Ahoj Macčí!

Pepano - fotky: Musíš je mít nejdřív vložené někde na internetu, možná by stálo za to, založit si tady na rodině svoje fotoalbum, tady je návod jak na to(http://rodina.cz/scripts/help/help.asp?typhelp=4&subhelp=2) a tam fotky vkládat průběžně. Takže to je první krok. Pak musíš tady do diskuze napsat odkaz <.........> s těmahle hranatýma závorkama, kde místo teček napíšeš "img src=......." a místo těch těček tady napíšeš přesnou adresu tý totky a tu zjistíš tak, že až jí budeš mít na netu, klikneš na ní pravým tlačítkem a zvolíš Vlastnosti a tam je přesná adresa toho obrázku (fotky) a to tam zkopíruješ. Snad je to srozumitelný.
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 16:40:26
Zdravím po delší době,
nestíhám,občas čtu ale málo.Mates teď začal spurtovat - rostou nám dva zuby najednou,už leze jako člověk a začal si stoupat .... už to s ním začíná být dost náročné,je k neuhlídání nedávno mi málem utekl z baráku až na dvůr
Když jsem si prohlédla krásné fotečky,také přidám jednu od nás ze včerejška

LENNY je mi to moc líto,držím palce ať taťka sežene supr práci
SYLVO my jsme papali na začátku rýžovou kaši rozmíchávanou ve vodě + čerstvé ovoce a nic moc,kaši od hippu jsem také koupila a cukr v ní mě odradil od koupě další,i když je docela dobrá.Nejlepší zkušenost mám s Milupou - rýže + kukuřice tzv. první kaše ta nám moc chutná,občas do ní přidám ovoce a vždy Mates spapá všechno ( je bez lepku,bez cukru - ale je slaďoučká a krásně se rozmíchává, koupit možno např v hypernově,u nás ji mají v lékárně a v droxi)

Fotečky jsou moc krásné,nebudu jmenovat protože bych jistě na někoho zapoměla a to by mě moc mrzelo,protože všechny dětičky jsou naprosto super
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 16:28:34
Ahoj holky, tak jak to všechny to vedro snášíte?? jsem zalezlá doma a snažím se nic moc nedělat, ale s malým dítětem to moc nejde. Byla jsem nucena v 1 hodinu vylést ven a skočit si pro plínky, byla jsem přesvědčena, že mám ještě jeden balík v zásobě, ale ejhle jsem se spletla. Všem gratuluju k pokrokům, já už jenom čekám, kdy se ten můj rošťák konečně pustí nábytku a udělá svůj samostatný krok, vstává na nožičky o cokoliv co uvidí, chodí kolem stolu, a i za ručičky se mu to strašně líbí.
Jinak Lenny, strašně mě to mrzí s tou prácí od mužíčka, je to šílené co se dneska děje. Věřím v to, že se to brzy spraví a najde si lepší prácičku než byla tamta.
Není někdo z Vás z Ostravy??? Jak jsem to tak pročítala, tak už jste se některé viděli, že?
Kdyby jste byly taky tak hodné a někdo mi napsal jak jste tam dali ty svoje broučky. Jinak je musím všechny pochválit, jsou nádherní. Maminky, ůžete být na ně jen a jen pyšné.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 15:56:27
Cáco - fotka je super, z něj bude taky Starosta, co?

Jani - nevidím důvod, proč skoro 9ti měsíčnímu kojenci dávat kaši bez příchuti, žádnou takovou jsem nikdy nekupovala, musí být každopádně dost hnusná. Tý čokoládový od 6.měsíce jsem se bála, tak jí dostal až teď od 8.měsíce, aly myslím, že jsem se bála zbytečně. Ty kaše jsou určený pro určitý věk kojence, takže nevidím důvod, proč by měl být "ošizen" (v tvém případě "ošizena") o příchuť kaše. Ti výrobci vědí a mají na to licence, tak proč to dítěti nedopřát?????
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 15:46:42
Cáco, mimochodem tvůj syn je děsně podobný architektovi, který nám dělal projekt na dům :-) - pořád jsem si říkala, odkud to dítě znám :-)
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 15:45:18
Kajdo, díky moc, tak to nějakou zkusím, nechtěla jsem do mlíka, když UM nekupuju. Ale chtěla bych začít bez příchuti, nevíš, jestli taky nějakou mají? Doktorka říkala, že zatím bez příchuti, tak nevím proč.
Cáco, super foto, už jsem ti ho tu chválila minulý týden. Zasněný výraz, blankytně modré oči,....děsná romantika.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Vedro :o/

29.7.2005 15:36:28
Jani - kupuju jen do vody. V těch od Sunarky (firmy Hero) je už Sunar.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 31954  [Dalších 31314 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.