| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 31954  [Dalších 31224 >>]
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 23:48:25
Gothic, dneska moc nepil, ale nasával z té flašky jak divý, většinu vyplivnul. Jo, včera ve zprávách hlásili, že "syslíci" jsou v čechách ohroždný druh.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 23:10:56
Paffi na toto som citala typ, ze dat do vody troska mlieka, aby to mal biele-ze to zvyknu zobrat. Mne maly pije len vodu, ale davam mu Tomu neprevarenu, prevarena je pekny humac. Stavicky nechce tiezOn si zvykne uvidis, maly tiez najprv nic moc, ale teraz ho to bavi, pije s toho stale, ked mu to dam, berie to ako hracku, obcas to potom vypluva, ale taka ako blazon. :-)
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 22:15:22
Gothic, tak to je teda děs. Rišák už má 5 zubů, ale kousl mně snad jen 2x, jinak mi připadá, že si ty horní jenom o mně obrušuje, zas tak moc to nebolí, ale příjemný to není( holt nejsem na sado maso....).
Dík za tip, jupíka jsem hned koupila, miminku se zalíbil, pil, ale připadá mi, že potvora nechce pít nic jiného než MM. Nejede mu vodička, šťávičky, čajíčky...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: myčka

26.7.2005 21:36:52
JANI, jo, jo, holky jsou si tady určitě nejblíž:)))
MÍŠO, já si mylsím, že mi ta elektroléča asi taky nepomůže, takže pak budu bojovat dál...Ach jo, už je to přes měsíc, 14 dní k nevydržení...

Jdu taky juknout na vaše fotečky, co tady tak obdivujete...My bydlíme v mém bytě, co jsem si koupila za všelijak posháněné peníze( prodala jsme auto, les, půjčila si, vybrala všechny pojistky, spoření, vkladní knížky...)- ještě v době, kdy jsme byla sama...Kvůli práci jsem musela, neb před tím jsme byla v podnájmu aplatila prakticky 3/4 z platu...takže na žití ani náhodou. Letos jsme byt dosplácela a je můj. Je to podkrovní hodně sešikmený stěny, hodně atypický, asi 61m, ale útulný, pro 2 úplně ideální bydlení, s 1 malým dítětem příjemný, se 2 už spíš nemožný...Ale uvidíme, třeba taky časem bude něco lepšího...Zatím jsme tady spokojený, jen je to úplkně nahoře, bez výtahu, točité starobylé schodiště...takže s veru zábava:)))
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 21:00:40
Jano a kdeže to bydlíte?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 21:00:03
Jano dík :-)
já bych za vlastním bydlením šla třeba do číny (učitelky potřebujou všude :o))), ale manža chce zůstat v Praze (resp. na dojezd), protože si chce udržet práci co má-je programátor a mimo Prahu už prý nejsou tak dobré podmínky
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 20:52:14
Naďo, držím palce, ať všechno s bydlením vyjde. Je pravda, že jsme hypotéku dostali ještě v době, kdy jsme oba pracovali a nečekali mimčo. Ale věřím, že se pro Vás taky možnost najde. A za Prahou se bydlí hezky, to můžu potvrdit :-) - manžel je z domova až v práci v centru Prahy za 50 minut, na to se dá zvyknout, ale ceny bydlení už jsou výrazně nižší. Navíc klídek,.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 20:41:31
Ahoj při večeru,
koukám, že řešíte bydlení... Gothic nesmutni my jsme na tom tak, že máme byt pronajatý (cca 50m, ale pod střechou, takže šikmé stěny=strašně málo místa) a původně jsme to tu chtěli vydržet tak ještě čtyři roky ALE jen co začala sísa lézt a manža přes ni musí skákat, tak se "naštval" a začali jsme hledat...Jenže jsme oba po vysoké, bez pomoci rodičů a bez úspor :-(((( Zatím to vypadá, že půjdeme někam za hranice Prahy s hypotékou na 30let (teda pokud nám ji dají).

Vy jste už byli všichni na osmiměsíční kontrole? mě dr. před prázdninama řekla, že je vše v pohodě a stačí když přijdu až po prázdninách, tak ani nebudu vědět míry a váhy.

Jo a Esterka na mě dneska ráno když jsem si jí nevšimala naštvaně houkla mama! ale už to nezopakovala a jen si něco drmolila dál. Já už se tak těším,až bude mluvit :-)
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 20:20:45
Jani dik sa slova utechy, proste mam dnes depku a je toho moc. :-(
K nocnemu vstavaniu-dnes som vstavala asi 4x a to ma este o 6 pokusal a priserne sa melie v posteli a cestuje, no cely den som znicena a chce sa mi tak akurat spat. Spal dnes sice 2,5h rano (netypicky), tak som si troska zdriemla, ale moc to nepomohlo :-(
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.7.2005 19:56:13
Gothic, je mi moc líto, že máš problémy s kojením, četla jsem, že jediné účinné je prostě zařvat aú a jemně mu prso vzít. Jenže když spí, tak to asi nejde a navíc s tím zkušenost nemám, Bětka to nedělá ani s pěti zuby. To s bytem musí být na palici, držím palce, abys měla moudrost, jak se zachovat a jak případně muže přesvědčit, je asi těžké, když na tuhle podstatnou věc máte jiný názor. A neber to tak, že je to jeho byt, jeho peníze.... právně možná, ale ty máš důležité zaměstnání - staráš se Vám oběma o dítě. Jinak mě až zamrazilo s víčkem od jupíka, ještě že to dobře dopadlo.
Kajdo, musíš být unavená, držím palce, ať se to probouzení zlepší. Já mám v noci někdy pocit, že musím mít víc dětí, když tak často vstávám.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 31954  [Dalších 31224 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.