Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Fotka29.7.2005 15:19:04
Holky, taky vam sem prdnu jednu fotku z minuleho tydne, ktera se mi docela libi :o)
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Vedro :o/29.7.2005 15:15:43
Kajdo, moc gratulujeme, to je super. Matýsek je šikula a taťka taky :-).
My vedro zatím zvládáme skvěle, tady je fajn a po obědě jsme spolu zalehly asi na hodinu, tak se cítíme obě dobře :-). Dnes jsem zjistila, že když Bety postavím k něčemu, čeho se může držet, tak prostě stojí - jako kdyby to bylo úplně normální. Byla jsem z toho paf. Jinak se mohutně plazí, ale bohužel pořád specificky - na zádech. Nožičkama se odstrkuje, když už je hlava moc v záklonu, tak si ji narovná a "jede" dál. Ach jo, asi se z ní zblázním, je paličatá po nás obou :-). Kajdo, díky za tipy na kaše, taky už jí chci pomalu začít dávat, tak se to hodí. Můžu se zeptat, jestli ty, co používáš, se dávají do mlíka, nebo do vody? Lenny, věřím, že to zvládnete. Jinak fotky všechny super, někdy je pochválím jednotlivě, teď mi do toho škvrně hrabe, tak ani nevím, co si vlastně přečtete :-) |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Vedro :o/29.7.2005 15:06:12
Cáco - jsem ráda, že je Monyyy v pořádku, pozdravuj jí ode mě.
Lenny - opravdu vám moc držím palce, ať to nějak vzládnete. A oni ho jako vyhodili "na hodinu"???? Proč? JO a mám jednen další "důležitý" mezník v životě Matyáše, když stojí a držím ho za sučičky a horní část těla mu nakloním dopředu, zvedne nožičku, kolínk o dá hrooooozně vysoko a udělá krok, udělá tak tři čtyři, ale je to první "chůze". Poprvé to udělal včera k večeru venku na trávě a to s ním chodil manžel, takže jsem moc ráda, že byl u nějakého jeho pokroku jako první. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Bacha na kojenecke lahve29.7.2005 14:25:08
Ahoj, holky díky moc za podporu, je mi z toho strašně smutno. Dnes jsem musela na 12h na velkou firemní poradu, kterou pořádat nový ředitel pro cca 30 zaměstnanců a musela jsem si to tam ještě vyslechnout, že už není zaměstnaný, v tu chvíli jsem musela unést 30 párů očí na mě, no slz jsem měla plné oči, ale zvládla jsem to, nechtěla jsem jim ukázat jak moc mě to mrzí. Ale když jsem šla domů, tak se pár našich dobrých kolegů snažilo projevit lítost a to už jsem nezvládla a s pláčem řekla, že to necháme na pondělí až přijdu ráno do práce.
Manžel si jel teď koupit nějaký mobilní telefon, tamtem mu vzali a nenachali mu ani opsat čísla. Já vím, že by nikdy žádnou lumpárnu neprovedl, že by hned začal obvolávat zákazníky, ale asi mu nevěří. Je mi to líto, že poté, co tam více než 5 let pracoval, to musí končit zrovna takhle. Nebudu tady naříkat, už se cítím o něco lépe než ráno. A ještě jednou děkuji, že na nás myslíte a držíte palečky. |
|
|
Vedro :o/29.7.2005 14:17:46
My jsme taky dneska cely den doma a je to taky docela s prckem zahul... Je protivnej, spocenej, blbe usina, no asi to vedro dela svoje :o/ Ale ven se mi nechce, je tam na chcipnuti a jet nekam autem taky neriskuju, pocitam, ze nez by zafungovala v aute klimoska, tak tam bude tak 60 stupnu a to je podle me k nepreziti.
Navic rano varovali v TV pred prizemnim ozonem a doporucovali malym detem vubec nechodit ven. No, takze se to snazime pretrpet doma :o) A zitra razime na dovcu na Orlik, tak uz se tesime :o) |
| K&K | 30789 |
|
|
Bacha na kojenecke lahve29.7.2005 14:07:43
a jedno upozorneni:
http://www.novinky.cz/domaci/61826-na-trhu-jsou-nebezpecne-kojenecke-lahve.html |
| K&K | 30789 |
|
|
Re: fotky29.7.2005 14:06:04
Lenny, je mi moc lito, co se u vas stalo. Manzel je sikula, umi jazyky, preju mu, aby brzo neco dobreho nasel.
Sylvo, ja kupuju kase Sunarky, podrobne je nestuduji, takze nemohu se zarucit, jestli tam nahodou trochu cukru neni. Nebo jeste kupuju ryzovou kasi v sacku (ne balena v tvrde krabicce) od Nestle. Stoji okolo 30,-. Tak je taky dobra, dela se v mlece a pozor - po 5 minutach celkem zmeni konzistenci k tuzsi verzi. Jinak u nas je dnes bojkot jidla - ma na obed pohanku se zeleninou. Na obed si vzal jen jednu lzicku, takze jak se odpoledne vzbudi, bude to mit na svacinu, popripade na obed. Potom napisu, jak to dopadlo. Jo a Sylvo - to je tvuj dojem, ze je Matysek hubenej, nebo ti to rekla doktorka? Sonko, mas nadherne fotky i deti. Moc hezke fotky. jinak my vedro snasime tak, ze porad spime. Ja teda ne, ale malej spi tak 19 hodin denne. |
| nelisek |
| • |
fotky29.7.2005 13:47:11
nelisek
![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 13:45:59
Nelisku, zitra jedeme na tyden na Orlik na dovcu, takze kaficko az ted dalsi tyden.
Jinak, co se tyce plavani, tak chodime od 3,5 mesicu do Letnan (www.delfinek.cz) a jsme moc spokojeni. Myslim, ze je to i o neco levnejsi nez pises. Ted jsou prazdniny, ale v zari pokracujeme a moc se tesime... |
| Nelisek | 20887 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 13:24:41
Tak to zkusím ještě jednou. Pokud se mi to nepovede, můžete mi někdo napsat přesně, jak to udělat. Děkuji
Andrea img src= |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.