Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 19:42:47
Kajda hej, hej, ma asi okolo 30-40m stvorcovych neviem presne vsade pisu nieco ine, ale asi tych 40. No muz sa boji uveru, uz teraz to ledva zvladame, Ja som chcela kupit byt, prenajat ho a z toho by sa aj splacal uver a ked by pribudlo mimco, tak by sme to otocili a prenajimali tento. Aj rodicia by nam nieco pozicali, ale aj tak chcem novy aspon 2 izbovy a to je okolo 2 500 000 a to je dost des :-( je to zlozite, ked vyhovuje lokalita, nevyhovuje cena, alebo podmienky zmluvy. Som z toho smutna, ale co narobim s tvrdohlavym rakom. :-( okrem ineho tento byt je jeho (mal ho pred manzelstvom) a ja tym, ze som studovala VS, a po 2 rokoch, kedy som robila v statnej sprave=o nicom plat otehotnela, tak nemam skoro nic nasetrene, takze ja to moc riesit nemam ako sama :-((
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 19:34:53
Gothic - ahoj, vy ten byt máte jen jednu místnost, viď? To musí být opravdu hustý! A proč to manža nechce řešit????
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 19:31:51
Ahojky.
Paffi-chapem ta s tym kojenim, ja bojujem momentalne s krizou ako hrom, maly zacal nenormalne kusat, hlavne v noci, sa namiesto prisatia zakusne, je to v spanku, takze sa to dost tazko riesi, boli ma to ako slak aj hodinu po kojeni, je to horsie ako na zaciatku, vobec neviem co s tym, mam uz paniku ho prilozit, z kojenia co som si doteraz vychutnavala sa stava nocna mora. Najhorsie je, ze mam za to na neho hrozne nervy, aj ked nemam pocit zeby si to uvedomoval a robil to umyselne. A to ma len 2 zuby(spodne)neviem co bude, okrem ineho je tiez desny zavislak, tak si neviem predstavit prestat kojit, to by som hrozne nerada, ale neviem ako dlho toto este vydrzim. :-((( Ten jupik skus, ono to ma podobny tvar ako bradavka a tecie to same, nemusi sat, da sa to povitiahnut rozne a je na to aj kryt. Mne to poradila segra. Celkom obstojne pije aj s normalneho poldecaku. Lenny-vcera sme obdivovali Lailu na tych ciernobielych fotkach je prekrasna, sme sa s muzom kochali. Jani-Betuska to iste-mala sibalka krasna. Verisek-gratulujem ku kontrole, a este ma napadlo ja som pocula, ze deti odmietaju prikrmy, ked su chore, ked im rastu zubky, vtedy chcu co najviac protilatok z mlieka, je to normalne, u vela mojich znamych sa to potvrdilo, urcite jej zacne zase chutit. Misa-ta kamoska tam dava malemu len vodu, on nepije kazdu noc, obcas ani rano nepije, ma to tam len preistotku a sam sa obsluzi ked ma smad. Na fotecky pozriem neskor. Co sa tyka byvania, tak hrozne ako my na tom je malokto a najhorsie je, ze muz sa nema k tomu to riesit. :-( mame aj pozemok ale ako Andilke asi 30km od Blavy a moj muz nechce dom ani omylom. Dnes bol maly protivny, furt len pistal a muz zabudol na moje meniny, a dosiel o 6,15 a to odchadzal z prace o 16,00 (cesta trva asi pol hodinu)bol este v obchode, ale to chodi vzdy a dojde tak okolo 17,00 do toho sa mi skoro maly udusil vrchnakom od toho Jupika-nechala som mu ho a strazila ho, ked som videla, ze si ho ide dat do pusy, tak som mu ho chcela zobrat a nestihla, zasprajcoval sa mu v puse, nastastie sme nezpanikarili a nechal si ho vybrat (keby sa mykal, tak neviem), no triasla som sa asi pol hodinu, bolo mi uplne zle. No proste mam dnes vesely den. :-( Chcela som toho este hrozne vela, ale uz si nespominam. :-( |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 19:14:28
Pepano - když už máš založený album, otevři ho, a nahoře v pravým roku je "opravit album", no a tam to zaškrtneš "správce a přátelé".
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Nevímcosemnapsat26.7.2005 19:11:57
Aholky holky,
od pátku nám nejde doma internet, předěláváme smlouvu z 512Kb na 1024kB. Ode dneška jsem u svýmch rodičů, protože oni odjeli na Krétu, a já hlídám barák a psa. Naštěstí už tu mají internet.... Míšo - koukala jsem na fotky vašeho baráčku před a po a musím říct, že jste na něm udělali opravdu kus práce a vypadá to opravdu krásně. To musí být pohodička. Je to takový ten opravdový americký dům, připomíná mi dům z filmu "tatínek nebo dědeček", nebo jak se to jmenovalo, i když ten byl větší. Ale to ten styl - typicky americkej. Je to opravdu moc hezký. Matyáš se teď dostal do stádia ZÁVISLOSTI - ztratím se mu z dohledu a pláč, v noci se probudí a musím ho vzít k sobě do náručí a ukonejšit ho, do té doby pláč, třeba i 2-3x za noc. Jsem otrok svého dítěte. Ale když si ho někdo vezme do náručí, to mu nevadí. Jinak s hladem v noci jsem to vyřešila následovně - do Sunaru mu dát propustit jednu babysušenku od Nestlé (dle návodu) a je to. Hlad nemá, ale chce mámu:-( Takže někdy sedím i 30minut na posteli a kolíbám se, dokud neusne natolik tvrdě, abych ho mohla dát opět do postýlky. Je to opravdu na palici...... Jinak naše stavba je stále v plném proudu, už jsou vyštukovaný zdi, teď už je dodělaný zateplení "skelnou vadou" a teď o vík budou přidělávat sádrokartón. Už jsou skoro všude podlahy. Příští týden příjdou "kuchyňáři", ve čtvrtek konečně přivezou ty spotřebiče. Takže pokud se nestane nic neočekávanýho (ťuk ťuk ťuk), budeme v říjnu bydlet! Huráááááá Pokusím se vás holky dočíst, snad se mi to povede..... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: myčka26.7.2005 18:44:08
Lenny, ještě k hypotéce - vůbec se Ti nedivím, je to vždycky risk a volba. Nesplácíme horentní sumu, ale máme to na 15 let. Na druhou stranu tři roky z toho jsou pryč, než jsme se ohlédli, a už bydlíme. Všechno má asi svá pro a proti.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 18:41:55
vítáme nováčky, určitě se přidej :-). Nevím, jak to jde změnit, ale nastavuješ to, když přidáváš nové album - nastavíš, jestli mají fotky vidět všichni, nebo jen přátelé a správce, nebo jen správce.
|
| pepana, Zdeneček 11/04 | 32415 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 18:35:58
Můžete mi některá z Vás poradit, jak mám dát na svoji rodinné stránce, aby některé fotky mohli vidět jen přátelé? nikde jsem to nenašla a nejde mi ani změnit nastavení, pořád mi to píše nějakou chytu, neměli jste někdo stejný problém?díky za každou radu
|
| pepana, Zdeneček 11/04 | 32415 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:26.7.2005 18:32:20
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? mám doma stejně starého raráška jak Vy. Jinak Míšo, klobouk dolů, dívala jsem se na tvoje fotky, a fakt jste tam udělali kus práce.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: myčka26.7.2005 18:31:45
Míšo, moc krásný domek, manžel je šikulka, skoro se nechce věřit, že je to stejný dům. Inspirovalo mě to k chlubení a dala jsem na http://rodina.cz/luhanci fotečky našeho domku. Nemám úplně aktuální, ale jsou tam před a po velké rekonstrukci. Navíc od té doby se venku změnila jen zahrada, jinak se dělá vevnitř. Manžel na tom taky dělal pořád, ale díky tomu jsme se stihli nastěhovat 14 dní před porodem a přízemí bylo kompletní se vším komfortem. Podkroví nás ale ještě čeká.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.