| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 31954  [Dalších 31264 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Zas...né zuby

28.7.2005 12:37:01
Andilku Natalka spi nekdy na zady,jindy na boky,a jindy zase na brisku....
Ja chodim do bazenu aspon obden,Natalka vodu taky miluje.

Dekuju za prani.
Andílek, Verunka 18.11.04 16125

Re: Re: Re: Zas...né zuby

28.7.2005 11:47:55
Ahojky,
Jani - nááááádherná fotečka. Ta se opravdu povedla, moc vám to oběma sluší !

Holky, chodíte s mimčama na koupaliště? Já že tady pořád čtu, jak jsou všichni v horku doma a jen my s Verunkou vyrážíme k vodě :o) Ona snáší horko v pohodě, vodu miluje, takže dneska odpoledne s ní zase vyrazíme se čvachtat. Nejsem s ní teda na sluníčku, vždycky jsme někde, že ona je ve stínu a já na mě svítí sluníčko a opaluju se. Verunka je vždycky ve vodě úplně nadšená, cáká, kope nožkama, dívá se na děti okolo a směje se na ně, fakt vodní živel. Asi je to tím, že s ní chodím plavat a je na vodu zvyklá. Ale když si vzpomenu na ty její plavací začátky ve vaně, to byl děs. Do dneška nemá ráda plavací instruktorku Lenku. Asi jí ty zážitky z vany nemůže zapomenout :o)

Ještě jsem se chtěla zeptat, v jaké poloze vám spějí dětičky ? Verunka z polohy "vzdávám se" přešla na spaní na boku, přijde mi to takové zvláštní...

Paffi a Ríša11/04 17114

Ríša a Lukášek od Mončátka

28.7.2005 11:47:54
Ahoj, včera jsme měli příjemnou návštěvu z Brna. Mončátko, Lukášek a Dalibor, tak tady máte jednu fotečku kluků.......
Jana + 4 16678

Re: Re: Zas...né zuby

28.7.2005 10:33:41
Tak zkouším, jestli jdou i fotky. Bety vášnivka :-)

Jana + 4 16678

Re: Zas...né zuby

28.7.2005 10:30:25
Kuřátko, zuby jsou prevít. Jinak já si dnes řekla, že celý den doma Bety nevydrží a po desáté už nevydržíme venku :-( a tak jsme se jen nasnídaly, nechaly všechno ležet a vyrazily jsme. Uklízet můžu přes den, když bude venku vedro.
Kuřátko 04 16426

Zas...né zuby

28.7.2005 10:24:19
no comment viz vyse.

Sonko a odkud jsi? a do ktereho alba se nemuzes dostat? Tady na rodine? Musis zazadat o pritele rodiny. Dotycna ti ho potvrdi, mozna by ti mohla i rovnou zalozit tvou slozku na tve fotky.

Jani, to te obdivuju, ja posledni dobou nejsem schopna dopoledne vytahnout paty z domu. Pokud nemam nekde byt na urcitou hodinu, jako napr. u Dr, tak absolutne. Budu muset na sobe zapracovat :-)

Jo a malem bych zapomnela:

Míso, Happy Birthday !!!!!!

Jana + 4 16678

Re: Re: blabla bla

28.7.2005 10:06:53
Sonko, taky jsem tomu nerozuměla, ale nevím, jestli nám chceš napsat víc....
Máme za sebou krásnou ranní procházku, nakrmily jsme kačenky, koupily maso, obdivovaly hafíky, motorky, auta, bagry.... až z těch dojmů Bětuška usnula, tak spí pod jabloní na zahradě.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: blabla bla

28.7.2005 9:22:10
Sonko, nerozumim, na jakem vysetreni jste byli?
Sonka + Linda + Max 31894

blabla bla

27.7.2005 23:06:45
ahoj holky.
Tak jsem si chtela precist co jste delaly a zazily za poslední dva dny ale radsi to vzdam.
A na listopad04 se taky nemuzu dostat,nevim proc.
Dnes jsme byly v Brne ve Vankovce,teda reknu vam ja jsem fakt mimon,nejspis jo .Hezkyho oblecení moc ,ale mít na to....
Tak jsem si koupila triko TOM HILFINGER v a pro prcky Next v sekaci a mam....

A vecer jsem sla s prdolkou na KOFOLU s jednou holkou tady z rodinky,to mi udelalo velkou radost.
Vy mate v Praze sraziky co chvíli.....to trochu zavidim.
Kdyz se clovek prestehuje,je to se znamyma tezky.

Zdravim do OLOMOUCE Pafi s Risankem.
OL je moc krásné město,takove malebné,vzdycky se tam rada zastavim.
Za dva tydny zas jedu k nasim......

Jinak uz mame první vysetrení hlavicky za sebou.Uz jsem se poucila .Ale tohosi nevsimejte,uz je to v pohode.

Pridavam se ke gratulacím k sezení.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 22:43:57
VEDRA- no, nemám víc co dodat než to, že bydlíme na půdě v podkroví, takže no comment...

POSTEL a POSTÝLKA- u nás to frčí od porodu stejně, ukládám do postýlky- usíná vzorně sama( teda s plínkou a teď i s plyšovým pejskem, co má dostala k MDD), pak při prvním probuzení hlady- kojení putuje mezi nás do velké postele a tam je až do rána, takže pokud se probudí poprvé o půlnoci, je u nás celý zbytek noci, pokud až třeba v půl sedmé ráno, tak uže jen na zbytek rána...A to už se budím já, protože mi v pelíšku chybí. Nejhezčí jsou právě ta rána, kdy se spolu tulískujeme a ona je z celého nde nejhezčí...Neumím si představit, že bych se budila sama v posteli a ona v postýlce, to bych si vzít nenechala a manža je naprosto spokojenej a ještě víc než já si vyžaduje její přítomnost mezi námi...Takže tak u nás...

ČEpiČKY- no klasický boj probíhá i u nás, dnes nejdřív klobouček v nestřežení chvíli sundala a vyhodila v jednom obchodě- prodavačka za námi běžela i s kloboučkem až na ulici a pak pro jistotu urvala šňůrku, aby měla poslední slovo. Je to taky potvůrka vyčuraná. Ale já ji chápu, já čepice nesnášela vždycky a trvá to doteď, na hlavě nesnesu nic- počínaje brýlemi a konče čepicí...
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 31954  [Dalších 31264 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.