Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: myčka26.7.2005 18:02:07
Jani domecek jsme koupili pred dvemi lety.Byl temer v dezolatnim stavu,na nic vic jsme nemeli:(.Manzel na nem pracoval kazdou sobotu a nedeli,a spoustu veceru skoro do te doby nez se nam narodila Natalka.
Stehovali jsme se,kdyz byli Verunce ctyri mesice,bylo to zradlo,Verca byla v prenosny postylce,na zemi dva mesice jenom papirovy krabice,rok jsme nesvitili v patre,a vodu jsme si pousteli klestema,atd.atd. Predtim jsme bydleli v pronajatem 1+1 a platili $1100 a ted mame pujcku na 30 let a platime $1300,takze se to vyplati.Nehlede na to,ze za ty dva roky vzrostla cena o 100 000-tedy je to s trhem trosku jiny nez v CR-zalezi na mite bydliste,ne na velikosti baraku. Dala jsem na nasi webovku nekolik fotek,jak vypadal barak pred dvema lety,a jak vypadal ted. Je to tu na jednu stranu super bydlet,na druhou,kdo nemaka,tak nema. Fotky jsou na rodina.cz/dolakovi |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: myčka26.7.2005 14:40:07
Aduško, botky jsou super!! Nádherné růžové! Jaké je to číslo? Já dnes našla nějaké zdravotní s žirafou. 17ky byly Laile úplně akorát, ale 18ky jí byly volné a zdálo se mi, že dost. Nohu má tak 11,5 – 12cm.
Holky díky za pochvalu culíčku :o) No, na té jedné fotce se asi zlobí, že jí zase fotím :o) Ztracena, to je super s tím domkem, je krásný, takový typický anglický domek, viď? Ty se mi líbí!!! Ta cena se fakt nedá přepočítávat. Jani, to je jasné, že bez hypotéky to nejde, ani bychom si za celý život nenašetřili, abychom koupili něco jen za své, ale nechceme si půjčovat třeba dva miliony na 30 let apod. Manžel říká, že na víc než na 5 let si půjčit nechce, říká, že nikdy nevíš co se stane a to je pravda, v tom s ním souhlasím. Sami teď vidíme jak to má v práci nejisté. Nechci malovat čerta na zeď, ale co když já budu muset být doma s dvěma dětmi a on třeba onemocní a bude rok doma?! Takhle na to koukáme, ale asi z toho nejhoršího pohledu no :o/ Tak ještě budeme nějakou dobu šetřit ať máme větší klid. Už se ale strašně těším!!! |
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Re: Re: myčka26.7.2005 14:28:13
Andilku, najem je hruza u cehokoliv, ted mame mrnavej byt ve Wimbledonu a platime 825, takze ten rozdil byt-domek neni az tak zasadni, jde spis o to, kde to je. Proto jdeme pryc z Londyna, protoze za stejne penize bu byl bud byt v dobre casti nebo domek v hrozne casti, mimo Londyn je to domek a bezpecne a prijemne okoli. Gratulace Veriskovi k prohlidce, jste holkky sikovne. Ja taky dost trpim se zady, elektrolecba mi kdysi dost pomohla, tak snad tobe taky. Jano, k mycce taky gratulace, to je super vec, usetri spoustu casu, tu mame i v tom mrnavym byte, ale jak si an to jednou zvyknes, tak bez ni uplne trpis!!!! Miso, tak to mate taky vesele, ale aspon to cpete do sveho, kdyzto my nekomu do chrtanu:-( |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: myčka26.7.2005 14:01:06
No holky cizinky, teda čumím na ty vaše měsíční režie. Ta naše je taky dost vysoká, ale řekla bych jen poloviční jako vaše, ale jak píšete, přepočítávat se asi nedá.
Jinak se připojuju k těm co myčku nevlastní. Byli jsme u dr. a řekla, že má hrozně nalitý horní zoubečky, takže jsem se spletla. Je mě ho hrozně líto, prý to vypadá, že brzo vylezou. Prdelinka moje malinká. |
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(26.7.2005 13:59:44
Jani - tak gratulace k myčce :o) Já patřím k těm, kterým se do kuchyně bohužel nevejde...
Verísku, držím palečky, ať ta elektroléčba aspoň trochu zabere, ale ono na denodenní nošení skoro 9 kg jen těžko něco pomůže... Dětičky jsou holt dětičky. Aspoň že kontrola u dr dapadla na jedničku, hned ty záda aspoň na chvilku přestaly míň bolet, viď? Verunka má taky nejradši na hraní všechno jiné než hračky, teď poslední dobou přešla od igelitek a časopisů k mobilům, hodinkám a dálkovým ovladačům. Ztracená - tak to je super, že vám to s domečkem vyšlo. Nájem je teda hrůza, ale asi to za to stojí. Já bych do domečku šla hned, měli bychom i pozemek, ale pro nás moc daleko od města - cca 30 km od ČB a tady v ČR nebo aspoň v JČ je to dost daleko. Takže musíme vydržet v paneláku :o( a snad se jednou dočkáme domečku blíž k Budějcím. Zas ale ten náš paneláček je super klidný, bydlí tu kromě nás jen jedna mladá rodina a jinak samý důchodci, takže jediný, kdo tu občas dělá rámus, je Verunka :o) Ještě k fotečkám - Laila v culíku je kouzelná, takové vlásky, jako má Laila po celé hlavičce, má Veru jen nahoře na šešulce. Tam má tak 15 cm dlouhý háro, jenže všude kolem tak 2-3 cm. Sem tam taky dávám na ty horní vlásky sponečky, ale na Lailinku to nemá. Bětuška je takový roztomilý lumpíček, pěkně jí koukají z očí čertíci :o) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: myčka26.7.2005 13:44:30
Jo, Verísku, gratulujeme k úspěšné osmiměsíční kontrole. Ty naše holky jsou fakt skoro stejné, Bety měla na 8 měsících 71 cm a 8,85 kg :-). Držím palce, ať už Ti něco na záda pomůže, je to určitě hrozná otrava.
Míšo, vy máte svůj domeček, že jsem tak zvědavá? :-) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
myčka26.7.2005 13:42:49
Holky, tak mi právě jeden milý mladík přivezl myčku :-) Tak ji musí taťka hned zapojit, dopoledne jsme s Bety nakoupily vše potřebné a bude se mýt :-)
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(26.7.2005 13:30:30
Verisku ja ti musim napsat,ze na elektrolecbu jsem v CR chodila nekolikrat a ani jednou mi to nepomohlo:(.Jenze ja uz ty problemy se zadama mam od zakladky,takze to asi neni tak jednoduchy.Snad ti to pomuze,drzim palce.
Mne taky nekdy kojeni leze na nervy,ale spis z toho duvodu,ze nemuzu delat nic bez deti.Kojim porad kazdy dve hodiny..i kdyz je to kolikrat zalezitost dvou minut,tak jsem stejne porad hrozne "uvazana".S dvema detma mam opravdu nekdy potrebu se aspon na chvilku "utect". Ve ctvrtek jdeme s manzou na vecu,tak jsem zvedava,jak to Natalka beze me zvladne. Jano Betuska je v ksiltovce uzasna.Laila s culikem je bezkonkurencni:). Ztracena s domeckem drzim palce,vypada moc pekne.Prepocitavat se opravdu neda.My splacime se vsim vsudy-elektrika atd. $1800 mesicne.A pak mi mam zbyt neco na domacnost:(. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Drskopad :o(26.7.2005 13:03:04
Ahojky v úterý.
Tak máme po 8 měs. kontrole- Veru váží skoro 9kg(8,96 přesně) a stagnujeme na 71cm. Byla pochválená, dr. vůbec nevadilo, že si sama nesedne, říkala, že sedí nádherně pevně a dokonce se tam i udržela na kolínkách, prý začne lézt,c o nevidět...Jinak klasika, rvala tam dr. šňuru ze zásuvky, dr. z uší fonendoskop a z kapsy ceduky, byť jí bylo nabízeno hafl hraček...Tak dr. říkala, že je vidět, že bude chytrá, že ji zajímají jen nějak "funkční" věci a ne hračky jako takové...Tak to tam měl být manžel, ten by se tam nafouknul hrdě jako balón a odletěl oknem:)))No, jinak nás pochválila za kojení, při jídle nám řekla, že přikrmoat, když chce ajde to, když ne, tak nakojit, že s kojením je to u nás vzorový:)))tak to jsme se zase pyšnila já. Pochvalu jsme dostaly i za péči o kůžičku( jak by taky ne, když ji denně promazávám a obden koupu v olejíčku). No, jen blbý bylo zjištění, že budeme Veru moci necht naočkovat( proti klíšťatům a meningokokovi) až příští zimu, neb letos v zimě ještě nebude mít dokončeno základní očkování tj. ještě další 2roky se budu nervovat z klíštěte a že jich pes občas donese- msuí ale projít přísnou izolací a kontrolou pod mým mikroskopem a je fakt, že jí hodně stříkáme a necháváme dávat za krk nějaký sajrajt proti klíšťatům a to je pak prakticky nulové riziko...I tak škoda. Taky nám doporučila na ev. dovolené, kdyby Veru měla průjem, nějaký spec. sirup- NUTROLIN B, prý je to lepší než Smecta. No a moje záda se dnes taky řešila, ikdyž nevím, jestli úspěšně, byla jsme odeslána na rehabilitaci, kde mi dr. napsal nějakou elektroléčbu, byla jsem tam asi 2min., spálilo mi to záda a mám tam chodit denně dopoledne až do 9.8.( je to přes celé město- s V. fakt super)...No, mylsím, že to je další pokus, který nepomůže. Takže pak si asi vyloženě požádám o nějakou norm. rehabilitaci nebo masáže, protože už mi dojde trpělivost. Je to od ničeho k ničemu...A hl. nechci jet v tpomhle stavu na dovolenou, kterou bych si ani náhodou s tímhle neužila... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: tak jsem vás konečně dočetla........26.7.2005 12:44:07
Paffi, chápu Tě, že je někdy těžký kojit. Já si to celkem užívám, ale v noci jsem občas úplně zoufalá, když je mi špatně, mám teplotu a malá chce pořád pít, tak bych přestala okamžitě a v té chvíli bych chtěla být někde daleko a spát a spát a spát. A přitom tu mou holčičku hrozně miluju, kojit ji chci a jsem moc šťastná, že ji mám. I tak je toho ale někdy na nás moc, že?
Ztracena, gratuluji, moc hezký domeček. Ani zvenku nevypadá tak veliký, jak popisují. Zahrádka je asi dozadu? To tam budete mít s malou super. Když jsem si povídala v Londýně se známými, říkali, že vlastní dům znamená zadlužit se na celý život :-( Lenny, je moc fajn mít svůj dům, ale je fakt, že bez zadlužení a práce to asi ani dnes nejde. My jsme oba strašně moc chtěli z paneláku pryč a práce na domku nás baví, tak jsme riskli i to zadlužení. Zatím to zvládáme líp, než jsme čekali. Hypotéky jsou pořád ještě dost výhodné, takže celkem doporučuji. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.