| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 31954  [Dalších 31244 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:36:08
Gothic - tak tohle je snad poprvé, co jsme se na něčem shodly - pokrok! :-)
Každopádně ti ale musím říct, že přes den vlastně nedělám nic jiného, než že jsem s ním, povídám mu krávoviny, hrajeme si, lochtám ho, třeba jen tak sedím na sedačce vezmu si ho na klín, položím ho na můj hrudním a hladím mu bříško a povídám si s ním, to je úplně spokojenej. Jenže v tom je vlastně kámen úrazu, jak je na mě tolik zvyklej a ví, že já jsem furt s ním (když odcházím z místnosti mluvím na něj, aby mě alespoň slyšel), tak pak když se v noci probudí a já tam nejsem, je zle. Neříkám, že je to špatně, že jsem pořád s ním, tak jsem to nechtěla, aby to vyznělo, jen tím chci říct vlastně to samé, co ty, že chce být zase se mnou, jako přes den.
Stejně mi nakonec nic jinýho nezbude, než ho vzít k sobě a je fakt, že pak spí líp, v tom s tebou souhlasím. Prostě nejdřív zkusím všechno možný a spaní se mnou v posteli je až ta poslední varianta.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:21:41
Tak snad nic nezapomenu....

Jani domecek je skvely,udelali jste poradny kus prace!

Verisku gratuluju k sezeni,co nevidet budete lezt.Natalka kazdy den leze vic a vic,uz se pokousi i zvednout se.
Nase fotky jsou na rodina.cz/dolakovi

Separacni uzkost je teda u nas na vrcholu:(.Dneska me na hodinovem cviceni za Natalkou volali trikrat,a to tam chodim casto a zna je:(.Byla chudinka uplne mimo,plakala a plakala,tak jsem to napotreti zabalila.

Kajdo plne souhlasim s Gothic,co se tyce jejiho prizpevku.

Dneska uz je to vazne totalne na chcipnuti.Ve stinu je 38 a na slunci skoro 50,neda se venku vubec byt.Klimatizace doma jede na plno a sotva to utahne.Vyhoda Cech je,ze aspon v noci byva trochu chladnejsi,ale tady je i v noci 25-27 stupnu.Uz je to vazne sila.

Dneska jsem mela brat Natalku k fotakovi a ona ma nozicky uplne plny modrin-stynka;nekde ji neco muselo skripnout a ja absolutne nevim co....tak snad pristi tyden.

Jestli jsem neco zapomela,tak jeste prijdu:).
Gothic 22573

27.7.2005 20:17:03
Jezis ja truba gratulujeme Verunke k posadeniu!!!
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 20:13:24
Ahojky.
Kajda chcem ta podporit, podla mna to robis dobre-skusas vsetko a az ked to nezabera, tak ho vezmes k vam, ked tak place, tak ho evidentne nieco trapi, asi tie zubky, a proste ma strach a potrebuje spinkat pri mamke, ja na tom nic zle nevidim a nemyslim si, ze by si zvykol. Maly teraz na dovci s nami spaval stale aj tak obcas zaspal pri kojeni spolu so mnou (bala som sa ze doma nebude chciet do postielky a mozem povedat, ze zaspava este lepsie ako pred tym. Mam skusenost, ze ked mi par krat ujeli nervy a nechala ho plakat, tak bol potom uplne mimo aj tyzden, stale chcel byt na rukach, a ked som ho uspavala a tulila si, tak toto obdobie vzdy preslo a zase sa to vratilo do starych kolaji.
Okrem zubkov to moze byt aj tou separacnou uzkostou-proste v noci sa zobudi a mama nikde-ma strach, ze si ho opustila. Skus si ho cez den viac tulit, viac byt s nim.
Prajem aby to preslo.
Jani ja to citim rovnako naco odsudzovat-ja neodsudzujem sni ked spi dieta v postielke ani s rodicmi ide o to, co vyhovuje danej rodine. Jani myslim na teba s tym clankom, len nestiham momentalne.
Paffi-aj s nami spi maly zhruba od 2,30 do rana, pri cele postele mame cestovnu postielku a zboku nafukovacku sj dnes som ho tam nasla spat na brusku :-). Presne ako Cacanda, ked ho prelozim tak rano vstava o 6,00 :-( Ked spi s nami tak aj do 8,00. Ono ked sa dieta budi 4x za noc, tak prekladanie do postielky je dost nerelane, to by som nenaspala nic. Ja som pocula, ze je hlavne dolezite, aby v postielke zaspaval.
Aduska-boli sme v tom obchode a kupili sme topanocky stali sice 1300, no co uz, su kotnikove, cierne na suchy zip, pytala som sa ci maju certifikat a zenska povedala, ze hej, ze su v spolupraci s ortopedmi navrhnute. Nakoniec predavacka skonstatovala, ze mame 18, tak asi hej :-) Aj ked nam sa zdala 16.
Aduska u nas tiez nic nevydrzi na hlave, len ked mu ten klubuk priviazem a zabavim ho, tak na neho zabudne a necha si ho.
pepana, Zdeneček 11/04 32415

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 19:51:21
Nazdárek holky!! Mocinko gratulujeme Verunce k sezení!!!!! jak jste dneska prožívali to vedro??? my jsme se na chvíli čachtali na balkóně v bazínku, ale nešlo tam dlouho vydržet.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 18:49:07
Jani,takze nie sme sami kto vsetko z hlavy zhadzuje dolu :-).To ma potesilo.Mame milion klobukov a satiek - aj vcera som jednu kupila- a vsetko stoji v sufliku.Klobuk na gumicku - pre istotu - mala na hlave asi 10 sekund,kym neroztrhla gumicku a bolo! :-(

Verisek,obrovska gratulacia,viem si predstavit tu radost.Pri citani som sa skerila ako debil :-).
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 17:59:06
Kajdo, chudák Matyáš, vydržte :-(. A omlouvám se za ranní výlev k spaní či nespaní v postýlce.
Verísku, mooc gratulujeme, Verunka je šikulka. Náš domeček je na rodina.cz/luhanci. Na sponečky už se celkem těším, ale ona si z hlavy stejně všechno sundavá. Dnes jsem už na procházku nasadila jediný klobouček, který máme na zavazování, je v něm jak červená karkulka :-). Naše důkladné děťátko si tak dlouho hrálo se šňůrkou, až ji rozvázala a kloboučku se stejně zbavila. Já nevím, po kom je tak důsledná.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 17:49:54
Holky, máme úžasnou novinu!!!Vstávala jsme dnes hodně brzy a šlasi na tu rehabilitaci se zádama a pak jsme se s kámoškou chystaly i s Verunkou na výlet a na nákupy do Jihlavy...Jako vždy nachystám Verunku a šupnu ji do chodby do takové té přenosné korbičky od kočárku(kvůli bezpečnějšímu a jednoduššímu nošení z toho našeho 3.patra po hnusných schodech)...Je v ní vždycky hodná a já se pak dooblíknu a jdeme...No a tak na ni po chvíli juknu a vidím, že se otočila na bříško a hodlá z korbičky prchnout pryč, tak jsme ji jen napomenula a šla si pro tašku do obýváku a přijdu do chodby a Veru v té korbičce SEDÍ!!!Začala jsem jak blázen radostně řvát na celej barák, že sedí...Takže teď už jen čekáme až uvidíme celý proces na vlastní oči. Ale už můžeme po dnešku pyšně říct, že samy sedíme:)))Potvůrka mi asi chtěla ukázat, že jsme ji včera u dr. pomlouvala neprávem, když jsme o ní hlásila, že je lenošivá kulička...

Jinak výlet byl fajn, byť s bolestí zad, byl zvládnut. Verunce jesm nakoupila hafl sponeček...Taťkovi jsem koupila hezký sportovní tríčo jeho oblíbenou značku a sobě takový super pantofle na výšlapy na plážičky na dovče, která se už blíží. Jsou pohodlný jak bačkůrky a děsně lehounký. No ale cesta busem s kočárkem neměla chybu. Rvali jsme ho tam 3( já, kámoška a řidič) a nebyli jsme štonc ho tam dostat, prostě úzký přístup, museli jsem ho všelijak ve vejšce natáčet, no síla. Pak jsme ho měli na takové vyvýšené ploše zabržděnej, ale v zatáčkách jsme obě s kámoškou měly co dělat, aychom ho udržely a malá neskončila v díře u dveří, řidič měl ještě kouzelný poznámky, že tyhle kočárky jsou teď!!!hrozný, že se nikam nevejdou. Máme norm. klasický kočárek:(((Spíš ty autobusy dělají horší a horší...Fakt síla, tak pro nás nazpátek raději přijel manžel autem...Prý měl stejně cestu. No, nevím, jestli příště někam busem pojedu.

JANi, je fajn, že je Ti líp, hlavně v tomhle počasí marodit je hrůza, takže vítej mezi uzdravenými...

BARÁČKY- holky, kde najdu ty vaše baráčky, nějak se mi je včera nepodařilo objevit...(MÍŠA, JANA, ZTRACENA...). Ráda bych s epodívala okem zvědavým.

LENNY, Lailinka je fakt kouzelná a ty vlásky má fakt bez chybičky.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 17:43:40
Teď jsem si hrála s Matyášem a když visel hlavou dolů, všimla jsem si, že mu roste myslím, že je to dvojka, levá nahoře. Prostě ten mezi špičákem a předním velkým zubem. Takže to je s největší pravděpodobností příčina jeho nočního buzení a mých náběhů na infarkt. Je mi ho, prdelky, hrozně líto, má to tam i trochu krvavý, takže ho to asi musí bolet :-(
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re:

27.7.2005 16:58:26
Paffi, ne, nepada... Davam ho vzdycky na letiste mezi me a manzela (ne na kraj postele) a on vzdycky usne. Kdyz se tam zacne mrskat a otacet, tak jsem hned vzhuru a to pak uz ho hlidam nebo ho supnu do jeho postylky, at si hraje tam :o)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 31954  [Dalších 31244 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.