Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 10:31:06
Lenny, tak to me moc mrzi :o/ Takze tvoje obavy se preci jen naplnily, to je fakt sila...
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 10:15:33
Ahoj holky.
Dnes je poslední pracovní den v měsíci a manžel dostal výpověď. Nevím jak sem teď budu chodit. Budeme mít společný počítač apod. Navíc jsem z toho dost špatná. Ahoj, někdy se ukážu. Lenny |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 9:52:34
Ahojky,
SONKO - máš krásný děti, fotečky jsou úžasný. Byli jste u fotografa?? VERÍSKU - samozřejmě k Verunce neí taktéž co dodat. Kočenka jako vždycky. Ty její sponečky mě fascinujou, nejradši bych Davčovi taky dala sponky, vlásky na to má. Jinak si to všichni užijte v tom dnešním parnu. My jsme zatím doma a po obědě pojedeme na chaloupku se naložit do bazénu, teda doufám. Jinak by jsme tady v tom paneláku asi chcípli. Nedá se tu vydržet. Venku na teploměru už je teďka 30st. což je asi hrůza a v poledne si to nedovedu představit. Včera jsme byli v tom parnu na pohřbu. Všichni stáli u hrobu na tom pařáku a smažili se, ale já jsem musela jít s Davídkem pod strom. Byl úplně nahatej a stejně měl celou prcinku i pod pytlíkem opruzený. Pak jsme byli na hostině, ta byla venku pod stromama, tak se to docela dalo. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla29.7.2005 9:34:56
Verísku - už několikrát jsem se tě chtěla zeptat. Je možnost si někde jinde než na listopadkách si prohlédnout vaše fotky?
|
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
Re: pátek29.7.2005 8:59:14
holky promiňte ještě tuto
![]() moji malí velcí andílci další večer na rodina.cz/kavinovi To se pokusim dočist vaše příspěvky i když to vedro dává mě i prckům zabrat.Maxik včera do deseti nemohl usnout. Třikrát denně se osvěžuju sprchou a děti jsou skoro pořád naložené v bazénku...... |
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
pátek29.7.2005 8:42:14
přidávám se ke gratulantum Míše.
A hodím sem taky nějaké fotky. ![]() ![]() to jsou moje dvě květinky Měla jsem doma návštěvu,tak nestiham přečíst co jste si psaly. Taky chci jit s prckem ven než bude to strašné horko. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: fotky29.7.2005 7:58:26
Ahoj holky!
Také nestíhám, Laila vymetá celý byt, cloumá židlema a tak jí pořád hlídám. Včera jsme byly na koupališti a bylo to super. Krásně jsme tam to vedro zvládly. Dnes budeme ale doma, nedoporučují dnes chodit ven. Jinak od včera si Laila čistí zuby :o) Někdy hodím pár fotek, teď vážně zase musím letět. Shlédla jsem jen první stránku a musím pochválit Verunku! Je to vážně nádherná holčička - má neuvěřitelně velké oči (a stehýnka :o))! A jako vždy jí to moc sluší! Verísku - super! Míšo: ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
fotky29.7.2005 7:46:24
Verísku, Verunka je nádherná a máte moc hezké fotky. Na té první fotce vypadá o půl roku starší. No a plavečkové fotky jsou úžasný, ta s pejskem, v truhle.... no prostě super.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: blabla bla28.7.2005 23:11:34
Vůbec nestíhám.Takže jen gratulace Míše k narozkám a velká pochvala vyfocených dětiček. Bětuška, Verunka i kluci jsou krásný!!
Míšo ještě jednou Happy birthday! ![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: blabla bla28.7.2005 22:46:44
Tak využívám času a toho, že už jdou vkládat fotečky, takže jich opět "pár" vkládám a tapetuji a tapetuji...
Tak takhle to u nás teď nějak vypadá přes den doma: ![]() ![]() Dvě plavečkový: ![]() ![]() S pejskem: ![]() ![]() Ze dneška z kočárku: ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.