Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nelisek | 20887 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 13:22:46
Tak mám chvíli čas, tak honem jsem zalistovala trochu zpátky a doufám, že se mi podaří taky něco dopsat.
Cacando - už se těším na kafčo někdy v průběhu příštího týdne, tak mi dej vědět, kdy se ti to hodí. Verísku - Verunka je úúúžasná, je to kus ženské My stále bojujeme s příkrmama, jak tady psala jedna maminka, tak alespoň nejsme sami. Dnes jsem nechala malou zvážit s plínou a v bodýčku a měla 8120, takže taky nic moc a měříme 76 cm. No i když musím malou pochválit, protože včera snědla večer před kojením malý hrníček kaše Hami.Ale zeleninky nebo ovoce, tak leda pár lžiček. A kojíme pořád tak co hodinu, teda už to nesleduju, ale mám pocit, že kojím pořád a všude. V noci tak co dvě hoďky. Holky, taky v těchto dnech nechodíte ven? Nemám mít výčitky, že jsem s malou zavřená doma. Teda včera jsme šli ven na chvíli kolem 19 a pořád mi přišlo, že je hrozně vedro. Doma máme klimatizaci, tak vždycky proluftuju byt a potom se to dá na chvíli vydržet. Jinak jsem se byla včera přihlásit na plavání do Kenny a večer byla doma velká diskuze, protože cena je příšerná - 3380 za 8 lekcí (15 min. rozvičení a 30 min.plavání). To nám teda přijde šílené. No nic, obětovali jsme to a ty dva měsíce to zkusíme, ale pokud některá znáte levnější plavčo v Praze, tak mi dejte vědět. A taky máme novinu, umíme pá,pá, jak jsem veliká a paci,paci, ale jen když má náladu. A taky bychom potřebovali helmu, stoupne si, pustí se a pak řev, ale to asi znáte všechny. Ještě se pokusím vložit fotečku, ale nevím. Tak zatím krásný trochu chladnější den Andrea |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 12:25:08
Sylvo, s Monyyy jsem se videla ve stredu, byli jsme na obidku v KFC. Monca je zatim v poradku a jeji "brisko" taky. Ma za sebou uz i nejake specialni geneticke vysetreni a vse zatim v poradku. Ale skutecne vyhrano bude az kolem toho 20tt. Ted je myslim nejak 12-13tt, tak moc drzim palce!!!! Ale ja myslim, ze tentokrat to bude OK :o)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 12:22:34
Jo a Sylvo - prohlídni si ty přesnídávky jestli neobsahují moc Éček - hodnota by měla být kolem 400. Některé přesnídávky mějí totiž dokonce Éček 1400.
Raději než přesnídávky dávám JÁ ten jogurt. Na přesnídávky je myslím podle mě čas až v zimě, kdy není moc dostupné čerstvé ovoce. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 12:16:11
Lenny - tak to je teda hustý, držím palce, ať se z toho manžel nesloží a ať najde hodně rychle dobrou práci, alespoň dobrou, když ne bezvadnou. Držím palce a dej vědět!
Sonko - krásný fotky i dětičky. Sylva - Ahoj, mě se to zdá teda stejně jako tobě nic moc s tím jídlem, je to myslím málo. Nevím, každý člověk (i dítě) má jiné potřeby i co se jídla týče. Ale ty vlastně ještě kojíš, viď? Třeba mu mlíko stačí, ale možná bys měla popřemýšlet o tom opravdu začít dávat kaše. Samozřejmě záleží na tom, do kdy chceš ještě kojit. Pokud bys chtěla přestat brzo, najela bych na kaše, postupně přidávala Sunar, nebo jiné UM a dávala bych mu každopádně jogurty (ať už chceš kojit ještě dlouho nebo ne). Zkusila bych být tebou Aktivii, ta je výborná a s živou kulturou. Pokud jde o kaše, nejdřív Matyášovi nejela žádná, pak poznal Sunar a začala mu chtnat jahodová od Humany. Pak jsem zkusila od Sunarky jogurtovou s lesními plody (ta je mimochodem opravdu výborná, vždycky jí udělám víc a dojídám to) a ta mu teda taky jede, a teď jsem mu nedávnou koupila taky od Suanrky rýžovou s čekoládou a pomerančem (od 6.měsíce) a ta je taky výborná. MOJE ZKUŠENOSTI A RADY! |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:54:03
Lenny, to mě tak strašně mrzí. Držíme palce, ať to rychle přebolí a ať něco najde. Určitě najde něco lepšího. Držte se!!!!
|
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:18:24
Cacando, ahoj, chtěla jsem se zeptat: Co Monyyy? (jestli to není tajné). Moc na ní myslím.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:15:58
Samozřejmě má 72 cm.:-)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:13:39
Ahoj holky, tak jsem za váma po delší době zase zavítala a hned tady čtu takovouhle špatnou zprávu od LENNY. To mě moc mrzí, Lenny. Ale tvého manžela jsem poznala, určitě si bude umět poradit. Brzy si najde dobrou práci, uvidíš. Ale chápu, že teď musíš mít nervy. Škoda, že nemůžu pomoct.
Jinak jsem listovala kousíček zpátky a viděla jsem úžasný fotečky. SONKO, VERÍSKU, máte nádherný dětičky. Holky, chtěla jsem se vás zeptat, jaký dáváte těm svým drobečkům kaše. Já se na to teprve chystám. Mám tu nějakou od HIPPu, ale koukám na složení a je tam cukr, tak to s emi nechce Matýskovi dávat. Mám uvařit (rozvařit) normálně rýži a udělat z toho kaši třeba s ovocem nebo mu mám dát nějakou kupovanou? A máte nějaký tip na nějakou dobrou? Díky za rady. Jinak s jídlem pořád válčíme. Je to o malilinkato lepší, ale furt je to boj. Za den sní tak 5-10 lžiček rozmixované brambůrky s MM a pak tak 10 lžiček přesnídávky. Víc do něj nenarvu. Rozhodně ne na lžičce. Párkrát se mi podařilo, že snědl víc, ale to jenom tak, že jsem mu lila přesnídávku do pusy rovnou ze skleničky. A pak rád žužlá kousek okurky nebo jablíčka v celku. A to je všechno. Nic moc, co? Taky je to pěknej hubeňour. Dneska jsme byli na 8měsíční prohlídce a má 7,65 kg a 62 cm. Obvod hlavy 46 cm. A taky vám sem šoupnu jednu čerstvou fotečku: ![]() |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:09:57
Lenny,hrooozne moc ma to mrzi!!!drzime pace,aby si rychlo nasiel dobru robotu - myslim ze by to nemal byt problem v jeho pripade,pevne v to verim!!!!!!!Drzte sa!
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 11:07:09
Lenny, tak to je drsný, to jsou teda prašivci!!! Přeju ať brzo najde táta nějakou práci.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.