| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 31954  [Dalších 31254 >>]
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Večer

27.7.2005 22:15:33
Ahoj holky,

jen tak letmo jsem četla o dětech v "našich" postelích. Davídek s náma spával do 4 měsíců a to tak, že jsme postýlku VŮBEC nepoužívali. Potom se naučil spinkat sám v postýlce a pro mě to byl hroznej nezvyk a bylo mě po něm smutno. No a co se u nás děje teďka, tak to je fakt masakr. Večer usnout a ještě k tomu sám v postýlce to fakt nehrozí. Takže u mě v posteli a u mě na břiše. A to usínáme třeba i 2 hodiny. A ať mě nikdo netvrdí: DEJ HO DO POSTÝLKY A NECH HO VYŘVAT, ON SE TO NAUČÍ. Není to pravda, on by se tam uplakal, sopel má až na bradě, durch mokrej jak je spocenej a ještě mu vyskáče na čumáčku vyrážka.

Dneska v noci jsme po dlouhé době plakali. Asi ho hrozně boleli zoubky, úplně se propínal. Nemohli jsme ho uklidnit a to uklidňoval i táta. Namazala jsem mu to a pak zabralo mlíčko a spinkal mezi náma až do rána.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Re: Re: Večer

27.7.2005 21:19:17
Nevím jestli fotky, to jsem nezkoušela, ale obrázek šel :-)
Jana + 4 16678

Re: Re: Večer

27.7.2005 21:15:58
Míšo, jestli máš narozky, tak hodně štěstí, zdraví, lásky a tak vůbec, všechno co si přeješ Ty.
Naďo, to znamená, že už jdou vkládat i fotky?

Re: Večer

27.7.2005 21:09:22
Míšo vše nej k Tvým zítřejším narozeninám

Večer

27.7.2005 20:51:15
Ahojky,

velká gratulace Verískům :o)

Jano Čelákovice jsou fajn, dokonce jsme o nich uvažovali, ale nebylo tam nic pro nás (ale ještě to zkouknu, třeba se to změnilo). Jo a mám tam kamarádku-bývalou kolegyni :-)

U nás taky přežíváme vedro, sísulka se cachtá ve vaně :-)

A dneska to bylo navečer moc fajn-když šel manža z práce, tak koupil kuřátko a láhev a šli jsme k řece na piknik...

pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:50:38
Kajdo, asi bych dělala to samé, kdybych byla ve tvé situaci, když dítě nejde ničím utišit, tak co máš v noci dělat? Já mám naštěstí malého hodného a nikdy neměl potřebu spát s náma v posteli, má svůj pokojíček, takže jen jednou v noci k němu vstávám mu dát čajík. Zase má zlozvyk, že neusne, pokud nemá v puse čajček. Hold každé dítě je originál. Věř, že se to samo spraví a určitě nebude mít potřebu spát s váma v posteli až do puberty.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:50:35
Jani tady jsou baraky dreveny,takze je to jako chata,priserny vedro a v patre jeste hur.Bez klimatizace je uvnitr 35 stupnu:(.Nejhorsi je,ze ani v noci to nema,kdyz vychladnout,takze kdyz uz je takovyhle vedro druhy tyden,tak je v tom baraku naprosto nesnesitelne (teda bez klimatizace).

Kajdo Verca k nam do postele chodivala pravidelne od miminka,kdyz se rano probudila-okolo sesty,ja nakojila a pak jeste na hodinku usnula;bylo to super.Pak se to sama odnaucila.
Horsi to bylo u nas s usinanim.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:42:20
Míšo, díky za pochvalu, ještě nás čeká spousta práce. 38 ve stínu? Uf a my si tu stěžujeme na horko. Náš dům má v tomhle taky výhodu - uvnitř je i v největším horku příjemně, když nevětrám přes den. Eurookna dělají své a to ještě nemáme fasádu a izolaci. Jen mám problém, že Bětušku nebaví být celý den doma a venku je strašně, navíc horko nesnáší. Tak vymýšlím, jak zítra nastavím program. Asi velkou procházku po probuzení, pak přežít s bazénkem a odpoledne další procházka.
Gothic, díky, nehoň se, článek nespěchá. Jen mě zajímalo, jak někdo jiný s CF zvládá mimčo, je to pro mě zvláštní, nový a snažím se s tím vyrovnat. Je těžký, když nemůžeš jet na 100% - já jela a organismus odmítl fungovat. Teď si vážím i toho, že můžu vyžehlit kupičku prádla a jít na procházku - to je fráze, co? :-) :-)
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:39:58
Verísku - taky se připojuju ke gratulkantům k sezení!
Karolína +2 16165

27.7.2005 20:38:17
Míšo - k nám se takovýhle vedro dostane zítra - 35c a v pátek má být 37c, což v čr opravdu nebývá. Takže budeme zalezlý doma. Jsem tu sama, takže do bazénu se s Matyášem bojím (jistota je jistota), takže to vyřeším sprchou doma.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 31954  [Dalších 31254 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.