| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 31954  [Dalších 31284 >>]
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla

29.7.2005 10:31:06
Lenny, tak to me moc mrzi :o/ Takze tvoje obavy se preci jen naplnily, to je fakt sila...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla

29.7.2005 10:15:33
Ahoj holky.
Dnes je poslední pracovní den v měsíci a manžel dostal výpověď.
Nevím jak sem teď budu chodit. Budeme mít společný počítač apod. Navíc jsem z toho dost špatná.
Ahoj, někdy se ukážu.
Lenny
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla

29.7.2005 9:52:34
Ahojky,

SONKO - máš krásný děti, fotečky jsou úžasný. Byli jste u fotografa??

VERÍSKU - samozřejmě k Verunce neí taktéž co dodat. Kočenka jako vždycky. Ty její sponečky mě fascinujou, nejradši bych Davčovi taky dala sponky, vlásky na to má.

Jinak si to všichni užijte v tom dnešním parnu. My jsme zatím doma a po obědě pojedeme na chaloupku se naložit do bazénu, teda doufám. Jinak by jsme tady v tom paneláku asi chcípli. Nedá se tu vydržet. Venku na teploměru už je teďka 30st. což je asi hrůza a v poledne si to nedovedu představit.
Včera jsme byli v tom parnu na pohřbu. Všichni stáli u hrobu na tom pařáku a smažili se, ale já jsem musela jít s Davídkem pod strom. Byl úplně nahatej a stejně měl celou prcinku i pod pytlíkem opruzený. Pak jsme byli na hostině, ta byla venku pod stromama, tak se to docela dalo.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla

29.7.2005 9:34:56
Verísku - už několikrát jsem se tě chtěla zeptat. Je možnost si někde jinde než na listopadkách si prohlédnout vaše fotky?
Sonka + Linda + Max 31894

Re: pátek

29.7.2005 8:59:14
holky promiňte ještě tuto

moji malí velcí andílci
další večer na rodina.cz/kavinovi

To se pokusim dočist vaše příspěvky i když to vedro dává mě i prckům zabrat.Maxik včera do deseti nemohl usnout.
Třikrát denně se osvěžuju sprchou a děti jsou skoro pořád naložené v bazénku......
Sonka + Linda + Max 31894

pátek

29.7.2005 8:42:14
přidávám se ke gratulantum Míše.

A hodím sem taky nějaké fotky.

to jsou moje dvě květinky

Měla jsem doma návštěvu,tak nestiham přečíst co jste si psaly.
Taky chci jit s prckem ven než bude to strašné horko.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: fotky

29.7.2005 7:58:26
Ahoj holky!
Také nestíhám, Laila vymetá celý byt, cloumá židlema a tak jí pořád hlídám. Včera jsme byly na koupališti a bylo to super. Krásně jsme tam to vedro zvládly. Dnes budeme ale doma, nedoporučují dnes chodit ven.
Jinak od včera si Laila čistí zuby :o) Někdy hodím pár fotek, teď vážně zase musím letět.

Shlédla jsem jen první stránku a musím pochválit Verunku! Je to vážně nádherná holčička - má neuvěřitelně velké oči (a stehýnka :o))! A jako vždy jí to moc sluší! Verísku - super!

Míšo:

Jana + 4 16678

fotky

29.7.2005 7:46:24
Verísku, Verunka je nádherná a máte moc hezké fotky. Na té první fotce vypadá o půl roku starší. No a plavečkové fotky jsou úžasný, ta s pejskem, v truhle.... no prostě super.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla

28.7.2005 23:11:34
Vůbec nestíhám.Takže jen gratulace Míše k narozkám a velká pochvala vyfocených dětiček. Bětuška, Verunka i kluci jsou krásný!!
Míšo ještě jednou Happy birthday!

Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: blabla bla

28.7.2005 22:46:44
Tak využívám času a toho, že už jdou vkládat fotečky, takže jich opět "pár" vkládám a tapetuji a tapetuji...

Tak takhle to u nás teď nějak vypadá přes den doma:

Dvě plavečkový:

S pejskem:

Ze dneška z kočárku:
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 31954  [Dalších 31284 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.