| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 31954  [Dalších 31194 >>]
ztracenavdali+Nina11.11. 19561

Re: tak jsem vás konečně dočetla........

26.7.2005 12:00:49
No, jestli chcete vedet najem, tak vam to povim, ale vazne se to nepokousejte prepocitavat na cesky, jinak je to na infarkt;-O. Mesicne 925 liber, pokud jde prace dobre tak je to 50%platu, kdyz pripoctes dalsi poplatky a ucty tak budleni sezere podle me slusnejch70% platu, jo takovej je kapitalismus, zadna sranda:-))
Ale manzel se stale posunuje kupredu, takze jednou to urcite bude lepsi, pravil optimista...
Paffi a Ríša11/04 17114

tak jsem vás konečně dočetla........

26.7.2005 11:55:03
Cacando, příhoda vypadá děsivě. Já jela v pátek po dlouhé době MHD(bezbariérovou tramvají) na plavání a předemnou mamina měla hodně velké problémy vystoupit se 4-kolovým kočárkem. Od tramvaje na nástupiště, byla mezera akorát na zapadnutí koleček...

Lenny, krásná fotečka s culíkem....
Jani- ta akční fotečka- móc hezké( u nás takové akce neprobíhají...Rišák má spíš sebevražedné sklony, než aby dělal bordel...)

Ztacená - hezký domeček, taky by mně zajímalo, jak je to u vás s výši nájemného. Teda spíš, kolik procent z platu musíte obětovat....

Gothic vítej zpátky z dovolené, cestu nezávidím, vzhledem k útokům v egyptě naše dovolené(tunis a řecko) padly, tchán se bojí letadla.....tak to vypadá na chorvatsko autem....ach jo!

Aduško - obdivuju tě, že chceš začít znova kojit. Já kojím skoro pořád a občas si připadám celkem zoufalá( holky neukamenujte mně) - občas bych s tím ráda sekla. Jak už jsem psala u nás jiná tekutina než MM nehrozí, max. ve stavu akutní žízně a to jen na svlažení jazyka.......je to prsozávislák...

Laďko, jak čtu tvůj příspěvek, tak mně napadá,že bych mohla Rišákovi kouknout do pusy, jestli se tam zase něco nechystá...to mně nenapadlo, teda spíš nechtělo napadnout.....zase zuby, ach jo.

Holky omlouvám se, že si pořád stěžuju....

Jo a usínání, nedělejte si starosti. U nás se usíná jak kdy, někdy sám, někdy u prsa a překládám mírně spícího do postýlky, jindy vytuhne u kojení.......
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 11:31:05
Ztracena - moc hezkej domecek :o) Skoda, ze je tam jen jedna fotka, prolezla bych ho virtualne celej... Hele, jen tak orientacne, kolik cini takove mesicni najemne takoveho domecku? Vubec nemam predstavu. Tak jsem rada, ze to nakonec dopadlo a budete mit lepsi bydleni...
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Úterý

26.7.2005 11:21:55
Ahoj...
Tak já se přidávám k maminám několikrát za noc se budících dětí...u nás je to pokaždé se šíleným řevem, poslední dvě noci co 1,5...super, snad to přejde.
U nás se taky pochoduje okolo nábytku, nejoblíbenější je v ponožkách, kuchyňská linka, kde je dlažba( když si nabít hlavu tak pořádně), tak mám opět o zábavu postaráno. Jo, už vím, jak vypadá hodné mimi. Rišák před několika dny překvapil, dokázal si hrát sám a já si konečně v klidu přečetla noviny....zázrak, ale jenom jeden den. Taky pořád jenom výská, děsně hlasitě, ale žádné tata, mama nic..........

Zkusím tu flašku od Jupíka, my už máme snad 20 hrnečků a flašek a stejně je to jenom o prsu....ach jo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 10:57:09
Koukam taky na Lailu s culickem- to je opravdu uzasne, takovych vlasku!Ale na te posledni fotce kouka nejak vycitave, mama asi zlobi;-))

Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 10:51:37
jo tak tady ten obrazek;
aha, kopukam, ze to nejde...tak ja vlozim webovou adresu: http://www.findaproperty.com/agent.aspx?agentid=1507&opt=prop&pid=118051

Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 10:47:20
Ahojky,
tak podavam dalsi zpravy- zname manzel se za nas zaruci, tak uz snad nebude dalsi problem...bylo to ale vysilujici a asi jeste chvili bude nez doresime vsechny papiry.
Nina se celou noc budila s placem, tak envim, jestli uzz se nam treba taky nevyklube nejakej ten zub.
Pokusim se prilozit obrazek domecku, je to 30km od Londyna, ale jezdi tam rychlovlaky a za 25 min jste ve stredu Londyna, idealni.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 10:22:25
Holky prazandy, psala jsem tomu vyrobci detskych boticek DPK, kde maji v Praze nejvetsi prodejny a ted mi prisla odpoved, takze to sem zkopiruju jooo?

Nejvetsí odberatelé jsou na adresách:

Detská obuv specializovaná prodejna
Zázvorkova 1
Praha 5 - Luziny
-> prímo u stanice metra B - Luziny
-> tel. 235515344

Táborská Alena
Obuv A+J
Elisky Premyslovny 429
Praha 5 Zbraslav

Tichá Jaroslava
Na Rozdílu 10
Praha 6

Zuzaník Alexandr
AZ Trade
Sokolovská 167
Praha 9
Laďka+2 25367

Ahojky!!!

26.7.2005 10:19:21
Ahoj hoky, tak vás zdravíme, po menší odmlce. Byli jsme až do dneška na chaloupce a užívali si pohodičku. Samá grilovačka a opalování, no super.
Jinak Davídek je neskutečnej!! Pořád má nějaký havárky, na hlavičce(obličeji) má asi 3 modřiny, pořád někde padá, nejčastěji když si stoupne k židli, tak se převrátí na záda i s ní. No mám o něj strach, je to čert. Jinak má od čtvrtka průjem a kaká i 4x denně. Nevěděla jsem proč, ale včera jsem přišla na to, že nám asi leze zoubek a to prosím pěkně čtverka(asi). Tak je takovej uplakanej a pokaděnej, šmudlíček můj. Ale musím ho pochválit, chodil spinka t v 7 hodin a vstával tak v 8. Takže zlatíčko.

Moc jsem vás zpátky nedočítala, je toho asi moc. Jen jsem si všimla, že už se konečně vrátil Gothic. To je dobře. Všimla jsme si, že Verískovi už jsou zdraví. Že Aduškovi kopuili botičky. Filípek má zoubek.
zoubek.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Úterý

26.7.2005 10:13:58
Jsem prase, sedím tu a žeru Nutellu polívkovou lžící!!! Jsem hrozná!!
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 31954  [Dalších 31194 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.